Keep calm and..

Keep calm and carry on. Keep calm and love life. Iedereen kent ze wel. De ‘keep calm and..’ afbeeldingen. Je komt ze te pas en te onpas tegen en soms vind ik ze heel leuk, soms ook niet. Goed, nu weten jullie ondertussen wel dat Facebook voor mij echt een bron van inspiratie kan zijn als het gaat om mijn artikelen voor de blog en nu vond ik laatst toch wéér inspiratie.. En dan ook nog eens door een ‘keep calm’ afbeelding die iemand plaatste! Zij kreeg al vrij snel allerlei leuke selfies in de reacties en dat was dus voor mij het teken om er ook iets mee te doen!

Ik vond het echt zeer grappig en bedacht me dat ik een heleboel lezers heb waarvan ik vaak niet eens weet hoe ze eruit zien. Plus de lezers waarvan ik dat wel weet, daarvan vind ik het altijd leuk om foto’s van hen te zien! Dus bij deze mijn oproepje… Stuur me een selfie en ik zal deze plaatsen in een nieuw blogje met als titel “mijn lieve trouwe lezers”! (Mocht je een blog hebben dan plaats ik ook nog een link naar jouw blog erbij, gratis publiciteit!)

Het kan me niet gek genoeg zijn, dus laat je creativiteit erop los. Je kunt natuurlijk een selfie maken van alleen jezelf. Of met je kids mocht je die hebben. Een selfie met je hond, een selfie met je lunch, een selfie tijdens het wandelen, een out of bed selfie… Je kunt het maar bedenken! Ik weet zeker dat er een aantal hele creatievelingen tussen mijn lezers zitten en ook degene die niet zo creatief denken te zijn.. Gewoon doen!!

Om alvast het voortouw te nemen in heel dit selfie gebeuren zal ik een aantal selfies plaatsen die jullie wellicht de inspiratie (en de moed) geven! Oh ja wellicht ook wel handig om mijn email adres te plaatsen. Dat gaat iets makkelijker met sturen.. info@meisje-eigenwijsje.nl
selfies

 

20 reacties op “Keep calm and..

Reageren is niet mogelijk.