Plog: dagje kapper, shoppen en een onverwachte middagdut

Het was alweer even geleden dat ik een plog had en het leek me wel weer leuk om een dag lang te fotograferen. Ik besloot om te ploggen op de dag dat ik naar de kapper zou gaan. Het was zoals jullie misschien al gelezen hebben niet alleen mijn kappersafspraak maar ook die van Fay. Kijken jullie mee?

plog kapper shoppen dutIk startte de dag met een lange warme douche. Het was vroeg en ons meisje sliep nog dus ik nam lekker de tijd. Heerlijk vind ik het om zo de dag te starten alleen lukt dat bijna nooit. IMG_3503Deze foto plaatste ik op Instagram. Ik had die dag dan ook een blog online gezet waarin ik aangaf dat ik mezelf voor de gek had gehouden. Ik had een masker opgezet niet alleen voor anderen maar ook voor mezelf. plog kapper shoppen dutWe waren helemaal klaar om naar de kapper te gaan. Fay in een chill outfit met haar ochtendfles en ik met mn pasgewassen haren (niet echt slim als je naar de kapper gaat haha).plog kapper shoppen dutFay was hier al geknipt en ik zat lekker in de verf. Echt super knap vond ik het hoe ze het deed. Ze heeft daar net als ik toch 2 uur moeten zitten (en af en toe rondkruipen) en vond alles prima. Ook tijdens het knippen zelf. plog kapper shoppen dutNa de kapper gingen we met zijn drieën (mijn moeder was ook mee) naar de winkels om wat cadeaus voor Fay te kopen. Nu kan dat nog met haar erbij, volgend jaar niet meer! Omdat het zo regende wilde ik niet de kinderwagen pakken en zette ik haar in het mandje. Dat vond ze even leuk.. maar al snel niet meer! plog kapper shoppen dutMijn moeder slaagde zowel bij de Hema als de Intertoys! plog kapper shoppen dutOmdat het zo’n snert weer was en we al vroeg van huis waren gingen we gewoon naar huis om te lunchen. Ook kon ik zo Fay gelijk naar bed brengen want die was ook wel moe van de ochtend. plog kapper shoppen dutIk keek ondertussen een tienerserie op Netflix en viel ondertussen ook in slaap.. Oeps, toen ik wakker werd had onze kleine pup natuurlijk wat boodschapjes in de kamer achtergelaten. plog kapper shoppen dutIk werd zelf wakker van het gehuil van Fay dus die haalde ik snel, met mijn slapende hoofd, naar beneden. Samen met Max, onze pup, dutte ze nog wat verder op de bank. Telkens ogen dicht en weer open, haha. plog kapper shoppen dutOp dat moment lukte het me ook pas om een fatsoenlijke selfie te maken met mijn nieuwe kapsel en kleur. Vind hem best goed gelukt! plog kapper shoppen dutWe aten die avond, heel slecht maar wel heel lekker, bij de Mac. Fay is gek op de nuggets dus die at ze wel op! Verder vond ze de melk ook erg lekker.. plog kapper shoppen dutEn van het gratis ijsje dat ze later kreeg heeft ze ook gesmuld, samen met papa dan wel hoor, want zo’n groot ijsje kan ze nog helemaal niet op en is ook niet zo goed voor kleine meisjes haha. plog kapper shoppen dutNa de Mac ging Fay weer naar bed en kon papa beginnen aan het keukentje dat we Fay voor haar verjaardag geven. Haha ik vergat bijna een foto te maken dus hij wees me erop en ik maakte een aantal foto’s. Meneer doet hier net alsof hij het niet snapt haha.. Maar het keukentje stond al snel te pronken hoor!

Leuk om zo een kijkje te nemen in ons leven?

Bol AlgemeenBol Algemeen

15 reacties op “Plog: dagje kapper, shoppen en een onverwachte middagdut

 • Leuk om te zien :). Wat is je haar mooi geworden!
  Mac is heerlijk, wij hebber vrijdag ook bij de mac gegeten. Luca vind alles lekker, behalve danoontje en ijs haha. Hij wilde alleen de koek van het softijsje. Dat duurde hem te lang dus toen ik dat kon geven wilde hij niet meer haha.

 • Love plogs! Je haar is leuk geworden zeg! Ah wat een schatje toch die Fay samen met de kleine pup wakker worden. Té lief!

 • Wat een bos haar heeft Fay! Ze heeft meer haar dan mijn kinderen bij elkaar haha. Sam is nog nooit naar de kapper geweest haha. En leuk zo’n keukentje. Zal vast veel mee gespeeld worden.

 • Leuk, welkom bij de ikea duktig club 😉 Knap ook dat je Fay mee durft te nemen naar de kapper. Zoveel geduld hebben ze hier niet.

 • Heerlijke plog :-D! Ik geniet ook zo van de ‘extraatjes’ zoals inderdaad net iets langer onder de douche kunnen staan. Hoeveel boterhammen eet Fay meestal op een dag? Ook twee? Je nieuwe kapsel is super mooi!!! Rust lekker uit na je drukke feestweekend.x

 • Wat een leuk kapsel heb je, lekker fris!
  Geeft Fay nu ook al aan wat ze leuk vindt in de winkel of snapt ze het nog allemaal niet?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Nou ze gaf laatst wel een kusjes aan een shirt met een konijn erop, dus die moest mee 😉 Verder snapt ze het nog niet denk ik haha

 • Zeker leuk om zo mee te lezen bij iemand anders! Je haar ziet er mooi uit hoor!
  Lekker zeg bij de Mac eten…daar ben ik al lang niet geweest. Het wordt weer eens tijd bedenk ik me nu 😉 Vinden ze hier vast ook niet heel vervelend 🙂

Reageren is niet mogelijk.