Een kantoor ruimte of werkplek aankleden

Op het moment wanneer je in een kantoor trekt of je maakt van een bepaalde ruimte jouw werkplek dan denk je als eerste aan een bureau, computer en stoel. Maar de aankleding van een kantoorruimte en/of werkplek is eigenlijk net zo belangrijk. In deze ruimte ben jij (vrijwel) dagelijks aan het werk en is het goed om geïnspireerd te worden. En dit lukt door alles wat je om jezelf heen creëert.

* Let op: onderaan dit artikel vind je een geweldig leuke aanbieding van Desenio

De inrichting van je kantoor

Onlangs heb ik van een rommelhok een kantoor ruimte gemaakt. Dit is een heel proces geweest waarbij ik samen met Nicky van The Office Project als eerste ben gaan kijken naar de inrichting van het kantoor. Waar komt het bureau, hoe werken we de wasmachine en alle andere “rommel” weg en wat doen we met de vloer en muren.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De aankleding van het kantoor

Nadat we dat allemaal bepaald hadden werd de aankleding van het kantoor minstens zo belangrijk. Want welke kleuren gaan we gebruiken? Wat willen we zeker in het kantoor hebben? En waar halen we dit vandaan? Omdat posters het altijd erg goed doen in een kantoor was ik erg blij met de samenwerking die Desenio mij aanbood.

Posters van Desenio

Samen met Nicky bestelde ik een viertal posters die ik heel graag in het kantoor wilde hebben. Ik ben erg visueel ingesteld dus ik vind het fijn om mooie afbeeldingen en prints om me heen te hebben. En aangezien tekst ook erg belangrijk voor me is konden de quotes natuurlijk niet ontbreken. Het uitzoeken van de posters was een behoorlijke klus. Niet omdat de website van Desenio niet meewerkt, integendeel. Er was alleen zoveel keus.

En omdat de posters en teksten ook wel bij elkaar moesten passen kostte het best wat tijd om deze bij elkaar te zoeken. Doordat we zoveel keus hadden is dat uiteindelijk wel ook echt heel goed gelukt. Naast de posters kun je er ook meteen je lijsten bij bestellen dus ook dat hebben we maar meteen gedaan. Uiteindelijk kozen we voor de volgende posters:

  • Be a voice (tekst, koperen lijst)
  • Your mind (tekst, witte lijst)
  • Dreamy pastel beach no2 (afbeelding, witte lijst)
  • Soft gradient aquamarine (handpicked, koperen lijst)

posters desenio poster met tekstaankleding kantoor posters desenio

Alles neerzetten waar het hoort

Omdat ik geen rommelhok meer wilde was ik erg blij met de hulp van Nicky want zij wist precies hoe ik alles neer moest zetten. Van de lijsten met posters maakten we tweetallen waarbij we een tweetal op de werkbank neerzette. Het andere tweetal heeft op een van de planken een mooie plek gekregen.

In verband met de slechte muren in ons huis wilden we de lijsten niet ophangen, maar zo is het wellicht nog mooier ook nog. Ik ben in ieder geval zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat van mijn kantoor en ben ontzettend blij met de mooie posters en lijsten van Desenio.

Posters en lijsten van DESENIO! Met de code “MEISJEEIGENWIJSJE” krijg je van 25 t/m 27 september 25% korting op posters*
Volg @desenio voor meer inspiratie!
*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

1 reactie op “Een kantoor ruimte of werkplek aankleden

Reageren is niet mogelijk.