Eigenwijs de week door: kampioen, verjaardag, BBQ en shoppen

Wat een heerlijke week hebben wij gehad! Hij startte met het kampioenschap van PSV, ik was ook nog eens ergens jarig, we gingen shoppen en hadden wat BBQ’s en het was natuurlijk echt fantastisch weer. Echt een week voor in de boeken. Dus daarom ook extra leuk om weer eens een weekoverzicht te maken. Overigens heb ik afgelopen week ook gevlogd, maar die komt binnenkort online.

PSV kampioen

Mijn man en ik hebben elkaar leren kennen bij PSV, zijn er ook getrouwd en zijn dus best wel grote supporters van PSV te noemen. Sinds we kinderen hebben is de seizoenskaart wel weg, maar hopelijk kunnen we er ooit een gezinsuitje van maken šŸ˜‰ Vorige week zondag was een enorm spannende dag, want PSV moest tegen ajax en bij winst zouden ze kampioen zijn.

De hele familie was er klaar voor! Eigenlijk zouden mijn man en ik beide naar Eindhoven gaan om daar de wedstrijd te bekijken in de stad samen met vrienden. Maar uiteindelijk is alleen hij weg geweest en ben ik thuis bij de kinderen gebleven.

Dat was overigens ook erg gezellig hoor..

Knallen!!

Op maandag is het mijn werkdag en het ging echt lekker. Ik wist dat de weersvoorspellingen erg goed waren en dus wilde ik lekker vooruit schrijven zodat ik tijdens de echt goede dagen niet zoveel hoefde te doen. Dit ging echt goed want in de ochtend had ik al vier artikelen geschreven en voor een klant de social media ingepland!

Bloedprikken

Op dinsdag was het weer tijd voor het tweemaandelijkse bloedprikken voor Milo. In verband met zijn schildklierafwijking moet hij om de twee maanden bloedprikken om zijn schildklierwaardes te bepalen. Het is nodig om die waardes goed in de gaten te houden omdat hierop de dosering aangepast wordt.

Later hebben we samen gezellig Fay van school gehaald en hebben we heerlijk van de zon genoten in de achtertuin. Zo fijn dit weer, we leven vooral buiten. Heerlijk is dat!

Naar de kinderboerderij en de kinderarts

Woensdagochtend was het natuurlijk gewoon weer schooltijd voor Fay, maar om half 1 haalden Milo en ik haar op en liepen we naar de “kinderboerderij”. Ik noem het zo maar even want ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Ik had broodjes bij, aardbeitjes en lekker drinken. We hebben daar dan ook gezellig naar de diertjes gekeken en hebben gepicknickt.

Bij de kinderarts was het over het algemeen ook goed, maar er was toch een puntje van aandacht bij Milo. Daarover een andere keer meer.

It’s my birthday

Donderdag was ik jarig, maar het was ook gewoon een werkdag. In de ochtend had ik een afspraak bij de Livera voor een samenwerking. Daar heb ik samen met Charlotte en Monique allerlei badpakken en tankini’s gepast. En uiteraard ging ik ook met badkleding naar huis. Wat het is geworden vertel ik in binnenkort een ander artikel.

Daarna zijn we lekker gaan lunchen en nadat ik nog wat boodschappen had gedaan heb ik in de tuin nog even proberen te werken. Al ging dat niet helemaal zonder slag of stoot want mijn laptop werkte niet echt mee.

Later die dag werd voor het eerst de BBQ aangestoken…

Pannenkoeken, lol in het Aeromoov reisbedje en nog een keer BBQen

De vrijdag was eigenlijk het verlengde van mijn verjaardag. Want ik kreeg weer wat visite ter ere van mijn verjaardag en het leuke was dat mijn schoonmoeder ons meenam om uit te lunchen. Terwijl ik genoot van een broodje zalm genoot Fay van haar pannenkoek!

Later die middag waren mijn twee boeven samen aan het spelen in het reisbedje. Deze is echt ideaal ook voor in de tuin want je kunt hem dus ook als box gebruiken. Fay wilde perse met haar broertje erin om te spelen en een lol dat die twee hadden. Geweldig om te zien!

’s Avonds kregen we vrienden (plus kinderen) over de vloer. Zij kwamen gezellig BBQen. Super leuk want onze oudste kinderen zijn ook dikke vriendinnen en spelen fijn samen. En ook de jongste kunnen straks (wanneer Milo iets groter is en zichzelf kan verplaatsen) samen spelen.

Shoppen in Oberhausen

En gisteren zijn we samen met mijn ouders, mijn broertje en schoonzusje gaan winkelen in Oberhausen. Alleen Milo was mee, Fay bleef gezellig een dagje bij mijn peettante. Dit keer was het echt de bedoeling alleen voor onszelf te shoppen en afgezien van een leuk pakketje voor mijn volgers die ik binnenkort verloot en luiers voor Milo is dat ook heel goed gelukt. De shoplog komt er dus ook binnenkort aan!

Uiteraard hebben we ook lekker van de zon genoten en op een terrasje gezeten. Want van winkelen wordt je moe, krijg je dorst en vooral ook honger. Bij Centro in Oberhausen kun je ook heerlijk aan het water zitten. Dus dat hebben we dus ook zeker nog een paar uur gedaan. Genieten was het!

Plannen voor komende week

Tsjah en dan is het nu alweer zondag. Vandaag weer zo’n heerlijke zonnige dag waar we van gaan genieten want vanaf morgen gaat de temperatuur weer een stuk omlaag. Komende week is Fay al vrij van school, zij heeft al meivakantie dus we gaan woensdag samen naar een vriendin van mij die ver weg woont. Overigens heb ik dinsdagavond ook nog een heel leuk uitje maar hoe of wat is mij ook nog onbekend. En verder is het natuurlijk Koningsdag. Hopelijk wordt dit een droge dag want ik wil wel wat leuks gaan doen!

Wat zijn jullie plannen voor Koningsdag?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *