Kaartwereld: Iemand verrassen + winactie

Dat ik fan ben van kaartjes sturen wisten jullie natuurlijk al. Niet voor niets organiseerde ik samen met Anita het project Secret Valentijn en Vakantiepost. Dus toen ik benaderd werd door Kaartwereld of ik iemand wilde verrassen met een kaartje en cadeau hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik wist ook al precies wie ik ging verrassen en kon niet wachten tot ik de code kreeg om mijn bestelling te doen. 

Eenmaal op de site van Kaartwereld maakte ik een account aan, dit zorgt al direct voor korting en is zo gepiept. Maar toen.. Toen begon de zoektocht naar de perfecte kaart. Twee perfecte kaarten zelfs want ik had genoeg tegoed gekregen om 2 kaarten met 2 cadeaus te kunnen sturen. En het aanbod op de site is echt zo groot dat je van gekkigheid soms niet weet wat te kiezen. Ik zag zoveel mooie en toepasselijke kaarten.. En helemaal niet duur. Uiteindelijk vond ik zowel een kaart voor Anita als Marij. Dat waren namelijk de door mij uitverkorenen die ik wilde verrassen. Zij staan altijd voor me klaar en verrassen mij ook wel eens met een leuk pakketje en ik vond dat ik wel eens iets terug mocht doen!

IMG_6501 marij kaartwereld

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

Winactie Kaartwereld

Wil jij nu ook iemand verrassen met een leuke kaart en een cadeautje erbij? Heb jij ook iemand die je wilt bedanken of die je een hart onder de riem wilt steken? Doe dan nu mee met mijn winactie waarbij je kans maakt op 3x €15,- tegoed!

Wat moet je doen? Laat hieronder een reactie achter met geldig emailadres.

Je maakt extra kans als je de blogpost op mijn Facebookpagina liked en deelt. (Natuurlijk moet je de pagina zelf ook geliked hebben)

Deze winactie duurt tot en met 27 augustus 2015, ik neem per email contact op met de winnaar.

testafbeelding

32 reacties op “Kaartwereld: Iemand verrassen + winactie

 • Ik doe maar weer eens mee. Win nooit wat, maar het idee is leuk :p Kun je van die 15 euro ook die armband kopen? Weet wel iemand die daar heel blij mee zal zijn <3

 • Ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen. Of beter gezegd: mijn ouders. Deze week zijn we getrouwd en we wilden het om kosten te besparen klein houden. Met een baby op komst is alles al duur genoeg. Toch heeft mijn moeder in het geheim er een topdag van gemaakt. Toen we aankwamen was alles versierd en hadden ze de hele tuin (we vierden het bij hen thuis) omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Heel intiem en gezellig. Ik vind dit zo bijzonder dat zij zeker een bedankje verdienen!

 • Wat een leuke winactie!
  Ik stuur regelmatig kaartjes, al is het helaas niet zo vaak als vroeger. En cadeautjes stuur ik echt veel te weinig!
  Als ik zou winnen, zou ik een cadeautje aan mijn moeder sturen en 1 aan mijn oma. Gewoon…

 • linda de bode zegt:

  Wat leuk om iemand met een presentje te verrassen. Mijn beste vriendin woont aan de andere kant van het land

 • Debbie Faber zegt:

  Het is zo leuk om iemand een kaartje of een klein cadeautje met de post te sturen. Met een klein gebaar kun je iemand een ontzettend goed gevoel geven. Ik doe dan ook graag met jouw winactie, zodat ik nog eens iemand blij kan maken 🙂

  Groetjes Debbie

 • Wat leuk! Ik heb gelijk al een aantal vriendinnen in gedachten die ik graag eens met een cadeautje zou willen verrassen 🙂

 • Superleuk. Ik doe graag mee voor mijn vriendin, door de drukte kunnen we elkaar niet vaak zien. Toch probeer ik er voor haar te zijn, ze heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze gaat nu een nieuwe start maken dus dit zou leuk zijn als mijn steun voor haar nieuwe start.

 • Dit zou echt een super manier zijn om mijn familie te verassen. Vanuit Curaçao is de post in zo’n mate onmogelijk, dat mijn kaarten voor de helft van de tijd niet aankomen. Dit initiatief dat je online kan regelen zou dus perfect zijn haha! Ik heb je post/fb geliked! 🙂

 • Leuk, ik zou wat uitzoeken voor mijn zus. Ze staat op dit moment goed voor mij klaar in wat donkere tijden die ik nu ken.

 • Jacksons_Mommy zegt:

  Nicole, hier doe ik héél graag aan mee, ik zou mijn vriendinnetje Simone willen verassen met een kaartje en zo’n leuke armband (L)

  Het jaar 2015 is voor haar niet goed begonnen, ze heeft heel plotseling afscheid moeten nemen van haar vader, haar vader was haar alles. Afgelopen juni is onze gezamenlijke vriend overleden, hij had een heel zeldzaam buikvlieskanker en na een jaar vechten heeft hij helaas op moeten geven. En hierboven op, jha echt waar, heeft ze haar paard in moeten laten slapen. Ik vindt dat ze klaar is met keer op keer weer iemand te moeten verliezen en er weer bovenop zien te komen. Ze probeert zich altijd voor iedereen groot te houden en staat ondanks dit werkelijk voor iedereen klaar!

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Ik zou mijn moeder verassen met een kaartje! Ze doet zoveel voor ons.. Soms zit een bedankje in een klein gebaar!

 • Mijn hobby is fotograferen en zelf kaarten ervan maken. Al mijn vriendinnen en familie stuur ik die kaarten dus deze prijs zou erg welkom zijn!

 • Ik houd er nog altijd van om anderen te verrassen met echte post. Ik vind het persoonlijker dan een email of facebookberichtje

 • Lin van de Werf zegt:

  Wat een leuk concept! Ik weet al precies wie ik zo’n bijzondere verrassing zou sturen…

 • Ik zag de foto al op het IG account van Anita voorbij komen. Super lief van jou, en wat leuk zo’n armband! Ik doe heel graag mee, ik ben namelijk wel iemand van de verrassingen. Dus ik heb genoeg inspiratie van mensen die wel een lief kaartje verdienen 🙂

Reageren is niet mogelijk.