Kaartwereld: Iemand verrassen + winactie

Dat ik fan ben van kaartjes sturen wisten jullie natuurlijk al. Niet voor niets organiseerde ik samen met Anita het project Secret Valentijn en Vakantiepost. Dus toen ik benaderd werd door Kaartwereld of ik iemand wilde verrassen met een kaartje en cadeau hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik wist ook al precies wie ik ging verrassen en kon niet wachten tot ik de code kreeg om mijn bestelling te doen. 

Eenmaal op de site van Kaartwereld maakte ik een account aan, dit zorgt al direct voor korting en is zo gepiept. Maar toen.. Toen begon de zoektocht naar de perfecte kaart. Twee perfecte kaarten zelfs want ik had genoeg tegoed gekregen om 2 kaarten met 2 cadeaus te kunnen sturen. En het aanbod op de site is echt zo groot dat je van gekkigheid soms niet weet wat te kiezen. Ik zag zoveel mooie en toepasselijke kaarten.. En helemaal niet duur. Uiteindelijk vond ik zowel een kaart voor Anita als Marij. Dat waren namelijk de door mij uitverkorenen die ik wilde verrassen. Zij staan altijd voor me klaar en verrassen mij ook wel eens met een leuk pakketje en ik vond dat ik wel eens iets terug mocht doen!

IMG_6501 marij kaartwereld

 

Winactie Kaartwereld

Wil jij nu ook iemand verrassen met een leuke kaart en een cadeautje erbij? Heb jij ook iemand die je wilt bedanken of die je een hart onder de riem wilt steken? Doe dan nu mee met mijn winactie waarbij je kans maakt op 3x €15,- tegoed!

Wat moet je doen? Laat hieronder een reactie achter met geldig emailadres.

Je maakt extra kans als je de blogpost op mijn Facebookpagina liked en deelt. (Natuurlijk moet je de pagina zelf ook geliked hebben)

Deze winactie duurt tot en met 27 augustus 2015, ik neem per email contact op met de winnaar.

testafbeelding

32 reacties op “Kaartwereld: Iemand verrassen + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *