Winactie | 2x 4 kaartjes voor De Club van Sinterklaas + dvd pakket

de-club-van-sinterklaas

Afgelopen zondag ben ik samen met mijn man en dochter naar de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot geweest. Het was de allereerste keer dat we met onze dochter naar de bioscoop gingen dus ik vond het behoorlijk spannend. Maar dat was achteraf nergens voor nodig want het was een groot succes!

We gingen naar een kleine bioscoop hier in de buurt en dat was denk ik al een goede zet. Het was er erg rustig wat ook zorgde voor wat meer rust bij mij en dus ook bij de peuterdame. Ook besloot ik om wat lekkers te kopen voor haar. Ze was tenslotte heel ziek geweest de afgelopen dagen en mocht dus wel even extra verwend worden. Voordat de film begon was ze enorm luidruchtig en enthousiast. Bij de reclames vooraf bleef ze maar wijzen en roepen wat ze zag en ik voelde de stress stijgen. Gelukkig voor ons (en de anderen in de zaal) was ze vanaf minuut één van de hoofdfilm De Club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot stil en vooral heel gebiologeerd aan het kijken.

Ik denk dat het ook wel scheelde dat het geluid vrij luid was in de zaal en dat ze dus iets lekkers in haar handen had. Maar ook de film zelf verdient de complimenten. Het was een hele makkelijk te volgen film waarbij het wel spannend werd, maar niet zo spannend dat het eng was. Een fijne film dus voor zowel de jongste onder ons, maar ook de wat oudere kinderen. Onze dochter zat er echt helemaal in en op het einde wilde ze meedansen met Coole Piet. Ze vond het, toen het écht afgelopen was, zo jammer dat ze gewoon nog een keer naar de film wilde haha.

img_8677

Echt een aanrader dus en daarom vind ik het ook zo leuk dat ik nog 2x vier mensen gelukkig mag maken met kaartjes voor deze film!

Winactie De club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot

Zoals je in de titel al kunt zien geef ik 2x vier kaartjes weg voor deze bioscoopfilm plus een dvd pakket. Dit betekent dat ik dus drie winnaars blij kan maken! En daar houd ik dus wel van, van mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter onder deze blog.

Meer hoef je niet te doen al wordt het liken van en/of reageren op het Facebookbericht van deze winactie wel erg gewaardeerd. Deze winactie loopt van 1 november t/m 7 november en op 8 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ben jij al naar deze Sint film geweest?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

24 reacties

 1. Laura op 1 november 2016 om 13:47

  Wat een leuke winactie… Mijn dochtertje van bijna 3 jaar begint nu ook Sinterklaas door te hebben. Het zou wel heel leuk voor haar zijn om naar de film te gaan! De YouTube filmpjes van Sinterklaas zijn niet aan te slepen 😉

 2. marjonS op 1 november 2016 om 14:04

  Ik doe graag mee!

 3. Lilian op 1 november 2016 om 15:23

  Wat leuk zeg, ik denk dat onze kleine boef nog iets te klein is voor de bioscoop. Ik hoop dat je er iemand heel blij mee kan maken.

 4. Linda van de Weijer op 1 november 2016 om 15:35

  Graaaaag! Ik hoor al vanaf januari non-stop sinterklaasliedjes! Dit jaar vier ik het feest uitgebreid maar ik zwaai de goedheiligman dit jaar wel uit ?

 5. Anna op 1 november 2016 om 15:52

  Ik doe graag mee

 6. Nynke op 1 november 2016 om 16:38

  De Sinterklaaskriebels beginnen hier alweer te komen. Wij willen graag de film zien.

 7. Charlotte op 1 november 2016 om 18:23

  Na jouw positieve ervaring durf ik het ook wel aan met Aukje dus wij doen graag mee!

 8. Anke op 1 november 2016 om 20:19

  Ja ik doe ook graag mee! Familie uitje met Marion , Amber, Job en mezelf?

 9. janske op 1 november 2016 om 21:29

  jaaaa…eerste keer naar de bioscoop…lijkt mij zooo leuk! Ik doe graag mee voor Lola, papa en mijzelf en dan vraag ik of onze oppas (buurmeisje) ook mee wilt 🙂 gezellig!

 10. Linda Meester op 1 november 2016 om 21:51

  Hartstikke leuk om met drie dochtertjes deze film thuis of in de bioscoop samen te gaan kijken

 11. Linda Raaijmakers op 1 november 2016 om 21:59

  als moeder van een tweeling die 5 december jarig zijn moet ik gewoon mee doen 😀 dus heb ik weer het gebruikelijke gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts ( gedeeld)

  groetjes Linda

 12. Sabine Flothuis op 2 november 2016 om 13:19

  Oooh wat leuk!! Ik zou graag een kansje willen maken!! Echt super leuk om haar en haar beste vriendinnetje te mogen verrassen met kaartjes 🙂

 13. Marcia Kan op 2 november 2016 om 22:15

  Wat een leuke actie weer zeg! Onze oudste dochter van 8 jaar gelooft nog volop in Sinterklaas, waarschijnlijk voor het laatste jaar. Ik wil nog even alles uit de kast trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest, een bezoekje aan deze film zou dan ook geweldig zijn!

 14. Diny Frijters op 2 november 2016 om 22:28

  Dit lijkt me echt zo leuk! We gaan elk jaar naar de Sinterklaasfilm en we zijn er weer klaar voor!

 15. leyla yalcin op 2 november 2016 om 22:42

  Super, ik loot graag mee voor mijn dochtertje!

 16. Monique op 3 november 2016 om 08:15

  Oh deze had ik helemaal gemist (gek hè?)! Maar ik doe graag mee. Even quality time voor Lise. Ze gaat die film geweldig vinden!

 17. Linda op 3 november 2016 om 09:01

  Ah toffe win actie ik doe graag mee 🙂

 18. Jolein koolske op 3 november 2016 om 22:29

  Oh leuk, leuk, leuk !!! Ik zou er dolgraag naar toe willen gaan met mijn man en dochters. Lekker even tijd voor ons gezin 🙂 Sinterklaasfilm kijken met popcorn en fristi erbij, mijn dochters zullen gek worden hahhaha

 19. Fleur op 4 november 2016 om 12:08

  Je leuk! Ik heb al veel zin in de gezellige Sinterklaas tijd en daar hoort de film van de club van Sinterklaas ook bij

 20. Marloes op 4 november 2016 om 15:25

  Wat een mooie actie, natuurlijk doe ik daar graag aan mee. Kan niet wachten tot de sint-dagen weer voor de deur staan.

 21. Meryll op 5 november 2016 om 14:36

  Ik doe graag mee!

 22. Els Timmers op 6 november 2016 om 13:47

  Een hele mooie actie en we gaan graag kijken natuurlijk!

 23. magda op 6 november 2016 om 18:58

  waag graag en kans om gezellig met mijn meiden naar de sinterklaasfilm te mogen.

 24. Femke Dekker op 7 november 2016 om 15:31

  Wat zou het gaaf zijn om naar de bioscoop te gaan met mijn man en twee oudste kinderen ( 5 en bijna 4 jaar). Dot zou voor hen de eerste keer in de bioscoop worden.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje