Winactie | 2x 4 kaartjes voor De Club van Sinterklaas + dvd pakket

Afgelopen zondag ben ik samen met mijn man en dochter naar de bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot geweest. Het was de allereerste keer dat we met onze dochter naar de bioscoop gingen dus ik vond het behoorlijk spannend. Maar dat was achteraf nergens voor nodig want het was een groot succes!

We gingen naar een kleine bioscoop hier in de buurt en dat was denk ik al een goede zet. Het was er erg rustig wat ook zorgde voor wat meer rust bij mij en dus ook bij de peuterdame. Ook besloot ik om wat lekkers te kopen voor haar. Ze was tenslotte heel ziek geweest de afgelopen dagen en mocht dus wel even extra verwend worden. Voordat de film begon was ze enorm luidruchtig en enthousiast. Bij de reclames vooraf bleef ze maar wijzen en roepen wat ze zag en ik voelde de stress stijgen. Gelukkig voor ons (en de anderen in de zaal) was ze vanaf minuut één van de hoofdfilm De Club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot stil en vooral heel gebiologeerd aan het kijken.

Ik denk dat het ook wel scheelde dat het geluid vrij luid was in de zaal en dat ze dus iets lekkers in haar handen had. Maar ook de film zelf verdient de complimenten. Het was een hele makkelijk te volgen film waarbij het wel spannend werd, maar niet zo spannend dat het eng was. Een fijne film dus voor zowel de jongste onder ons, maar ook de wat oudere kinderen. Onze dochter zat er echt helemaal in en op het einde wilde ze meedansen met Coole Piet. Ze vond het, toen het écht afgelopen was, zo jammer dat ze gewoon nog een keer naar de film wilde haha.

img_8677

Echt een aanrader dus en daarom vind ik het ook zo leuk dat ik nog 2x vier mensen gelukkig mag maken met kaartjes voor deze film!

Winactie De club van Sinterklaas & geblaf op de Pakjesboot

Zoals je in de titel al kunt zien geef ik 2x vier kaartjes weg voor deze bioscoopfilm plus een dvd pakket. Dit betekent dat ik dus drie winnaars blij kan maken! En daar houd ik dus wel van, van mensen blij maken. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter onder deze blog.

Meer hoef je niet te doen al wordt het liken van en/of reageren op het Facebookbericht van deze winactie wel erg gewaardeerd. Deze winactie loopt van 1 november t/m 7 november en op 8 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ben jij al naar deze Sint film geweest?

24 reacties op “Winactie | 2x 4 kaartjes voor De Club van Sinterklaas + dvd pakket

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *