Just a little peek

Vandaag een blogje waarin ik  jullie aan de hand van foto’s meeneem in een klein deel van ons leventje.

Mijn baby hondje die lekker ligt te slapen op mijn nieuwe broek hihi…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ons nieuwe huis! Hier is mijn man flink bezig met spullen uit de auto halen.. Was een van de eerste dagen dat we de sleutel hadden!

Tussen het verhuizen door is het zeker nodig om even een moment voor jezelf te nemen. Nou wij weten wel hoe dat moet hoor! Lekker bij Centraal gezeten in het dorp.

Onze nieuwe keuken, ingebouwd door mijn handige vader.

Dit lint kochten we omdat we geen tape meer hadden en aangezien toch veel spullen breekbaar waren was dit gelijk 2 vliegen in 1 klap!

De eerste ochtend nadat we geslapen hadden in ons nieuwe huis! Mijn 2 mannen samen lekker spelen en genieten op de bank.

 Bij De Heidehof regelden we een overheerlijke salade met stokbrood en kruidenboter en lekkere saté voor de mensen die ons zoveel hadden geholpen. Namelijk onze familie!

Een van de ochtenden in De Hei. Wat hou ik toch altijd van die zon…

Zijn favoriete plekje toch wel. Met zijn kop op schoot of tegen mijn buik aan.

Het was lang geleden maar eindelijk weer tijd voor een eitje a la oma! Die kan zij toch zo lekker maken dus ik genoot er intens van.

Helemaal trots op het aantal liter 100 kilometer die ik had gereden. Erg zuinig gereden dus..

Bijna elke dag staat er wel weer wat lekkers op het werk omdat er iemand jarig, geslaagd, getrouwd, bevallen is.. Zo moeilijk om de verleiding te weerstaan, ditmaal lukte het me niet hihi!

Ons fotomodel kijkt graag naar buiten, dit keer deed hij dat vanaf de vensterbank. Uh.. dat was eigenlijk niet de bedoeling!

Weer een mooie ochtend wakker worden in De Hei. Hier kan ik zeker wel aan wennen!

En tot slot.. Mijn grote trots in huis. Eindelijk mocht ik hem kopen en konden we hem ook daadwerkelijk kwijt! Mijn mooie IKEA kast! Helemaal in elkaar gezet door mijn lieve man. Wat kan hij dat toch goed hé! We hebben hem nog niet echt goed ingericht, maar alvast wat dingetjes erin gezet die we tegenkwamen!

Wat vinden jullie, vaker zo’n fotoblog?

4 reacties op “Just a little peek

Reageren is niet mogelijk.