Julianatoren | Halloween & Mega Sint Spektakel

Omdat ik zelf al op uitnodiging van LEGO World naar Utrecht ging besloot ik om iemand anders naar de Julianatoren te sturen om een indruk te krijgen van het park tijdens Halloween, Dolfje Weerwolfje te bekijken EN om Party Piet Pablo te ontmoeten. Wendy was de gelukkige heeft er samen met haar twee zoontjes een geweldige dag beleefd.

Halloween

Het voorste gedeelte van het park is nu aangekleed in Halloween stijl. Spinnen, spoken en andere griezels heten je welkom in het park. Er is een griezeldoolhof, en een spookgrot. Wij zijn een stel bangeriken, dus ik kan je niet vertellen hoe het daarbinnen was. Wat voor ons bangeriken dus heel fijn was, is dat het Halloween thema alleen in het voorste gedeelte van het park is. Je kan de enge dingen dus gewoon ontlopen als je dat wil.

jul9

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dolfje Weerwolfje

De parkshow van Julianatoren is in oktober Dolfje Weerwolfje. Past natuurlijk ook super bij het Halloween thema. De Dolfje Weerwolfje show op het park is een korte versie van de show die in theaters door het hele land te zien is. Ik was vooraf bang dat het te eng zou zijn voor mijn zoontjes, maar ze hebben ademloos zitten kijken. Ze vonden het gewoon jammer dat hij zo snel afgelopen was.

Het park zelf

Alle attracties in Julianatoren zijn echt gericht op kinderen. Mijn zoons zijn 3 en 5. Ze mochten bijna overal in. De helikopter monorail en de brandweerauto’s waren favoriet bij mijn jongens. Maar ook voor wat oudere kinderen is er genoeg te doen, zoals een achtbaan en botsauto’s. Omdat het naseizoen is, werden er meerdere attracties door één medewerker bediend. Ook waren niet alle attracties open. Maar er was gelukkig nog genoeg leuks om te doen, en we hebben nergens lang hoeven wachten.

jul5

De mascottes Jul en Julia laten zich meerdere keren per dag zien, tijden een korte show op het podium of een bezoekmomentje in hun huisjes. En elke keer is er weer tijd om met ze op de foto te gaan. Dit vind ik echt wel een pluspunt, in andere parken zie je de mascottes niet zo vaak.

jul1

Party Piet Pablo

Op de dag dat wij in Julianatoren waren, was ook Party Piet Pablo aanwezig. Speciaal met het vliegtuig uit Spanje gekomen, omdat hij zulk leuk nieuws te vertellen had.

Party Piet Pablo is onder andere bekend van zijn hits ‘Zwarte Pieten Stijl’ en ‘De Pieten Sinterklaas Move’. Hij is heel populair, zijn clips zijn al meer dan vijftig miljoen keer bekeken op YouTube. Iedereen zit met smart te wachten of hij weer een nieuw nummer uitbrengt. Dat was dan ook het leuke nieuws dat Piet ons kwam vertellen. Hij heeft dit jaar gewoon weer een nieuw nummer; De Sinterklaas en Pieten Jump. Een swingend nummer met een makkelijk dansje erbij. Mijn zoontjes stonden meteen enthousiast mee te dansen.

jul6

En dat was niet alles. Samen met Love Piet heeft Party Piet Pablo dit jaar nóg een nieuw nummer gemaakt. Het liedje heet Pietenhart, en is zo nieuw dat hij nog niet eens op YouTube staat. Wij kregen de clip al wel te zien, en hij is gewoon ontzettend leuk!

Mega Sint Spektakel

Maar er was nog meer nieuws! Party Piet Pablo komt dit jaar, samen met zijn vrienden, al zijn hits ten gehore brengen tijdens het Mega Sint Spektakel en de Mega Sint Show. Drie dagen lang (19, 20, 26 november) staat Julianatoren tijden het Mega Sint Spektakel helemaal in het teken van Party Piet Pablo. Pietendansmoves leren, pietendisco, pietendiploma behalen, het kan allemaal. En natuurlijk zijn de Sint en Americo ook aanwezig.

Als je niet naar Julianatoren kunt komen, dan kun je in theaters door het hele land de Mega Sint Show zien. Ook hier komen Party Piet Pablo, Love Piet en anderen hun hits ten gehore brengen! Wij hebben een hele leuke dag gehad in Julianatoren, en Party Piet Pablo heeft er drie nieuwe fans bij!

https://www.youtube.com/watch?v=ByskaqLvvOU

1 reactie op “Julianatoren | Halloween & Mega Sint Spektakel

Reageren is niet mogelijk.