Nieuw bij De Julianatoren: Cas de Ranger!

Ondanks dat De Julianatoren niet bij ons om de hoek ligt gaan we er toch heel erg graag heen. Onze dochter is fan van Jul & Julia en sinds afgelopen maandag ook van Cas de Ranger! Op avontuur gaan en dingen ontdekken is helemaal te gek volgens de kleuter, dus een schot in de roos wat mij betreft.

Nieuwe ster in de Julianatoren

Vanaf de meivakantie heeft kinderpretpark Julianatoren een nieuwe ster: Cas de Ranger. Cas is een avontuurlijke onderzoeker. Hij neemt kinderen en hun ouders mee op ontdekkingsreis door de natuur en vertelt hen alles over dieren, planten en bomen.

Cas de Ranger LIVE

In het kinderpretpark zelf heeft hij een interactieve live show op de showheuvel achteraan het park. Daar stoomt hij alle bezoekers, jong en oud, klaar om op avontuur te gaan. Niet alleen kinderen worden betrokken bij de show, ook de ouders en dan met name de sterke papa’s. Er wordt een parcours afgelegd, er worden dingen gevoeld en Cas heeft ook zijn eigen lied.

cas de ranger livejulianatoren cas de ranger live

Cas de Ranger Experience

Naast de live show, die overigens echt heel erg leuk is, vind je in het pretpark ook de Cas de Ranger experience. Daarbij ga je, lopend over een bospad, met een kaart op ontdekkingstocht over de dieren en planten op de Veluwe. Er zijn in totaal tien vragen waarbij je letters kunt verzamelen die uiteindelijk een woord vormen. Maar tussendoor vind je ook nog veel losse informatie. Erg leerzaam dus.

julianatoren cas de ranger experiencecas de ranger experience julianatoren

Cas de Ranger TV

Naast de nieuwe show en de experience in het park zelf heeft Cas de Ranger ook een YouTube serie waarbij hij elke week vragen over de natuur beantwoord van kinderen. Dit doet hij op zijn eigen leuke en ludieke manier. Inmiddels zijn er al drie afleveringen te vinden dus ik zou zeggen, neem snel een kijkje samen met de kinderen.

De Julianatoren, een van de leukste uitjes voor kinderen

Met Cas de Ranger erbij is de Julianatoren nóg leuker en educatiever geworden voor kinderen. Het feit dat het niet super groot is betekent niet dat je je er niet de hele dag kunt vermaken. Integendeel. Er zijn meer dan genoeg shows en attracties om je van begin tot eind te vermaken. Verder hebben ze op vele plekken allerlei lekkers wat je kunt eten en drinken en is er in het bosgedeelte ook plek om lekker te picknicken. Wij vinden dit een van de leukste uitjes voor kinderen..!

Wij zijn op uitnodiging naar de premiere van Cas de Ranger geweest, dit heeft echter geen invloed op onze mening. 

3 reacties op “Nieuw bij De Julianatoren: Cas de Ranger!

  • Klinkt erg leuk! Als Isabelle straks wat ouder is gaan we zeker hier eens een kijkje nemen! Sowieso al heel lang geleden dat ik in Julianatoren geweest ben!

  • Dat ziet er leuk uit! Ook omdat naast de kinderen ook de vaders mee worden genomen in het hele spektakel. We moeten binnenkort dan toch maar eens naar de Julianatoren..

Reageren is niet mogelijk.