Jubileum: Save the date

Op 24 mei 2013 was onze grote dag. Bart en ik trouwden op de plek waar we elkaar voor het eerst zagen. De komende weken wil ik hier elke zaterdag, tot aan 24 mei, wat aandacht aan besteden. Ik heb van mijn trouwblog en mijn oude blog de stukjes gehaald die ik erg leuk vond om nogmaals te delen. De mensen die me al langer volgen zullen het herkennen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om samen met mij terug te kijken naar die bijzondere periode van ons leven.

Vandaag ons Save the date filmpje.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Petra op 3 mei 2014 om 07:38

  Erg leuk gedaan!

 2. Sas op 3 mei 2014 om 08:37

  Erg leuk zo’n filmpje!

 3. Jess op 3 mei 2014 om 08:42

  Had dit al gezien op je oude blog volgens mij. Wel heel leuk! Jeetje, wat gaat het snel zeg. Kan me al je trouwblogjes nog goed herinneren.

  • Nicole (misseagles) op 3 mei 2014 om 08:46

   Ja klopt, ik pak oude artikelen die ik opnieuw online zet.

 4. Miranda op 3 mei 2014 om 09:22

  Oh dat is een leuk idee!:) wij hadden niks speciaals voor save the date omdat we 3 maand hadden vanaf het aanzoek.

  Maar toen ik ineens hier en daar plannen hoorde voor onze datum en er iets mis ging met onze trouwkaarten heb ik toch nog alle gasten alvast een simpel mailtje gestuurd om de datum bekend te maken. Gelukkig maar want daardoor was iedereen aanwezig:)

  Maar dit filmpje… Is toch wel heel origineel. Leuk!:)

 5. Eline op 3 mei 2014 om 12:14

  super tof!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje