Jubileum: perfect wedding

img_0576

Op 24 mei 2013 was onze grote dag. Bart en ik trouwden op de plek waar we elkaar voor het eerst zagen. De komende weken wil ik hier elke zaterdag, tot aan 24 mei, wat aandacht aan besteden. Ik heb van mijn trouwblog en mijn oude blog de stukjes gehaald die ik erg leuk vond om nogmaals te delen. De mensen die me al langer volgen zullen het herkennen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om samen met mij terug te kijken naar die bijzondere periode van ons leven.

 

Wauw. Ik kwam bovenstaande tekst tegen en gelijk stroomde alle kriebels en stress uit mijn lichaam. Vooruit, de leuke “ik heb er zin in” kriebels die blijven, maar geen spanning of iets. We zijn nu bijna een jaar verder na Bart zijn geweldige aanzoek en hebben vanalles en nog wat gepland en gedaan voor onze bruiloft. Er is nog steeds een to do lijstje en vanavond gaan we zelfs naar De Verlenging (oftewel de feestlocatie!) om de laatste puntjes op de i te zetten. Echter heb ik geen stress.

En mensen die mij goed kennen weten dat dit nogal een opgave is voor mij! Ik heb geen stress, ik laat alles gebeuren zoals het gebeurd en als ik straks Bart mijn man mag noemen (voor de wet) maakt mij dat de gelukkigste vrouw op aarde. Wij hebben 2 geweldige families achter ons staan die er alles aan (willen) doen om 24 mei de mooiste dag te maken, we hebben geweldig lieve en leuke vrienden om ons heen die ons sowieso al een top vrijgezellendag hebben bezorgd en we hebben elkaar.

What more can we need?!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Miranda op 17 mei 2014 om 09:52

  Wauw dit stukje had ik kunnen schrijven bijna 2 jaar geleden:) grappig dat het zo herkenbaar kan zijn.

  Leuk artikeltje, fijn weekend!

 2. Zoë-Amber op 17 mei 2014 om 11:30

  Heerlijk – dit soort terugblikken!

  Moet voor jou ook elke keer weer fijn terugkijken zijn, toch?

 3. Nicky op 17 mei 2014 om 18:58

  Is altijd leuk om op fijne gebeurtenissen terug te kijken. Ben benieuwd naar je komende wekelijkse blogs hierover.

 4. Jess op 17 mei 2014 om 19:45

  Ik blijf het zeggen maar wat vliegt de tijd. Kan me nog zo goed herinneren dat jullie voorbereidingen troffen voor jullie huwelijk. Leuk die terugblikken. Ga je jullie jubileum nog uitgebreid vieren?

 5. Petra op 18 mei 2014 om 08:42

  Leuk en herkenbaar om te lezen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje