Jubileum: Het aanzoek

2012-05-12-11-47-30

Op 24 mei 2013 was onze grote dag. Bart en ik trouwden op de plek waar we elkaar voor het eerst zagen. De komende weken wil ik hier elke zaterdag, tot aan 24 mei, wat aandacht aan besteden. Ik heb van mijn trouwblog en mijn oude blog de stukjes gehaald die ik erg leuk vond om nogmaals te delen. De mensen die me al langer volgen zullen het herkennen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om samen met mij terug te kijken naar die bijzondere periode van ons leven.

In het voorjaar van 2012 wandelden deze twee verliefde personen nogal veel en lang. Zelfs als haar wederhelft op trainingskamp was ging Nicole nog heerlijk in het zonnetje, tussen de bloemetjes, wandelen. Tijdens 1 van deze wandelingen ontdekte zij een leuk nieuw wandelstukje langs wat water. Het stukje natuur ligt tussen de woonwijk en de snelweg in maar daar is niets van te merken wanneer je eenmaal tussen het groen loopt.

Dit stukje groen wilde zij dolgraag delen met haar Bart dus zodra hij terug kwam meldde ze dit en zouden ze samen het groen bewandelen. Echter was het net die week niet zo’n best weer dus ze stelden het telkens uit. In de week voor 12-05-2012 had Bart het de hele tijd over picknicken. Hij wilde dit graag op de zaterdag doen maar Nicole voorzag niet zo’n goed weer. Op de dag zelf was het buiten nog nattig van de regen de dag ervoor dus besloot Nicole dat het niet zo’n goed weer zou zijn om te picknicken maar dat een wandeling altijd wel kon.

En dan kon ze gelijk het mooie nieuwe stukje laten zien!!

Voor Bart was dit minder geslaagd want hij had het heel anders voor ogen. Hij moest bedenken wat hij belangrijker vond: de plek of de datum? En uiteindelijk koos hij voor de datum. Hij kon het echt niet nog langer uitstellen.. De vraag lag op het puntje van zijn tong en hij moest en zou op 12 mei 2012 zijn Nicole “de” vraag stellen.

Gelukkig voor Bart was het stukje groen inderdaad erg mooi en scheen het zonnetje ook op hun gezicht. Een perfecte dag voor de perfecte vraag aan het (voor hem) perfecte meisje op de perfecte plek.

Nicole vond het ergens wel vreemd dat Bart perse had willen picknicken maar dacht er eigenlijk niet veel verder over na, ze was tenslotte weer honderduit aan het kletsen en Bart was niet eens de stilste. Totdat Bart opeens stopte en wilde knuffelen. Dat was het vreemde niet eens want Bart knuffelt graag, Nicole overigens ook.

Wat wel vreemd was, waren de woorden die Bart in het oor van Nicole fluisterde: “Je weet toch dat ik ontzettend veel van je hou?” “Ja”, antwoordde Nicole. “En je weet toch dat ik de rest van mijn leven bij je wil zijn?” Weer antwoordde Nicole met een “Ja”. En plots zat hij daar dan.. op één knie met een ring in zijn handen en de woorden die hij al zo vaak had gerepeteerd: “Wil je met me trouwen?”.

Wat volgde waren veel tranen, ongeloof, nog meer tranen en uiteindelijk (na een aantal lange minuten) de JA NATUURLIJK!! Het gehuil bleef nog wel even doorgaan want ondanks dat ze het er zo vaak over gehad hadden was nu het moment echt daar.. Ze waren verloofd!!

SAMSUNG

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Miranda op 26 april 2014 om 08:59

  ah wat een lief aanzoek. Leuk geschreven!

 2. Sas op 26 april 2014 om 09:17

  Leuk om te lezen! Wat een fijn aanzoek 🙂

 3. Petra op 26 april 2014 om 16:52

  Leuk om te lezen!

 4. Eline op 26 april 2014 om 20:35

  Mooie ring!

 5. Eline op 26 april 2014 om 20:37

  super! heel erg mooi geschreven!

 6. Linda op 26 april 2014 om 22:20

  Wat een mooi stukje, is altijd zo leuk om dit soort verhalen te lezen.

 7. Priscilla op 27 april 2014 om 09:48

  Wat mooi en lief dat hij er zo over nagedacht heeft en het aanzoek echt eigen gemaakt heeft.

  Ik hoop ook nog ooit de vraag te krijgen haha

 8. Mama's Jungle op 1 mei 2014 om 23:15

  Lief !! <3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje