Jubileum: 1 jaar getrouwd!

 

Vandaag zijn manlief en ik een jaar getrouwd! Dat is reden voor een feestje!! Dat jaar is enorm voorbij gevlogen en in dat jaar is er ook zoveel veranderd in ons leventje. Zo zijn we verhuisd van een grote stad naar een dorp, hebben we een pup gekocht, ben ik zwanger geraakt en bevallen van een mooie dochter.. Kan haast niet beter! Dus vandaar dat manlief en ik ook besloten hebben om een nachtje weg te gaan met zijn tweetjes. Lieve Fay logeert bij oma Bernie en opa Frans, Lucky logeert bij oma Jackelien en opa Ron en papa en mama logeren bij Sanadome! We zijn vrijdag al gegaan en gaan vanavond weer terug naar huis. Dit omdat er morgen hoogwaardig bezoek komt!

We kozen voor Sanadome omdat we lekker even wilden bijkomen ook met zn tweetjes. Afgelopen jaar is er zoveel gebeurd zoals jullie weten, leuke dingen maar ook vervelende dingen en we kunnen het wel gebruiken om even bij te tanken. We wilden eigenlijk naar een dierentuin gaan maar dat zou zoveel energie kosten, dan zouden we kei kapot zijn ’s avonds en dan is daar gewoon weer Fay die onze energie nodig heeft! We laten ons dus lekker verwennen met verschillende baden en sauna’s en krijgen zelfs een heerlijk luxe diner!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Omdat ik deze dag niet zomaar voorbij wil laten gaan voor jullie en ik niet voor niks al die weken op de zaterdag terugblikken heb geplaatst heb ik vandaag het trouwfilmpje voor jullie wat mijn schoonmoeder gemaakt heeft samen met onze videografe Lies!
Enjoy!


(Wel een beetje jammer dat ze het geluid eruit hebben gehaald. Stonden geweldige liedjes achter dus nu lijkt het filmpje erg saai! En dat is hij absoluut niet!) 

Oh ja, als je heel nieuwsgierig bent naar onze trouwdag zelf.. Ik heb op mijn (hele) oude blog een drietal verslagen geschreven over onze mooie dag. Dus als je dat wilt lezen klik dan hier voor deel 1, deel 2 en deel 3. Ook staat onze honeymoonshoot erop en die wil ik toch ook nog wel even met jullie delen.. Die vind je hier!

18 reacties op “Jubileum: 1 jaar getrouwd!

 • Gefeliciteerd! Lekker hoor een nachtje Sanadome. Veel plezier. Spannend ook dat je dochter dan gaat logeren, is de eerste keer toch? Leuk dat je ook een honeymoon shoot hebt gedaan

 • Gefeliciteerd!!! Wat is er voor jullie veel veranderd het afgelopen jaar. Jeetje, time flies. Hopelijk kunnen jullie lekker bijkomen in Sanadome. Heerlijk om even samen te genieten en te relaxen. Heel veel plezier! X

 • Bernie Adelaars zegt:

  Gefeliciteerd lieverds. Het geluid heeft youtube eronder uitgehaald bij het filmpje. de rechten zijn beschermt Helaas. Het origineel heb ik nog voor jullie. Have fun xxx

 • Wat een leuk filmpje! Gefeliciteerd met jullie eerste huwelijksjaar! Jeetje, zeker heel erg veel veranderd. Geniet van elkaar en het dagje uit

 • Wat zagen jullie er mooi uit.
  Gefeliciteerd, veel plezier daar in sandome, maar dat komt vast goed:)

  Fijn weekend!

 • Wat een ontzettend leuk filmpje zeg :D! Gefeliciteerd! Leuk om zo de dag in sneltreinvaart te zien.

 • Gefeliciteerd met jullie eerste jubileum!! Ik wens jullie nog veel meer gezonde en gelukkige jaren samen met jullie dochtertje! Leuke filmpje en foto’s.

 • Nogmaals gefeliciteerd! Hopelijk hebben jullie heerlijk genoten in het Sanadome. Heb ook nog even je oude verslagen gelezen. Leuk!

 • Prachtig om te zien. De liefde spat er vanaf! En ook de humor. Zoals je al zei geen geluid maar toch heb ik alleen al door de beelden gelachen en werd ik zelfs ook een beetje emotioneel. En dat terwijl ik jullie helemaal niet persoonlijk ken haha.
  Happy aniversary!

 • Wat een gaaf filmpje! Mooi aandenken aan een prachtige dag. En in het PSV-stadion haha, dan moeten jullie wel grote fans zijn 🙂 Nu alweer drie jaar geleden, wat gaat het snel he

Reageren is niet mogelijk.