Jubileum: 1 jaar getrouwd!

 

Vandaag zijn manlief en ik een jaar getrouwd! Dat is reden voor een feestje!! Dat jaar is enorm voorbij gevlogen en in dat jaar is er ook zoveel veranderd in ons leventje. Zo zijn we verhuisd van een grote stad naar een dorp, hebben we een pup gekocht, ben ik zwanger geraakt en bevallen van een mooie dochter.. Kan haast niet beter! Dus vandaar dat manlief en ik ook besloten hebben om een nachtje weg te gaan met zijn tweetjes. Lieve Fay logeert bij oma Bernie en opa Frans, Lucky logeert bij oma Jackelien en opa Ron en papa en mama logeren bij Sanadome! We zijn vrijdag al gegaan en gaan vanavond weer terug naar huis. Dit omdat er morgen hoogwaardig bezoek komt!

We kozen voor Sanadome omdat we lekker even wilden bijkomen ook met zn tweetjes. Afgelopen jaar is er zoveel gebeurd zoals jullie weten, leuke dingen maar ook vervelende dingen en we kunnen het wel gebruiken om even bij te tanken. We wilden eigenlijk naar een dierentuin gaan maar dat zou zoveel energie kosten, dan zouden we kei kapot zijn ’s avonds en dan is daar gewoon weer Fay die onze energie nodig heeft! We laten ons dus lekker verwennen met verschillende baden en sauna’s en krijgen zelfs een heerlijk luxe diner!

Omdat ik deze dag niet zomaar voorbij wil laten gaan voor jullie en ik niet voor niks al die weken op de zaterdag terugblikken heb geplaatst heb ik vandaag het trouwfilmpje voor jullie wat mijn schoonmoeder gemaakt heeft samen met onze videografe Lies!
Enjoy!


(Wel een beetje jammer dat ze het geluid eruit hebben gehaald. Stonden geweldige liedjes achter dus nu lijkt het filmpje erg saai! En dat is hij absoluut niet!) 

Oh ja, als je heel nieuwsgierig bent naar onze trouwdag zelf.. Ik heb op mijn (hele) oude blog een drietal verslagen geschreven over onze mooie dag. Dus als je dat wilt lezen klik dan hier voor deel 1, deel 2 en deel 3. Ook staat onze honeymoonshoot erop en die wil ik toch ook nog wel even met jullie delen.. Die vind je hier!

17 reacties op “Jubileum: 1 jaar getrouwd!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *