Je Instagram foto’s afdrukken

Een tijd geleden was er een aanbieding om goedkoop mobiele foto’s af te laten drukken bij de Hema. Ze noemen dat daar #mobileprint. Dit klonk erg goed in mijn oren aangezien ik nogal veel foto’s maak met mijn mobiel (vooral voor Instagram) dus ik besloot om er een aantal af te laten drukken. Ik vergiste me in het formaat dus toen ik ze op mocht halen was ik ietwat teleurgesteld maar goed, eigen schuld. Achteraf gezien is het helemaal niet erg want ook dit kleine formaat kan ik erg goed gebruiken voor mijn Project Life.

Ik vond de kwaliteit van de foto’s wel wat tegenvallen maar bedacht me dat dit waarschijnlijk lag aan mijn mobiel. Het is natuurlijk geen spiegelreflexcamera dus vond ik het allemaal wel prima…hema #mobileprint Instagram foto's afdrukken

Totdat ik van Printic een aantal foto’s gratis af mocht laten drukken.

Printic is een app waarmee je niet alleen foto’s kunt laten afdrukken van je mobiel maar ook posters, een fotoboek en een kalender. Het mooie aan deze app is dat je alles persoonlijk kunt maken door bijvoorbeeld tekst toe te voegen en het wordt wereldwijd gratis bezorgd. Bij het afdrukken van de foto’s kun je kiezen voor een polaroid stijl, vierkant (leuk voor de Instagram foto’s) en 10×13.

Zelf koos ik voor polaroid foto’s. Ik bestelde ze op maandag, op dinsdag kreeg ik te horen dat ze al verstuurd waren en op donderdag waren ze binnen. Ik opende het pakketje waar een mooi oranje envelopje inzat met de foto’s. Ik stond echt versteld van de kwaliteit van de foto’s. Vergeleken met de Hema #mobileprint foto’s waren ze hartstikke scherp en zagen ze er helemaal niet korrelig uit. IMG_0671

Voor mij dus reden genoeg om dit soort foto’s niet meer via de Hema te bestellen maar gewoon af te laten drukken bij Printic. Qua kosten scheelt het ook nog eens, want zo betaalde ik voor de 10 mini foto’s van de Hema €5,69 (en dat is minus de 1 euro 80 korting) en kosten de Printic foto’s voor 10 foto’s €5,10!Printic Instagram foto's afdrukken

Ben jij nu ook benieuwd naar de Printic app en wil jij 10 gratis foto’s bestellen?
Reageer dan nu op mijn blog en maak kans op een code voor 10 gratis foto’s! (Woensdagmiddag maak ik de winnaar bekend in de Woordeloze Woensdag blog)

16 reacties op “Je Instagram foto’s afdrukken

  • Oh, dat is een goede tip dan! Dat dat zo’n verschil kan zijn, hè? Ik heb nog nooit foto’s af laten drukken, maar het lijkt me wel leuk om een keer een soort collage te maken!

  • Wat een mooie foto’s! En een heel leuk aanbod voor een kortingscode. Ik doe heel graag mee! Lijkt me leuk om eens te proberen, want ik maak ook erg veel foto’s met mijn mobiel haha.

  • Wat jammer zeg dat de foto’s van de Hema tegen vielen, maar gelukkig toch nu andere leuke foto’s via Printic. leuk zo met het polaroid effect. . Ik doe graag mee met de winactie 🙂

  • Jammer dat de foto’s van de hema zo tegenvielen. Heb er zelf ook wel eens foto’s laten afdrukken bij die kiosk, ongelofelijk wat duur! En nog niet eens mooi uit. Dat polaroid effect is echt heel erg leuk, ik doe graag mee met je winactie!

  • Wat toevallig, ik zei net nog tegen hubby dat we binnenkort echt weer wat leuke foto’s moeten laten afdrukken! Ik doe mee 😉

  • Leuke giveaway! Ik zou heel erg graag willen winnen. Dan kan ik eindelijk een mooie collage maken van lola’s eerste 5 maanden 🙂 #fingerscrossed

  • Ik heb ook foto’s af laten drukken bij de hema en zag duidelijk verschil tussen de foto’s gemaakt met mobiel en met de camera. Erg jammer omdat ik veel foto’s met mijn mobiel maak dus ik houdt me graag aanbevolen voor je winactie! Erg leuk!

Reageren is niet mogelijk.