Je eigen slaapliedje

20140412_113928

Gisteren zat ik tijdens een slaapje van Fay op facebook te neuzen of er nog interessante links naar voren kwamen. Heel soms kom ik namelijk een gedeeld item tegen waar ik direct inspiratie van krijg om te bloggen en zo was dat gisteren dus ook! Een vriendin van mij deelde een link over een slaapliedje en dat trok toch wel mijn aandacht.

Nadat ik klikte op de link kwam ik op de site van “mijn slaapliedje” terecht. Daar werd ik enorm vrolijk van want op deze website kun je een gepersonaliseerde versie van een nieuw slaapliedje downloaden. Het idee erachter komt van 2 papa’s die eigenlijk een nieuw slaapliedje bedachten voor hun kindjes aangezien ze het eeuwenoude nummer “slaap kindje slaap” een beetje beu waren. In eerste instantie was het niet hun bedoeling om er verder nog iets mee te doen maar aangezien het toch wel een hit werd op Youtube en mensen hun eigen versie ervan gingen bedenken kwamen ze op het volgende idee:

De mannen willen voor elk kind in Nederland en Belgie een gepersonaliseerd nummer in te zingen. Dit zodat elk kind zijn/haar eigen slaapliedje krijgt. Je kunt het nummer dan ook via de site downloaden en dient daarvoor wel een bedrag over te maken. Ze hebben er echter geen vast bedrag aan gekoppeld omdat zij vinden dat je niet in de portemonnee van een ander kunt kijken. Je mag dus zelf bepalen hoeveel jij het liedje waard vindt, hoeveel jij wilt en kunt betalen aan het liedje. Ze steunen daarmee ook Stichting Wees Kind aangezien 10% van de opbrengst daarheen gaat.

Op de site vindt je ook nog uitgebreidere uitleg van de twee bedenkers in een filmpje plus het slaapliedje zelf zoals hij standaard is. Zelf vond ik dit echt een super idee en heb ik dan ook het liedje voor Fay gedownload. Je kunt dan ook direct een instrumentale versie downloaden en het bladmuziek zodat je eventueel zelf het slaapliedje kunt spelen voor je kindje.

Ik vind het echt een hele leuke actie van de mannen, vandaar dat ik dus ook een blogje eraan wilde wijden om jullie hierover in te lichten!

Wat vind jij van dit initiatief?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Linda op 15 april 2014 om 07:47

  Wat een leuk idee, had daar nog nooit van gehoord. Zelf hebben we vaak het slaapliedje van baby tv gezongen. Maar slaap kindje slaap, kan ze nu al zelf zingen. Tenminste, er komen klanken en woorden uit die daarop lijken.

 2. Miranda op 15 april 2014 om 09:17

  Wat een leuk idee! Had er nog nooit van gehoord van vind het heel leuk:)
  Kan me voorstellen dat je daar als moeder blij van wordt:)

 3. Eline op 15 april 2014 om 11:39

  leuk hoor!

 4. Yvonne op 15 april 2014 om 22:14

  Wauw superleuk! Morgen even goed bekijken 🙂

 5. Nicky op 15 april 2014 om 22:55

  Wat leuk zeg. Ik zal zeker eens een kijkje op de site nemen.

 6. Jennn op 15 april 2014 om 23:05

  Wat leuk bedacht!

 7. Sas op 16 april 2014 om 07:45

  Wat een leuk initiatief zeg!

 8. Bianca op 17 april 2014 om 16:44

  Wat een super leuk idee! x

 9. Debbie op 19 april 2014 om 15:29

  Dat is echt heel leuk zeg, en wat een lief liedje. Heb hem opgeslagen wie weet ga ik hem nog downloaden voor onze uk.

 10. Amarins op 22 april 2014 om 12:15

  Leuk hè. Mijn tante heeft dat ook gedaan voor de jongste van mijn nichtje. Zo schattig!

 11. Bron van inspiratie – april | op 30 april 2014 om 14:23

  […] Verandering van stijl als je mama bent – Fibromama’s Blog Je eigen slaapliedje – Meisje Eigenwijsje Papa’s kindje en Mama’s ego – Mamamaai Pubers in deze tijd – Kindercoach […]

 12. Favoriete bloggers april - Mamaliefde op 7 januari 2016 om 08:48

  […] Verandering van stijl als je mama bent – Fibromama’s Blog Je eigen slaapliedje – Meisje Eigenwijsje Papa’s kindje en Mama’s ego – Mamamaai Pubers in deze tijd – Kindercoach […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje