Je eigen fotoglossy!

Wie heeft er nu niet, net als ik, honderden foto’s op zijn mobiel staan en doet er in principe niets mee? Oke, je deelt wel eens wat via Facebook of Instagram. Misschien gebruik je zelfs je foto’s voor op je blog. Maar daar blijft het vaak dan bij. Misschien kies je wel de allermooiste foto’s om af te drukken. Je kent ze wel, de pareltjes. Maar die andere 1000 foto’s dan? Daar gebeurd eigenlijk niets mee. We maken de foto’s, om ze vervolgens amper meer te bekijken. Oh en nog erger.. wat als je je telefoon kwijt raakt of hij gaat kapot? Weg foto’s!

Je eigen fotoglossy!

Daarom was ik direct enorm enthousiast toen ik gevraagd werd om in de testgroep te zitten van YourPhotoMag. Zij hebben een gratis app ontwikkeld waarmee je echt binnen 10 minuten een mooie fotoglossy maakt van de laatste foto’s op je filmrol. Het werken met de app is echt super simpel en het leuke ervan is nog dat je uiteindelijk een preview krijgt die je al kunt delen via social media. Terwijl je wacht tot de fotoglossy op je deurmat valt kun je dus al laten zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien.

IMG_9615

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hoe werkt het?

Wanneer je de gratis app hebt gedownload laadt hij eigenlijk al automatisch de laatste 50 foto’s in die je hebt gemaakt met je telefoon. Deze foto’s kun je zo laten en daar direct een fotomagazine van maken, maar je kunt ook andere kiezen. Je mag kunt kiezen voor minimaal 36 foto’s en maximaal 100. Daarbij kun je verschillende achtergronden kiezen qua kleur en design en zelf je coverfoto selecteren. Je kunt ook tekst toevoegen per foto en de tekst op de cover aanpassen. Wanneer je klaar bent zijn er drie verschillende voorvertoningen van de fotoglossy. De foto’s staan in elke voorvertoning in een andere volgorde. Wanneer je er uiteindelijk eentje gekozen hebt en tevreden bent kun je je magazine versturen!

Het leuke is dat je er niet 1 maar meerdere kunt bestellen. Dus bijvoorbeeld ook voor de oma’s of tante of.. Een super leuk cadeau lijkt me!

  • De gratis app is beschikbaar voor IOS en Android
  • De fotoglossy bevat altijd 36 pagina’s ongeacht het aantal foto’s
  • Het fotomagazine is op A4 formaat
  • De fotoglossy is 90% goedkoper dan de gemiddelde fotoboek

De prijzen

Lose glossy €8,95
Kwartaalabonnement (4x per jaar) €7,45 pm
Maandabonnement (12x per jaar) €5,95 pm

Ik heb zelf een maandabonnement dus kan een heel jaar lang elke maand zo’n mooie herinnering maken!

Mijn eigen fotoglossy!

Wanneer je voor het einde van de maand je fotoglossy besteld, ontvang je hem in de 2e week van de volgende maand. Nu zat ik natuurlijk in die testgroep dus ik heb hem nu al binnen. Op Instagram liet ik al een preview van de app zelf zien en gisteren viel hij plots op mijn deurmat. Alleen de voorkant al beloofde echt iets fantastisch. Toch mooi hoe je met een telefoon nog zulke mooie foto’s kunt maken!

_MG_0911

Het is dus op A4 formaat dus moet je nagaan hoe duidelijk die foto is… Ook de binnenkant valt zeker niet tegen. Nu moet ik wel zeggen dat ik een beetje baal van bepaalde foto’s dat ze zo donker zijn. Ik had ze van te voren wellicht beter kunnen bewerken een beetje of gewoon andere moeten kiezen. En verder heb ik ook een paar foto’s die over 2 pagina’s uitgestrekt zijn en dat kan wel, maar is bij die bewuste foto’s niet zo mooi. Maar ook daar had ik zelf beter over na moeten denken en de foto’s bij het maak-proces moeten wisselen.

_MG_0913

Verder ben ik dus echt super erg tevreden met het magazine. Ik heb hem ook direct aan mijn schoonmoeder laten zien en ook zij vond hem erg mooi. Een leuk cadeau voor de overgrootoma’s gaf ze al aan. En inderdaad, dat is een heel leuk idee!

yourphotomag fotoglossyOok de kleine meid is erg blij met de glossy. Hij scheurt ook niet makkelijk waardoor ik het wel vertrouw om haar erin te laten bladeren. Geweldig om te zien, vind je niet?

Wil jij ook zo’n leuke fotoglossy?

Binnenkort is de YourPhotoMag app voor iedereen beschikbaar en kan ook jij een mooie glossy maken.
Bestel je hem via deze link dan betaal je slechts €3,95!

testafbeelding

1 reactie op “Je eigen fotoglossy!

Reageren is niet mogelijk.