JBL JR Pop speaker | Winweek #1

Met een muziekliefhebber zoals onze dochter in huis kan het niet anders dan dat de radio, cd speler of Spotify dagelijks aan staat. Het liefst zou ze de muziek nog aan hebben staan tijdens het slapen. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ze niet zingt of danst. Ze kan gewoon niet zonder. De JBL JR Pop speaker was dus ook het ideale kerstcadeau voor haar. 

Ze heeft het overigens niet van een vreemde, ik was vroeger precies hetzelfde. Hoe vaak ik wel niet met een cassetterecorder en de radio in de weer ben geweest om mijn eigen radioprogramma te maken. Daarnaast draaide ik de lp’s en cd’s grijs en zong ik waar en wanneer ik maar kon. Doe ik nu overigens nog steeds, sssssst.

Het merk JBL

JBL staat voor geluid gecombineerd met de beste looks. Wanneer je naar muziek luistert door een JBL apparaat, dan hoor je het niet alleen: je beleeft het. Niet voor niets dat vele artiesten, muziekliefhebbers en geluidstechnici gebruik maken van de JBL sound.

Voordat onze dochter de JBL JR Pop ontving hadden we al wat JBL producten in huis. Niet gek ook, het is een van de bekendste merken wat geluid betreft. Zo hebben we onder andere al een koptelefoon van JBL speciaal voor kinderen. Deze koptelefoon gaat maar tot 85 decibel. Harder kan hij niet. Ideaal voor de kinderoortjes dus. En voor onszelf overigens ook.

JBL JR Pop review

De JBL JR Pop is een draagbare speaker die je bijvoorbeeld aan je rugzak, jas of broek kunt hangen. Ideaal voor tijdens het buitenspelen bijvoorbeeld, of tijdens een lange wandeling. Wij gebruiken hem zelfs in de badkamer tijdens het badderen of douchen. Playlist aan op Spotify en swingen maar.

JBL JR Pop speaker review

Dat kan allemaal prima met deze speaker, want hij is waterbestendig en kan tegen een stootje. Hij is speciaal gemaakt voor kinderen en dat is ook wel te merken. De JBL JR Pop heeft een compact ontwerp, enorm kleurrijk (je kunt kiezen uit zes kleuren), heeft toffe lichteffecten en door bluetooth makkelijk te verbinden.

Daarnaast zitten er ook nog stickers bij waardoor ze hem kunnen personaliseren én met een volle batterij kun je vijf uur lang muziek beluisteren. Ik zeg: ideaal!

JBL JR Pop speaker review

De JBL JR POP is verkrijgbaar voor €34,99 in vier knallende kleuren: rood, paars, mintgroen en roze. Een echte must have voor elke muziekliefhebbende familie.

Win een JBL JR Pop speaker!

Omdat wij zelf zo blij zijn met deze speaker mag ik er ook iemand anders mee blij maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel in welke kleur jij de JBL speaker zou willen ontvangen.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

39 reacties op “JBL JR Pop speaker | Winweek #1

 • Bij de mintgroene kamer hoort natuurlijk een mintgroene speaker. Ik mag ‘m vast weleens lenen 😉

 • Alyt van der Heide zegt:

  Ja echt super leuk. Zowel mijn meiden en ik zetten graag een muziekje op. En dat kan ons niet hard genoeg.
  Doe graag mee voor de mintgroene kleur.

 • Ik denk dat mijn zoontje en de JBL JR POP SPEAKER onafscheidelijk gaan worden 😉 Een leuke verrassing zou dat zijn voor op zijn verjaardag. De groen/gele zal bij hem het meest in de smaak vallen vermoed ik. (Het liefst laat ik hem toch even zelf kiezen)

 • Die is leuk!!
  Mijn kleindochter vindt de rode vast gaaf.
  Heel graag doe ik mee voor haar en heb BLoglovin geliked en geloved.

  • O, ja vergeten.
   Ik heb geen facebook meer ( Om privéredenen). Kan dus niet inloggen.
   Hoe weet ik als ik het kan winnen, Nicole?

 • Patricia Paling zegt:

  Echt super gaaf!!! ???? Zowel mijn zoon als dochter zouden dit helemaal geweldig vinden. Deze keer doe ik voor mijn zoon mee. Hij zou gaan voor zijn lievelingskleur rood! ❤????

 • kempenaers anita zegt:

  wat leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoon die hier zeer blij mee zal zijn, de rode of blauwe zou leuk zijn

 • Claudia Diependaal zegt:

  Wow wat een gaaf ding! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik denk een turquoise! Echt een super prijs!

 • Wauw, wat gaaf! JBL speakers ‘voor volwassenen’ kende ik al wel (erg tevreden over, mooi geluid en zeer gebruiksvriendelijk) maar deze voor de kids lijken me ook geweldig!
  De paarse zou ik graag kans op maken voor mijn dochters, kunnen ze zelf dj spelen wanneer we thuis een discoavond houden!

 • Linda Tromp zegt:

  De paarse even geen K3 en kabouter plop muziek meer voor papa en mama dochter blij en wij ook blij????

 • Dit zou mijn meisje Noa ook helemaal geweldig vinden! ???? ze zingt en danst de hele dag, en als ze haar favoriete muziek overal af kan spelen is het natuurlijk helemaal 1 groot feest!! 20 januari is ze jarig en de roze zou wel een hele leuke verrassing voor haar zijn!

 • Wat supergaaf voor mijn zoontje. Hij is bijna jarig en wil ook zo graag een eigen boxje..rood zal hij mooi vinden!

 • Oh een rode zou gaaf zijn voor Mn aapjes. Ze luisteren dol graag muziek op de vreemdste plekken ????

 • Mijn dochtertje luistert veel muziek op Youtube en daarbij is deze coole JBL pop speaker wel heel handig en fijn! Graag in de kleur rood.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe heel graag mee, erg leuk voor mijn jongste, hij houd heel erg van muziek.
  Doe graag mee voor de kleur rood.

 • Wat een uitvinding haha! Fenna is dol op muziek luisteren en vooral naar het liedje fitlala, maar ik vind het altijd zo’n ding als ze met mijn telefoon in de hand rondspringt. Ze heeft hem al eens laten vallen…
  Dit zou een uitkomst zijn! Ik waag een kansje voor de roze 🙂

 • Heel graag waag ik een kansje op deze supermooie prijs. Ik doe graag mee voor de kleur rood. Dan kan zowel mijn dochtertje als mijn zoon hem gebruiken.

 • Annabel de Ruiter zegt:

  Liselotte is dol op muziek! Ik waag graag een kansje voor haar in de kleur turquoise!

 • Leuk!!! deze zag ik laatst al in de winkel toen ik een kinderkoptelefoon van JBL daar kocht. leuke aanvulling hierop 🙂 Ik doe graag mee voor dek leur turqoise

 • chris de haas zegt:

  Ik doe heel graag mee, erg leuk voor mijn jongste dochter.
  ze houd heel erg van muziek.
  Doe graag mee voor de kleur rood.

 • Jessica leidner zegt:

  Ik doe héél graag mee voor mijn dochtertje Jill die over paar weekjes jarig is ze word 5 jaar

Reageren is niet mogelijk.