JBL JR Pop speaker | Winweek #1

Met een muziekliefhebber zoals onze dochter in huis kan het niet anders dan dat de radio, cd speler of Spotify dagelijks aan staat. Het liefst zou ze de muziek nog aan hebben staan tijdens het slapen. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ze niet zingt of danst. Ze kan gewoon niet zonder. De JBL JR Pop speaker was dus ook het ideale kerstcadeau voor haar. 

Ze heeft het overigens niet van een vreemde, ik was vroeger precies hetzelfde. Hoe vaak ik wel niet met een cassetterecorder en de radio in de weer ben geweest om mijn eigen radioprogramma te maken. Daarnaast draaide ik de lp’s en cd’s grijs en zong ik waar en wanneer ik maar kon. Doe ik nu overigens nog steeds, sssssst.

Het merk JBL

JBL staat voor geluid gecombineerd met de beste looks. Wanneer je naar muziek luistert door een JBL apparaat, dan hoor je het niet alleen: je beleeft het. Niet voor niets dat vele artiesten, muziekliefhebbers en geluidstechnici gebruik maken van de JBL sound.

Voordat onze dochter de JBL JR Pop ontving hadden we al wat JBL producten in huis. Niet gek ook, het is een van de bekendste merken wat geluid betreft. Zo hebben we onder andere al een koptelefoon van JBL speciaal voor kinderen. Deze koptelefoon gaat maar tot 85 decibel. Harder kan hij niet. Ideaal voor de kinderoortjes dus. En voor onszelf overigens ook.

JBL JR Pop review

De JBL JR Pop is een draagbare speaker die je bijvoorbeeld aan je rugzak, jas of broek kunt hangen. Ideaal voor tijdens het buitenspelen bijvoorbeeld, of tijdens een lange wandeling. Wij gebruiken hem zelfs in de badkamer tijdens het badderen of douchen. Playlist aan op Spotify en swingen maar.

JBL JR Pop speaker review

Dat kan allemaal prima met deze speaker, want hij is waterbestendig en kan tegen een stootje. Hij is speciaal gemaakt voor kinderen en dat is ook wel te merken. De JBL JR Pop heeft een compact ontwerp, enorm kleurrijk (je kunt kiezen uit zes kleuren), heeft toffe lichteffecten en door bluetooth makkelijk te verbinden.

Daarnaast zitten er ook nog stickers bij waardoor ze hem kunnen personaliseren én met een volle batterij kun je vijf uur lang muziek beluisteren. Ik zeg: ideaal!

JBL JR Pop speaker review

De JBL JR POP is verkrijgbaar voor €34,99 in vier knallende kleuren: rood, paars, mintgroen en roze. Een echte must have voor elke muziekliefhebbende familie.

Win een JBL JR Pop speaker!

Omdat wij zelf zo blij zijn met deze speaker mag ik er ook iemand anders mee blij maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel in welke kleur jij de JBL speaker zou willen ontvangen.

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

39 reacties op “JBL JR Pop speaker | Winweek #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *