Jaxx Milan in Lucky No7

Ik ben echt weg van het merk Lucky No7. Echter heb ik helemaal niets van dat merk hier in huis. Dat komt omdat het meer een boys only merk is, al hebben ze tegenwoordig ook jurkjes (die helaas in Fay haar maat al uitverkocht is) en kun je vele items ook gewoon bij een meisje aan doen. Nu heb ik er dus niets van in huis, maar mijn vriendinnetje Jennifer wel. Zij heeft namelijk een babyboy, Jaxx Milan, die ze heel graag met Lucky No7 aankleed. 

Ik heb het al eens vaker over mijn vriendin Jennifer gehad. Ik ken haar al zo’n 12 jaar als het niet langer is en we hebben elkaar leren kennen via het internet. Via het bloggen zelfs, om precies te zijn. Nu was dat bloggen van ons toen echt van heel ander niveau dan nu en lijkt het bloggen van toen ook niet meer op dat van nu. Maar dat is niet erg, dingen veranderen en dat veranderd mee. Afspreken was in die tijd ook best eng en vooral not done. Maar dat boeide ons niet, want het klikte online dus we wilden zien of dat in the real world ook zo was. En ja hoor. Vanaf die tijd zijn we friends for life!

En nu heeft zij dus een zoontje. Die inmiddels ook alweer bijna 10 maanden is… En Jaxx Milan mocht model zitten bij dit leuke merk. Als trotse ’tante’ wil ik deze foto’s uiteraard graag delen. IMG_9176 IMG_9177 IMG_9178 IMG_9179 IMG_9180Super cute vind je niet?! En de kleding is ook nog eens erg leuk…

Heb jij iets van Lucky No7 in huis?

3 reacties op “Jaxx Milan in Lucky No7

Reageren is niet mogelijk.