Jaxx Milan in Lucky No7

IMG_9178

Ik ben echt weg van het merk Lucky No7. Echter heb ik helemaal niets van dat merk hier in huis. Dat komt omdat het meer een boys only merk is, al hebben ze tegenwoordig ook jurkjes (die helaas in Fay haar maat al uitverkocht is) en kun je vele items ook gewoon bij een meisje aan doen. Nu heb ik er dus niets van in huis, maar mijn vriendinnetje Jennifer wel. Zij heeft namelijk een babyboy, Jaxx Milan, die ze heel graag met Lucky No7 aankleed. 

Ik heb het al eens vaker over mijn vriendin Jennifer gehad. Ik ken haar al zo’n 12 jaar als het niet langer is en we hebben elkaar leren kennen via het internet. Via het bloggen zelfs, om precies te zijn. Nu was dat bloggen van ons toen echt van heel ander niveau dan nu en lijkt het bloggen van toen ook niet meer op dat van nu. Maar dat is niet erg, dingen veranderen en dat veranderd mee. Afspreken was in die tijd ook best eng en vooral not done. Maar dat boeide ons niet, want het klikte online dus we wilden zien of dat in the real world ook zo was. En ja hoor. Vanaf die tijd zijn we friends for life!

En nu heeft zij dus een zoontje. Die inmiddels ook alweer bijna 10 maanden is… En Jaxx Milan mocht model zitten bij dit leuke merk. Als trotse ’tante’ wil ik deze foto’s uiteraard graag delen. IMG_9176 IMG_9177 IMG_9178 IMG_9179 IMG_9180Super cute vind je niet?! En de kleding is ook nog eens erg leuk…

Heb jij iets van Lucky No7 in huis?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

  1. Charlotte op 16 januari 2016 om 08:56

    Wat een heerlijk mannetje!

  2. simpel, met een snufje liefde op 16 januari 2016 om 09:15

    Wat super lief! Echt te schattig! Ik ken het merk niet en heb er niks van in huis. Maar vind het wel erg leuk.

  3. Miranda op 16 januari 2016 om 09:24

    Nee, ik heb niks van dit merk in huis maar daar moet geloof ik maar eens verandering in komen;) ik vind vooral het shirtje met de ogen er op heel gaaf, ik weet niet of ze die nog steeds hebben maar dat is m’n favoriet haha!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje