Smile Sunday #9 Jaxx, fietsen en een interview

smile-sunday-e1424508244520

Het is alweer een paar weekjes geleden dat ik een echte Smile Sunday schreef. Niet omdat er niets te lachen viel maar gewoon omdat ik andere dingetjes wilde delen. Ik vind het best leuk om een soort van serie te hebben en wat regelmaat. Maar ik ben niet de flauwste en als ik even geen zin heb in een “standaard” blogje dan doe ik lekker wat anders haha. Hoop dat jullie dat niet erg vinden 😉

♥ Afgelopen week kon ik eindelijk voor het eerst gaan fietsen met Fay. Wat had ik daar naar uitgekeken zeg! Niet alleen ik genoot, maar ook mijn kleine meid. We zijn al lekker wezen fietsen naar het dorp (20 min heen en 20 min terug) en ik had dit graag vaker gedaan maar had nog geen “Buggy Mee”. Gisteren (zaterdag) hebben we hem eindelijk gekocht dus komende week wordt echt een fietsweek!

♥ Wat ook erg leuk was en een grote lach op mijn gezicht bracht was het bezoekje aan mijn lieve vriendinnetje Jennifer en haar zoontje Jaxx. Jenn is echt al meer dan 12 jaar een van mijn beste vriendinnen alleen wonen we gewoon bijna 2 uur rijden van elkaar. Niet fijn. Daarom is het altijd erg prettig om elkaar weer te zien. Ik heb ook heerlijk geknuffeld met kleine Jaxx… Wat een popje! IMG_4833

♥ Ik kreeg ook een hele mooi ketting van Jenn met een hart. Ze schreef er ook een geweldig lief kaartje bij, eentje waarvan ik bijna moest huilen.

♥ Donderdag was ook een leuke dag! Naast mijn eigen blog kwamen er namelijk nog 2 andere artikelen van me online. Een gastblog bij Badschuim en een interview op de site van nieuws.veghel. Heel toevallig dat ze beide op dezelfde dag gepubliceerd werden.. Heb jij beide artikelen al gelezen?

♥ Nog iets wat ik erg leuk vind is het feit dat de laatste tijd er steeds meer bedrijven mij benaderen voor een samenwerking. Het is zo dat mijn blog mijn hobby is. Maar het blijft leuk om op die manier ook waardering van je “werk” te krijgen. Ook omdat ik daardoor steeds meer winacties voor jullie ook kan organiseren! Win win situatie dus 🙂

♥ Deze week was ook de eerste echte week dat ik meedeed met het programma van Eline: From fat to fit. Er zijn een aantal dingen waar ik de ene dag meer moeite mee heb dan de andere dag, bijvoorbeeld het ontbijten en een uur bewegen. Maar op een andere dag juist weer niet en dan beweeg ik zelfs 2 uur en gaat het ontbijt er als zoete koek in. Ook heb ik al een week niet gesnoept ’s avonds. Ben ik toch ook wel trots op. Betekent niet dat ik niets lekkers eet, want heb gewoon een toetje op en een glaasje Hugo. Maar ik geniet er meer van dan eerst…

♥ Deze foto kon ik jullie niet ontzeggen: IMG_4852

Doe jij al mee met mijn winactie?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Henny op 3 mei 2015 om 08:25

  Wat een mooi lijstje. Fijn dat je nu echt hebt kunnen fietsen met je dochter. En wat lief dat je een mooie ketting hebt gekregen. Goed dat je bent begonnen met het fat to fit programma. Nieuwe gewoonten zijn altijd moeilijk in het begin, maar het is een goed begin dat je nu meer geniet van de lekkere dingen. Veel succes gewenst!

 2. Marion op 3 mei 2015 om 09:29

  Mooi lijstje om door te lezen zo op de zondagochtend. Wat lief van die kaart en ketting. Mooi als je zoiets van een ander krijgt. Die foto van Fay! Wat is het toch een heerlijke meid. Fijne zondag! X

 3. Sanne op 3 mei 2015 om 09:58

  Wat een leuke week heb je gehad. oh die laatste foto is zo schattig.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 4 mei 2015 om 09:38

   Ja he, dank je voor je reactie!

 4. Xaviera op 3 mei 2015 om 10:58

  Wat leuk die laatste foto! Lief dat je die ketting en zo’n ontroerende kaart hebt gekregen van je vriendin.

 5. Michelle op 3 mei 2015 om 11:49

  Wat een mooie momenten!

 6. Annemiek op 3 mei 2015 om 18:42

  Heerlijk hè met zo kleintje op de fiets!!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 4 mei 2015 om 09:38

   Ja dat is echt genieten!

 7. Petra op 3 mei 2015 om 20:49

  Wat lief van je vriendin. Je interview op nieuws.veghel had ik gelezen. Leuk.

 8. Jenn op 3 mei 2015 om 23:20

  Wat een leuke foto, en heerlijk lijstje!

 9. Cindy op 3 mei 2015 om 23:24

  Ach, die laatste foto, wat een dotje

 10. Anita op 4 mei 2015 om 13:22

  Wat een fijne lijst zo weer! En heerlijk dat je eindelijk hebt kunnen fietsen met Fay 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje