Smile Sunday #9 Jaxx, fietsen en een interview

Het is alweer een paar weekjes geleden dat ik een echte Smile Sunday schreef. Niet omdat er niets te lachen viel maar gewoon omdat ik andere dingetjes wilde delen. Ik vind het best leuk om een soort van serie te hebben en wat regelmaat. Maar ik ben niet de flauwste en als ik even geen zin heb in een “standaard” blogje dan doe ik lekker wat anders haha. Hoop dat jullie dat niet erg vinden 😉

♥ Afgelopen week kon ik eindelijk voor het eerst gaan fietsen met Fay. Wat had ik daar naar uitgekeken zeg! Niet alleen ik genoot, maar ook mijn kleine meid. We zijn al lekker wezen fietsen naar het dorp (20 min heen en 20 min terug) en ik had dit graag vaker gedaan maar had nog geen “Buggy Mee”. Gisteren (zaterdag) hebben we hem eindelijk gekocht dus komende week wordt echt een fietsweek!

♥ Wat ook erg leuk was en een grote lach op mijn gezicht bracht was het bezoekje aan mijn lieve vriendinnetje Jennifer en haar zoontje Jaxx. Jenn is echt al meer dan 12 jaar een van mijn beste vriendinnen alleen wonen we gewoon bijna 2 uur rijden van elkaar. Niet fijn. Daarom is het altijd erg prettig om elkaar weer te zien. Ik heb ook heerlijk geknuffeld met kleine Jaxx… Wat een popje! IMG_4833

♥ Ik kreeg ook een hele mooi ketting van Jenn met een hart. Ze schreef er ook een geweldig lief kaartje bij, eentje waarvan ik bijna moest huilen.

♥ Donderdag was ook een leuke dag! Naast mijn eigen blog kwamen er namelijk nog 2 andere artikelen van me online. Een gastblog bij Badschuim en een interview op de site van nieuws.veghel. Heel toevallig dat ze beide op dezelfde dag gepubliceerd werden.. Heb jij beide artikelen al gelezen?

♥ Nog iets wat ik erg leuk vind is het feit dat de laatste tijd er steeds meer bedrijven mij benaderen voor een samenwerking. Het is zo dat mijn blog mijn hobby is. Maar het blijft leuk om op die manier ook waardering van je “werk” te krijgen. Ook omdat ik daardoor steeds meer winacties voor jullie ook kan organiseren! Win win situatie dus 🙂

♥ Deze week was ook de eerste echte week dat ik meedeed met het programma van Eline: From fat to fit. Er zijn een aantal dingen waar ik de ene dag meer moeite mee heb dan de andere dag, bijvoorbeeld het ontbijten en een uur bewegen. Maar op een andere dag juist weer niet en dan beweeg ik zelfs 2 uur en gaat het ontbijt er als zoete koek in. Ook heb ik al een week niet gesnoept ’s avonds. Ben ik toch ook wel trots op. Betekent niet dat ik niets lekkers eet, want heb gewoon een toetje op en een glaasje Hugo. Maar ik geniet er meer van dan eerst…

♥ Deze foto kon ik jullie niet ontzeggen: IMG_4852

Doe jij al mee met mijn winactie?

12 reacties op “Smile Sunday #9 Jaxx, fietsen en een interview

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *