Jarig: zo blij als een kind!

ik ben jarig

Hiep hiep hoera, ik ben jarig! Vandaag blaas ik maar liefst 37 kaarsjes uit. Dat zijn er een heleboel, maar ook weer niet. Want ik hoop dat er minstens nog vijftig kaarsjes bij komen de komende jaren. Alhoewel ik een lange tijd mijn verjaardag niet zo interessant vond is dit de afgelopen jaren wel veranderd. In 2020 kon ik mijn verjaardag helemaal niet vieren en stiekem vond ik dat best vervelend. Daarom wilde ik het dit jaar speciaal maken.

Twee keer mijn verjaardag vieren

Dat mijn verjaardag dit jaar speciaal is dat komt onder andere omdat ik het twee keer vier. Afgelopen zondag, eerste Paasdag, heb ik het gevierd met familie. Onder andere met een lekkere Paasbrunch. En vandaag, op de dag dat ik echt jarig ben, vier ik het nogmaals met mijn gezin. Alhoewel ik op een dinsdag jarig ben zijn we wel de hele dag bij elkaar. Dat komt omdat de kinderen vandaag een studiedag hebben. Wat een geluk voor mij! Mijn man heeft dan ook vrij genomen zodat we ook echt met zijn viertjes samen zijn.

We blijven niet de hele dag thuis, nee we gaan ook echt wat leuks doen. We gaan namelijk naar de Efteling! Mijn man krijgt via zijn personeelsvereniging eenmalig 50% korting dus daar hebben we gebruik van gemaakt. Scheelt toch een heleboel. Sowieso is het handig om tijdens een studiedag naar de Efteling te gaan. Want dan is het vaak niet zo druk. We verwachten dan ook niet dat we vandaag hele lange wachtrijen hebben. Dat maakt het allemaal nog leuker! Kunnen we lekker veel doen en zien. Sowieso wil onze dochter graag in diverse achtbanen, daar is ze nu groot genoeg voor en ze durft tegenwoordig ook wat meer.

Ons mannetje vindt eigenlijk alles wel leuk, hopelijk mag hij dit keer in de Max & Moritz familie achtbaan. De vorige keer dat wij er waren (1 oktbober 2021) kwam hij net een centimeter tekort om erin te mogen. Sinds die tijd is hij toch weer iets gegroeid dus nu moet het goed komen. Verder maak je hem overal wel blij mee, of het nu Symbolica is, Jokie & Jet of de traptreintjes.

Mijn man is trouwens ook van de achtbanen, net als ik. Alhoewel ik het vaak wel echt heel erg spannend vind. Meestal als ik het eenmaal gedaan heb ben ik er wel blij mee. Die kriebels in de buik zijn zo verslavend haha. Dus wie weet kunnen we ook zelf wel in een paar achtbanen. Sowieso vind ik de Vogelrock erg leuk, maar ook De Vliegende Hollander. En ik hoop dat het weer mooi genoeg is dat ik in de Piranha kan. Dat vind ik altijd hilarisch haha. Ik neem overigens wel wat poncho’s mee, gewoon voor de zekerheid.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje