Winactie | Jake Fischer

Heb jij of ken jij een meisje in maat 128 of die binnenkort deze maat draagt? Dan heb ik een hele gave winactie voor jullie! Ik mag namelijk namens Jake Fischer, hét merk voor avontuurlijke kinderen, iemand blij maken met zowel een sweater als een longsleeve uit de nieuwe wintercollectie. 

Ik werd benaderd door het pr bureau van Jake Fischer of ik wat items uit hun nieuwe collectie wilde reviewen. Echter heeft mijn dochter maat 92 en is de kleinste maat in hun collectie 116. Nog even geduld dus voor mij voordat ik mijn dame ook in hun mooie collectie kan onderdompelen. Maar doordat ik dus nog zo’n kleine dame heb, hebben jullie grotere dames geluk!

Jake Fischer

Jake Fischer is een avonturier die alles uit het leven wil halen. De kleding is gebaseerd op outdoor, sporten en wildernis. Kleding voor stoere jongens en meiden die wel van een beetje avontuur houden! Jake reist de hele wereld over en de collecties sluiten daar dan ook op aan. Zo was de wintercollectie van vorig jaar geïnspireerd door Ierland, afgelopen zomercollectie door Australië en deze nieuwe wintercollectie door Alaska.

jake-fischer-w16-kids-19 jake-fischer-w16-kids-25

Ik ben in ieder geval erg fan en hoop dan ook stiekem dat ze voor de wat kleinere dames ook collecties gaan maken. Want ik heb wel zo’n stoere avontuurlijke meid in huis!

Winactie

Heb jij nou ook zo’n avontuurlijke dame in huis? Of ken je jongedame die wel houdt van wildernis en avontuur? Dan is deze winactie echt iets voor jou! Zoals ik in de intro al zei mag ik een sweater (bovenste foto helemaal rechts) en een longsleeve (bovenste foto links) in maat 128 weggeven. De sweater heb ik zelf uitgezocht, de longsleeve hebben zij er extra bij gedaan.

Laat een reactie achter op de blog en/of op mijn Facebookpagina

Delen mag altijd, maar vergroot je winkansen niet. Deze winactie loopt van 26 september t/m 2 oktober 2016. 

28 reacties op “Winactie | Jake Fischer

Reageren is niet mogelijk.