Filmtip: Into the woods

Into-The-Woods-03912_R-e1422134871336

Deze week komt de Walt Disney film “Into the woods” in de Nederlandse bioscopen (29 januari!). En ik kan nu al vol overtuiging zeggen dat je deze film echt niet wilt missen! Ik heb hem namelijk al gezien. In een bioscoop. En nee, niet zomaar een bioscoop, de Walt Disney bioscoop in Hoofddorp. Samen met nog zo’n 20 andere bloggers waren wij degene met de primeur.

Wanneer je de cast bekijkt zie je een heleboel bekende namen staan. Zo speelt Meryl Streep erin mee, maar ook Anna Kendrick, Emily Blunt, Chris Pine en (*tromgeroffel) Johnny Depp! Ik vind het vaak wel een valkuil al die grote namen. Want dan zijn je verwachtingen hoog.

In dit geval mag dat. Verwacht zoveel je wilt, want deze film laat je verwachtingen uitkomen. Zonder dat ik straks de hele film voor je verpest wil ik je er een klein beetje over vertellen. Gewoon omdat het je misschien dat extra zetje geeft om erheen te gaan. Want ik verzeker je, dit wil je zien in de bioscoop. Niet op je ipad of televisie. Poster into the woods

Into the woods

Een musical die met humor en pakkende liedjes een moderne draai geeft aan de klassieke sprookjes van de Gebroeders Grimm. De verhaallijnen van Assepoester, Roodkapje, Jaap en de bonenstaak en Rapunzel worden met elkaar verweven door een nieuw verhaal over een bakker en zijn vrouw. Het bakkersechtpaar wil graag kinderen en krijgt contact met de heks (Meryl Streep) die een vloed over hen heeft uitgesproken.

I thought one was enough, It’s not true: It takes two of us…
“It Takes Two”

Ik kan wel honderd dingen noemen die ik mooi vind aan de film. Maar dat doe ik niet want dan hoef je de film niet meer te zien. Er zijn wel een paar dingen die ik aan jullie wil “verklappen”. Zo is het lied “into the woods” echt een rode draad in de film. Erg prettig, je kunt aan het einde zo goed als meezingen. (Tip: doe dat in de bioscoop niet haha). Daarnaast zit er echt een hilarisch stukje in met de 2 prinsenbroers. Linda en ik lagen echt helemaal in een deuk en we hebben hem via Youtube nog een aantal keer bekeken. Verder: let goed op de wolf. That’s it. Meer verklap ik niet….into the woods wolf

 Into the woods, and who can tell What’s waiting on the journey…
“Prologue: Into the Woods”

Nou als jullie nog niet overtuigd zijn.. Bekijk dan een trailer. Mijn moeder kwam namelijk laatst thuis van een bioscoop tripje en was helemaal enthousiast over een Disney film. Welke? Juist ja, Into the woods. Ze wil er dolgraag heen en ik offer me graag op om mee te gaan. En als mijn man wil gaan, vooruit dan offer ik mezelf ook wel op.INTO THE WOODS meryl streep

Wil jij ook gaan maar heb je geen partner in crime? Ik bied me aan!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Daantje op 26 januari 2015 om 11:02

  Je hebt mij in elk geval enthousiast gemaakt! 😀 Is het 3D? 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 26 januari 2015 om 13:05

   Nee niet 3D!

 2. Northflix op 26 januari 2015 om 12:31

  Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt nu!

 3. Sabine op 26 januari 2015 om 12:52

  We hadden hem gedownload, wist niet dat er in gezongen werd helaas. Echt 1 ding waar ik zo’n mega hekel aan heb is musical achtige films :-/ Jammer!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 26 januari 2015 om 13:05

   Is toch algemeen bekend dat dit een verfilmde musical is 😉

   • sabsine op 26 januari 2015 om 13:36

    Ik wist het niet anders ha
    had ik m niet gedownload 😉

 4. Xaviera op 26 januari 2015 om 20:17

  Wat leuk dat je deze film samen met andere bloggers hebt gezien. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt, het lijkt me een mooie film! Goede cast ook. 🙂

 5. Debbie op 26 januari 2015 om 20:19

  Klinkt als een leuke film… Had graag ook naar de première gegaan, maar was net voordat we op vakantie gingen. Niet zo handig.

 6. Kimske op 26 januari 2015 om 21:42

  Oh dat ziet er veelbelovend uit!

 7. Christel op 26 januari 2015 om 22:47

  Je hebt er mij ook warm voor gemaakt. Morgen de trailer eens bekijken,

 8. Marloes | Budgetproof.nl op 28 januari 2015 om 19:07

  Ik doe even een rondje Into the Woods BlogSociety-blogs ;). Grappig dat je misschien nog een keertje gaat!

 9. Danielle op 3 februari 2015 om 13:09

  Superleuk om ook jouw recensie te lezen over de bloggerspreview, we boffen maar met Blog Society. Kan niet wachten tot de volgende preview! 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje