Interview tijdschrift Vriendin

De meeste van jullie hebben het via Social Media al meegekregen, maar voor degene die de laatste dagen het “grote” nieuws toch gemist hebben.. Ik sta met een interview in de Vriendin! Dat was dan ook meteen mijn geheimzinnige nieuwtje van de laatste weken. Hé hé, ik mag het eindelijk vertellen.

Een poos geleden werd ik namelijk benaderd door een journaliste met de vraag of ik interesse had in een interview. Ze had mijn blog gevonden en dan vooral het stuk dat gaat over mijn bucketlist en vond het erg interessant. Nou zeg ik natuurlijk geen nee tegen zo’n leuk aanbod. Dus de afspraak werd al snel gemaakt.

De ene week zou de journaliste komen en de week erop kwam de fotograaf met visagiste. Ik vond het allemaal erg spannend, vooral de dag dat ik gefotografeerd zou worden want nu is mijn meisje wel fotogeniek maar ik totaal niet! Die dag was het echter net andersom schijnbaar. Want Fay had moeite om te lachen. “Wat?!”, zal je denken.. Maar het was toch echt zo.. Met zo’n grote camera voor haar neus en 2 vreemden die gekke bekken stonden te trekken, plus allemaal interessante spulletjes op de tafel die ze wilde pakken. Ja dan gaat ze serieus te werk haha.

interview tijdschrift Vriendin
Bron: www.vriendin.nl

Toch is het gelukt om een hele mooie foto van ons samen te maken en ik ben dan ook enorm trots op het feit dat ik mezelf haar mama mag noemen. Toen ik het tijdschrift in de rekken zag staan bij de Jan Linders begon ik te gloeien van trots. Ik voel me echt vereerd dat ze mij uitzochten voor dit interview en niet iemand anders. Schijnbaar is mijn verhaal boeiend genoeg om te vertellen.

Heb jij hem al gelezen?

19 reacties op “Interview tijdschrift Vriendin

Reageren is niet mogelijk.