Instaswap 2014 falledition

INSTASWAP-Vorig jaar hoorde ik voor het eerst over Instaswap. Ik zag namelijk allemaal leuke pakjes voorbij komen op Instagram en werd uiteraard nieuwsgierig. Gelukkig was daar lieve Amarins die me uitlegde wat zo’n instaswap nu eigenlijk inhoud.

Instaswap, oftewel een combinatie van de woorden Instagram en Swappen.

Instagram is een social medium die tegenwoordig iedereen wel kent. Je kunt op Instagram foto’s delen van jezelf, je dag, de dingen die je leuk vindt, eigenlijk van alles dus. Daarbij kun je ook anderen volgen en zien wat zij leuk vinden en/of doen op een dag. Het is een heel verslavend iets dus als je er nog niet aan begonnen bent, be aware!

Swappen betekent letterlijk uitwisselen. En in dit geval wissel je cadeautjes uit. Dit kunnen cadeaus zijn die je zelf gemaakt hebt, maar je kunt natuurlijk ook iets kopen voor de ander. Er is echter geen budget vast gesteld dus je kunt zelf bepalen wat je uitgeeft. Het gaat immers om het idee erachter en iedereen moet mee kunnen doen!

Tijdens de instaswap krijg je het adres van iemand anders. Het kan zijn dat je diegene al volgt op Instagram maar het kan ook een volslagen vreemde zijn! Het leuke is dat je diegene dan in de gaten kunt houden door de foto’s die hij/zij plaatst en daardoor inspiratie op kunt doen!

Ik besloot, ondanks mijn 2 linkerhanden, om deze editie mee te doen. Ik vond het lastig want als ik al die mooie pakketjes voorbij zie komen op Instagram dan ben ik bang dat mijn pakketje een beetje in het niet valt. Maar ik heb er zeker over nagedacht en veel tijd in gestoken en dat telt geloof ik… instaswap 2014 falledition

Heb jij mee gedaan met Instaswap? 

15 reacties op “Instaswap 2014 falledition

 • Dat lijkt een beetje op de penvriendenactie die wij op het eetstoornisforum hebben. Verdelen we eens per maand adressen en dan stuur je een paar leuke dingetjes op. Heel leuk om te doen. Ik wist inderdaad nog niet wat het precies inhield.

 • Wat een leuk idee. Ooit wel eens aan mee gedaan via verschillende fora, maar nog nooit de instaswap. Volgend jaar maar eens goed opletten wanneer het is, lijkt me leuk om ook eens mee te doen:)

 • Je hebt er een mooi pakketje van gemaakt hoor! En nee niet meegedaan, omdat ik dus ook zo bang ben dat mijn pakketje niet zal ‘voldoen’.. maar enorm spijt van, dus volgende keer ben ik ook van de partij!

 • Ik leerde Instaswap eigenlijk pas 2 dagen geleden kennen. Ik vroeg me al af waar al die mooie pakketjes vandaan kwamen. Ik vind het echt heel inspirerend om te zien wat iedereen van zijn of haar pakje maakt en het lijkt me dan ook heel erg leuk om de volgende week mee te doen.
  Ik ga even kijken of ik ergens op de hoogte gehouden kan worden, voor als er een voorjaarseditie komt ofzo.

 • Ik zat heel erg te twijfelen om mee te doen maar toch niet gedaan. Volgende keer wel!! Wat een super leuk pakketje, gaat je swapmaatje echt wel blij mee zijn!

 • Oooo ik ben lief hihi
  Super leuk was het weer om te doen. Ik ben crea maar dan alleen in mijn hoofd dus ik heb wat gekocht voor mijn swapmaatje. Gelukkig is ze er heel blij mee. Jij hebt er ook een mooi pakketje gemaakt zeg.
  Ik ben over de moon mijn met swappakketje. Heb speciaal voor mij gemaakte kaartjes gekregen!

 • Ik heb er onlangs kennis mee gemaakt, nog niet meegedaan. Misschien de volgende editie, het is super leuk om te zien. Heb jij je pakketje al binnen?

Reageren is niet mogelijk.