Instaswap 2014 falledition

IMG_0887

INSTASWAP-Vorig jaar hoorde ik voor het eerst over Instaswap. Ik zag namelijk allemaal leuke pakjes voorbij komen op Instagram en werd uiteraard nieuwsgierig. Gelukkig was daar lieve Amarins die me uitlegde wat zo’n instaswap nu eigenlijk inhoud.

Instaswap, oftewel een combinatie van de woorden Instagram en Swappen.

Instagram is een social medium die tegenwoordig iedereen wel kent. Je kunt op Instagram foto’s delen van jezelf, je dag, de dingen die je leuk vindt, eigenlijk van alles dus. Daarbij kun je ook anderen volgen en zien wat zij leuk vinden en/of doen op een dag. Het is een heel verslavend iets dus als je er nog niet aan begonnen bent, be aware!

Swappen betekent letterlijk uitwisselen. En in dit geval wissel je cadeautjes uit. Dit kunnen cadeaus zijn die je zelf gemaakt hebt, maar je kunt natuurlijk ook iets kopen voor de ander. Er is echter geen budget vast gesteld dus je kunt zelf bepalen wat je uitgeeft. Het gaat immers om het idee erachter en iedereen moet mee kunnen doen!

Tijdens de instaswap krijg je het adres van iemand anders. Het kan zijn dat je diegene al volgt op Instagram maar het kan ook een volslagen vreemde zijn! Het leuke is dat je diegene dan in de gaten kunt houden door de foto’s die hij/zij plaatst en daardoor inspiratie op kunt doen!

Ik besloot, ondanks mijn 2 linkerhanden, om deze editie mee te doen. Ik vond het lastig want als ik al die mooie pakketjes voorbij zie komen op Instagram dan ben ik bang dat mijn pakketje een beetje in het niet valt. Maar ik heb er zeker over nagedacht en veel tijd in gestoken en dat telt geloof ik… instaswap 2014 falledition

Heb jij mee gedaan met Instaswap? 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Marion op 5 november 2014 om 07:25

  Dat lijkt een beetje op de penvriendenactie die wij op het eetstoornisforum hebben. Verdelen we eens per maand adressen en dan stuur je een paar leuke dingetjes op. Heel leuk om te doen. Ik wist inderdaad nog niet wat het precies inhield.

  • Nicole (misseagles) op 5 november 2014 om 08:27

   Oh leuk! Hier doen overigens meer dan 600 mensen aan mee!

 2. Miranda op 5 november 2014 om 07:31

  Wat een leuk idee. Ooit wel eens aan mee gedaan via verschillende fora, maar nog nooit de instaswap. Volgend jaar maar eens goed opletten wanneer het is, lijkt me leuk om ook eens mee te doen:)

 3. Anita op 5 november 2014 om 08:05

  Nog nooit meegedaan aan een swap maar lijkt mij wel ontzettend leuk! Benieuwd naar je ontvangen swap

 4. Nicole Steding op 5 november 2014 om 08:25

  Je hebt er een mooi pakketje van gemaakt hoor! En nee niet meegedaan, omdat ik dus ook zo bang ben dat mijn pakketje niet zal ‘voldoen’.. maar enorm spijt van, dus volgende keer ben ik ook van de partij!

 5. Céline op 5 november 2014 om 08:38

  Ik leerde Instaswap eigenlijk pas 2 dagen geleden kennen. Ik vroeg me al af waar al die mooie pakketjes vandaan kwamen. Ik vind het echt heel inspirerend om te zien wat iedereen van zijn of haar pakje maakt en het lijkt me dan ook heel erg leuk om de volgende week mee te doen.
  Ik ga even kijken of ik ergens op de hoogte gehouden kan worden, voor als er een voorjaarseditie komt ofzo.

 6. Geertje op 5 november 2014 om 09:48

  Ik kende de Instaswap al wel, maar doe er niet aan mee…
  Wel een super leuk pakketje heb je gemaakt!

 7. Tamara op 5 november 2014 om 12:42

  Ik zat heel erg te twijfelen om mee te doen maar toch niet gedaan. Volgende keer wel!! Wat een super leuk pakketje, gaat je swapmaatje echt wel blij mee zijn!

 8. Amarins op 5 november 2014 om 12:56

  Oooo ik ben lief hihi
  Super leuk was het weer om te doen. Ik ben crea maar dan alleen in mijn hoofd dus ik heb wat gekocht voor mijn swapmaatje. Gelukkig is ze er heel blij mee. Jij hebt er ook een mooi pakketje gemaakt zeg.
  Ik ben over de moon mijn met swappakketje. Heb speciaal voor mij gemaakte kaartjes gekregen!

  • Nicole (misseagles) op 5 november 2014 om 13:20

   Gaaf! Ik weet nog niet wat ik krijg, het is nog niet binnen…

 9. Aletha op 5 november 2014 om 17:28

  Ik kende dit nog niet zou ook niet weten hoe je hieraan mee moet doen hihi.
  Wel leuk zeg.

  Gr

  • Nicole (misseagles) op 5 november 2014 om 18:43

   Instaswap.nl in de gaten houden!

 10. lynda op 6 november 2014 om 21:42

  Dat telt zeker!

 11. Whitney op 6 november 2014 om 23:39

  Ik heb er onlangs kennis mee gemaakt, nog niet meegedaan. Misschien de volgende editie, het is super leuk om te zien. Heb jij je pakketje al binnen?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje