Instaswap 2014 falledition

INSTASWAP-Vorig jaar hoorde ik voor het eerst over Instaswap. Ik zag namelijk allemaal leuke pakjes voorbij komen op Instagram en werd uiteraard nieuwsgierig. Gelukkig was daar lieve Amarins die me uitlegde wat zo’n instaswap nu eigenlijk inhoud.

Instaswap, oftewel een combinatie van de woorden Instagram en Swappen.

Instagram is een social medium die tegenwoordig iedereen wel kent. Je kunt op Instagram foto’s delen van jezelf, je dag, de dingen die je leuk vindt, eigenlijk van alles dus. Daarbij kun je ook anderen volgen en zien wat zij leuk vinden en/of doen op een dag. Het is een heel verslavend iets dus als je er nog niet aan begonnen bent, be aware!

Swappen betekent letterlijk uitwisselen. En in dit geval wissel je cadeautjes uit. Dit kunnen cadeaus zijn die je zelf gemaakt hebt, maar je kunt natuurlijk ook iets kopen voor de ander. Er is echter geen budget vast gesteld dus je kunt zelf bepalen wat je uitgeeft. Het gaat immers om het idee erachter en iedereen moet mee kunnen doen!

Tijdens de instaswap krijg je het adres van iemand anders. Het kan zijn dat je diegene al volgt op Instagram maar het kan ook een volslagen vreemde zijn! Het leuke is dat je diegene dan in de gaten kunt houden door de foto’s die hij/zij plaatst en daardoor inspiratie op kunt doen!

Ik besloot, ondanks mijn 2 linkerhanden, om deze editie mee te doen. Ik vond het lastig want als ik al die mooie pakketjes voorbij zie komen op Instagram dan ben ik bang dat mijn pakketje een beetje in het niet valt. Maar ik heb er zeker over nagedacht en veel tijd in gestoken en dat telt geloof ik… instaswap 2014 falledition

Heb jij mee gedaan met Instaswap? 

15 reacties op “Instaswap 2014 falledition

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *