Instagram Tag

Gisteren in mijn artikel over mijn meest gebruikte apps vertelde ik al dat Instagram een app is die ik veelvuldig gebruik. Daarom leek het me leuk om dan ook maar eens de Instagram Tag in te vullen. Hij is op andere blogs al regelmatig voorbij gekomen en nu is het tijd om ook mijn antwoorden te zien. Ik heb een combinatie gemaakt van de vragen van Culturalize en Beautylab.

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Op Instagram heet ik @meisje_eigenwijsje. De reden waarom is niet zo moeilijk te raden, ik wil dat hij makkelijk te koppelen is aan mijn blog. Helaas kon er geen koppelteken gebruikt worden.

Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Wauw een moeilijke opdracht. Dit omdat ik inmiddels meer dan 1000 foto’s heb geplaatst op Instagram. Na veelvuldig mijn foto’s door te scrollen ben ik dan toch op de volgende foto uitgekomen: mooiste fay instagramHier is ons meisje nog erg jong. Maar wat ik zo mooi aan de foto vind is haar stralende koppie die ze vanaf dag 1 al had. Maakte niet uit wat er aan de hand was met haar, doodziek of niet.. Ze vocht zich er doorheen en zorgde altijd voor een glimlach. Ik vind het ook een mooie foto omdat ze er echt nog een baby hoofdje heeft. En lekker mollige armpjes. Heerlijk!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.

most liked

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Dit vertelde ik gisteren eigenlijk al toen ik vertelde over mijn meest gebruikte apps. Ik gebruik naast Instagram nog Photofy om collages te maken of foto’s te verfraaien met tekst. Ook gebruik ik soms Flipagram als ik een fotoreeks heb. Maar die gebruik ik echt zelden..

Welke celebrities volg je?

Geloof niet zoveel hoor, of je moet sommige bloggers ook al als celebrities zien. Sowieso volg ik Humberto Tan, The Backstreet Boys en Memphis Depay.

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Meestal Ludwig of Valencia. Maar ook heel vaak gewoon geen filter. Of de filter die de camera al heeft. Vooral bij zwart/wit of sepia gebruik ik de standaard camera filters.

Welke hashtags gebruik je het meest?

Deze raad je nooit: #fayspam haha! Verder gebruik ik niet zo super veel hashtags, ja ik probeer wel positieve hashtags te gebruiken zoals #genieten en #positief! Oh ja #mamakijktanders gebruik ik natuurlijk ook veel.

Welke (grote) bedrijven volg je?

Ik volg best veel webwinkels, dit zijn vooral eenmanszaken. Echt grote bedrijven volg ik volgens mij niet. Vind het veel leuker om persoonlijke Instagram accounts te volgen. Vind ik een stuk interessanter.

Heb je veel familieleden op Instagram?

Ja best een aantal. Sowieso mijn man (@papa_bart82), mijn ouders, broertje, schoonzusje, schoonmoeder en tante. Al doet mijn tante er niets mee en mijn vader eigenlijk ook niet. Die hebben het zodat ze bij mij kunnen kijken haha.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

laatste instagramNu smokkel ik een beetje want de laatste foto die ik plaatste was eigenlijk een repost van Noppies, maar omdat het geen foto van mezelf was heb ik deze dus gekozen. Lieve slapende Max. Echt een foto om te smelten!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

eerste instagramZo’n 155 weken geleden (3 april 2012) plaatste ik deze foto als allereerste foto. Waarom? Ik vraag het me nu nog af. Je zult niet vreemd opkijken dat er niemand een like gaf of een reactie achterliet.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Er zijn verschillende foto’s die me heimwee geven maar als ik er dan echt eentje uit moet kiezen dan is dat deze: bringsback memories instagramDeze foto maakte ik op onze huwelijksreis naar Mexico! We hebben daar echt de tijd van onze leven gehad. De ene dag heerlijk aan het zwembad op het resort, de andere dag diep in de jungle om apen te spotten of in een grot te zwemmen. Geweldig!

Volg je mij al op Instagram? En volg ik jou al?
Laat hieronder je Instagram naam achter en je favoriete #hashtag!

12 reacties op “Instagram Tag

 • Meer dan 1000 foto’s!! Zo he!! Ik zal waarschijnlijk vandaag mijn 200ste plaatsen hihi. Maar goed heb IG nog niet zo heel lang natuurlijk.Moeilijk hoor om te kiezen tussen zoveel leuke foto’s. Geweldig ook die laatste foto: nu verlang ik al helemaal naar de vakantie… Mijn favorieten op dit moment zijn: #doodleadaymarch en #watetenwevandaag. x

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Tsjah ik hou ervan om een kijkje te nemen in andermans leven en dat gaat op Instagram heel makkelijk. Ook haal ik er inspiratie vandaan plus ik vind het leuk om foto’s van mijn dochtertje snel te delen met de wereld 🙂

 • Wat leuk die foto van Fay!! Zoo een schattige en lieve foto is dat!
  Die van jullie nieuwe hondje is ook té lief!

 • Wat een leuke tag! Ik vind instagram zo leuk omdat je zulke persoonlijke dingen kunt delen met een foto. Deze ga ik zeker overnemen!

 • Wat een leuke tag! Je hebt mooie foto’s voor ons opgezocht. Je kan mij vinden op de naam Miesjuh91. Ik heb het even opgezocht en mijn meest gebruikte hashtag is #1oohappydaysofmies voor de 100 happy days challenge. Deze statistieken kan je trouwens heel handig terug vinden op http://iconosquare.com. Weet niet of je deze al kent?

 • Deze tag blijft leuk. Ik ben ook dol op Instagram <3 En die foto van Max heb ik waarschijnlijk gemist op IG. Wat is hij lief!!! Echt een hondje van de Page.

 • Leuk!! Zulke lieve fotos. En je bent al lang te vinden op IG

  Ik blijf dit zo’n leuke tag vinden. Toch ook maar eens invullen ☺

Reageren is niet mogelijk.