Very Inspiring Blogger Award

KHFx9Zc.jpg

 

Een tijd terug kreeg ik deze award van Zoë-Amber en ik had hem toen al wel opgeslagen om er een keer aan te beginnen, maar het kwam er telkens niet van. Niet dat ik niet vereerd was, nee integendeel! Deze award is er om blogs die je helemaal geweldig vind, die je inspireren in het zonnetje te zetten. Daarom vond ik het echt super dat zij ook aan mij dacht. Ik stelde het uit omdat er toch weer andere dingen tussen kwamen die ik online “moest” gooien plus ik vond het erg lastig om een aantal onbekende feitjes te bedenken die niemand nog weet. Ik deel namelijk veel, erg veel haha! Maar na de nominatie van Zoë-Amber kwamen er nog meer nominaties. Namelijk van Debbie, Jess, Francesca en Insoon. Tja, en als je zo vaak genomineerd wordt dan is het wel zo netjes om er snel een blog aan te wijden!

De spelregels voor dit Award zijn de volgende:

1. Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en linkt ook even terug naar diegene.
2. Kopieer de regels en Show off that award!
3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degenen die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

Zeven feitjes over mij:

1. Ik ben altijd enorm dun geweest, tot aan mijn 17e ongeveer. Toen kwam ik opeens enorm veel aan in een korte tijd (nee lag niet aan de pil, die slikte ik al vanaf mijn 12e!) en kreeg ik dus ook striae.
2. Ik heb tot aan mijn 15e op korfbal gezeten. We hadden een super goed team en deden mee in de hogere competities!
3. Ik haalde op mijn 21e pas mijn autorijbewijs. Daarvoor vond ik het zonde van mijn geld. De reden dat ik mijn rijbewijs toen wel wilde halen was omdat mijn broertje niet snel daarna 18 zou worden en ik wilde in ieder geval voor hem mijn rijbewijs halen. Ik heb hem dan ook in 6 weken tijd gehaald.
4. Ik heb altijd mijn motorrijbewijs willen halen en heb dan ook rijlessen genomen. Dit was echt een van de gaafste ervaringen ooit. Echt super. Helaas voor mij is mijn rug zo verrot dat de huisarts heeft gezegd dat het beter is om niet motor te rijden. Baal daar tot op de dag van vandaag nog steeds van. Gelukkig heb ik het wel een keer meegemaakt!
5. Ik kan geen haren vlechten. Niet die van mezelf, maar die van een ander ook niet. Ik snap niet hoe dat komt want met touwtjes kan ik het wel hoor, alleen ik krijg het gewoon maar niet voor elkaar. Dus de haren van mijn dochtertje zal ik maar door een ander laten vlechten denk ik haha!
6. Ik heb echt een enorme crush gehad op Boudewijn Zenden, de voetballer. Echter is het meestal zo dat een BN-er crush onbereikbaar is en dat was bij mij niet het geval. Nee Bolo (zijn bijnaam) kende mijn naam, hij sprak tegen mij, ging met me op de foto en bood me zelfs een ritje naar huis aan omdat mijn band lek was. Ik kreeg zijn adres (stuurde hem altijd een kaartje met zijn verjaardag) en toen hij bij FC Barcelona speelde en ik na de training bij het stadion was trapte hij keihard op zijn rem omdat hij mij zag staan. *Zwijmel*
7. Ik heb een taalcursus Spaans gedaan in de stad Valencia. Ik ben enorm verliefd geworden op de stad, op de taal was ik altijd al verliefd. Ik heb er best veel van opgepikt, echter is het wel altijd weer even goed zoeken naar de woorden als ik het weer spreek want ik gebruik het niet zo vaak in het dagelijkse leven!

Mijn 15 nominaties:

Ik weet dat ik een aantal mensen nomineer die al een award hebben gekregen en zelfs al online hebben gezet, maar ik vond het erg lastig (en erg veel werk haha, mijn ware aard komt boven!) om uit te zoeken wie al wel of niet genomineerd zijn. De 15 mensen die ik nomineer bezoek ik vrijwel elke dag. Echter volg ik er wel een stuk meer hoor! Sta je er niet tussen? Spam gerust je blog in de reacties en wie weet bezoek ik jou straks ook elke dag!

1. Mcdid.nl – Inspirerend door alle DIY’s die ze zo in een handomdraai lijkt te maken!
2. I live for my dreams – Haar lijstjes vind ik vooral geweldig!
3. Kelly Caresse – Het leukste vind ik zelf de mommy monday’s! Maar ook alle diepere onderwerpen die ze durft te bespreken.
4. Lisanne Leeft – Met haar fibromyalgie heeft ze het niet makkelijk maar ze weet alles toch een positieve draai te geven!
5. Joy from Joyce – Een geweldige jonge mama die dol is op haar zoontje en met ons vele tips en reviews deelt.
6. Happy Lioness – Pas begonnen, maar schrijft echt geweldig!
7. Mama liefde – De naam zegt het al.. liefde spat uit haar blogjes
8. Day-dreamer – Een zwangere dame die nu al weet dat ze een kindje met beperkingen gaat krijgen maar zich er niet door uit het veld laat slaan! Veel respect voor haar!
9. Mamasjungle – Vooral de eco-artikelen vind ik erg interessant!
10. In a flow around the world – Neemt geen blad voor haar mond en schrijft gewoon lekker waarover ze wilt schrijven, prachtig!
11. Twinkelbella – Een goede mix tussen mommy blogjes en reviews.
12. Zowiezoe – Geweldige schrijfstijl, ik moet vaak enorm lachen om haar blogjes!
13. Life by Rosie – Een jonge dame die een bruiloft in het vooruitzicht heeft! Vooral die blogjes vind ik top!
14. Mama van Jenthe – Een hoog roze gehalte, maar oh wat is haar dochtertje toch leuk!
15. Mama maai – Pas ontdekt en lees er nu al enorm graag!

Ik verwacht overigens niet dat mijn genomineerden ook een blog hierover schrijven, maar ik wilde ze wél even in het zonnetje zetten!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Petra op 24 april 2014 om 07:41

  Ah wat leuk dat ik er tussen sta! Jij staat trouwens ook op mijn lijstje hoor. Ergens ben jij ook de reden dat ik ben gaan bloggen. Je hebt me een beetje aangestoken met het virus.
  Leuke feitjes trouwens. Wat jammer van het motor rijden maar je gezondheid gaat voor. En het Boudewijn Zenden feitje is ook wel heel cool.

 2. Jess op 24 april 2014 om 08:27

  Leuk dat je hem hebt gedeeld. En ik snap je gezwijmel voor Boudewijn wel. Vond hem ook heel knap, haha! Ik kan ook niet zo goed haren vlechten. Sam is in ieder geval een jongen en al zou het meisje zijn dan nog heeft hij niet genoeg haar om te vlechten 😉

 3. Maris op 24 april 2014 om 08:48

  Ahhh nog wel op nummer 1. Thanks meid.

 4. Eline op 24 april 2014 om 10:02

  leuk zeg!

 5. Jennn op 24 april 2014 om 14:23

  Leuk om te lezen!

 6. Laura op 24 april 2014 om 14:30

  In zes weken je rijbewijs, wow! Dat is nog eens wat anders dan 1.5 jaar 😉 En korfbal lijkt me best een gave sport. Leuk om te lezen!

 7. Insoon op 24 april 2014 om 14:59

  Leuk om al die weetjes over jouw te lezen, staat veel tussen wat ik nog niet wist 😉

 8. Mama van Jenthe (Kelly) op 24 april 2014 om 16:21

  Whahaha thanks lieverd! Leuk geschreven :-)) Even op nr. 5 ik wil zo graag leren vlechten ook voor het haar voor Jenthe straks, als zeme toe laat whaha.

 9. Debbie op 24 april 2014 om 16:25

  Wat een leuke feitjes…
  En super ik ben gewoon 2 keer vermeld in je blog, wat lief wat je over me schrijft (dank je)

 10. Claudia op 24 april 2014 om 19:28

  Wat een leuke weetjes. Ik ben ook aangekomen rond die tijd, nou meer rondingen gekregen. Ik denk dat het bij iedereen zo is.

 11. Sas op 25 april 2014 om 12:24

  Wat een leuke feitjes, en gaaf dat je je motor rijbewijs hebt gehaald. Wel balen dat je er weinig mee kan.

  En super bedankt voor de lieve nominatie. Hij komt volgende week ergens online 🙂

 12. Maai op 25 april 2014 om 13:06

  Wat lieeeeffff! Ik heb laatst al een blogje getypt met mijn eigenaardigheden. Weirdo me heette het. Denk er nog even over na, heb hem inderdaad nu al een aantal keer gehad. Thanx, en leuk om te lezen 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje