Inspiratie zwangerschapsshoot

In deze blog vertelde ik jullie al dat ik wat meer met mijn hobby fotografie wilde gaan doen en dus ook al 4 fotoshoots gepland had staan met zwangere dames. Voordat ik de eerste shoot doe zocht ik natuurlijk wel wat inspiratie. Ik bedacht me sowieso wat ik zelf zou willen en zocht daarnaast nog op google en vooral via Pinterest naar leuke ideetjes. Je vindt op Pinterest echt de mooiste foto’s en het beste van heel die site is dat wanneer je op een foto klikt je vaak op de bronpagina terecht komt en daar nóg meer foto’s vindt!

Zo kwam ik door verder te klikken op een website van een fotografe terecht. Ik werd in één klap verliefd op haar fotostijl. Wat een prachtfoto’s! Zij is dan vanaf nu ook even mijn voorbeeld… Door haar zie ik ook in dat het allemaal niet zo ingewikkeld en moeilijk hoeft te zijn. Houd het natuurlijk en puur dan komt er iets geweldigs uit. Zo vond ik bijvoorbeeld ook een fotoreeks met 2 kleine mannetjes. Ze zaten op een kleed bij de zee en kregen beide een hoed op. Nou je kunt haast wel raden wat voor een leuke foto’s dat zijn geworden!

Onderstaande foto’s vond ik zo mooi, ik moest ze even laten zien hier. Met bronvermelding uiteraard!

Bol AlgemeenBol Algemeen

vancouverislandphotographerBron

Echt geweldig mooi hoe er gebruik is gemaakt van de zon. Zelf had ik geen zwangerschapsshoot buiten terwijl ik dit heel graag wilde. Echter hadden wij een fotografe die daar niet gespecialiseerd in was plus het was hartje winter. Nu ben ik dus foto’s tegen gekomen van een fotoshoot in de winter en kan ik haast niet wachten om zelf zulke foto’s te mogen maken.
Bron

Is dit geen prachtig plaatje?
Aangezien ik de fotoshoots maak voor mijn portfolio zal ik ze waarschijnlijk ook hier tonen. Ben benieuwd of ik ook zulke mooie foto’s kan maken! Ik leg mijn lat wel gelijk enorm hoog, haha!

Gebruik jij Pinterest als inspiratiebron?
En zo ja, klik jij dan ook verder of hou je het bij de foto’s die op Pinterest zelf staan? 

12 reacties op “Inspiratie zwangerschapsshoot

 • Wat een mooie inspiratieloos! Prachtig gedaan zo met het licht!
  Wat betreft pinterest: meestal klik ik wel even verder, soms ontdek je de mooiste dingen:)

 • Foto’s in de natuur vind ik altijd erg mooi. Helemaal nu de herfstkleuren weer terug komen.

  Mochten wij de kans nog krijgen de komende laatste 8 weken zullen we zeker gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om nog wat mooie foto’s te maken van mijn zwangere buik.

  Ik ben ook erg benieuwd naar je foto’s straks.

 • Prachtige foto’s! Ik heb bijna geen foto’s met buik omdat ik gewoon bijna geen buik had… echt zo stom 🙁 Zelfs met 40 weken in het zkh werd me nog gevraagd of ik ‘ook zo misselijk was’ door een dame die met 6weken zwangerschap uitgedroogd was. Hallo! Mijn kind komt er bijna uit!

 • Wat een prachtige foto’s! Heel mooi zo in de natuur. Dat vind ik zoveel mooier dan van die halfnaakte studio zwangerschaps foto’s!
  Ik vind de foto’s van Manon (littlewonderworld) ook ontzettend mooi zo op de hei.

 • Mooie inspiratie. Ik vind pinterest heerlijk om af te struinen. Mijn fotoshoot vond plaatst op 31 december. Geen sneeuw, wel koud maar ook een prachtig zonnetje.

Reageren is niet mogelijk.