Inspiratie zwangerschapsshoot

In deze blog vertelde ik jullie al dat ik wat meer met mijn hobby fotografie wilde gaan doen en dus ook al 4 fotoshoots gepland had staan met zwangere dames. Voordat ik de eerste shoot doe zocht ik natuurlijk wel wat inspiratie. Ik bedacht me sowieso wat ik zelf zou willen en zocht daarnaast nog op google en vooral via Pinterest naar leuke ideetjes. Je vindt op Pinterest echt de mooiste foto’s en het beste van heel die site is dat wanneer je op een foto klikt je vaak op de bronpagina terecht komt en daar nóg meer foto’s vindt!

Zo kwam ik door verder te klikken op een website van een fotografe terecht. Ik werd in één klap verliefd op haar fotostijl. Wat een prachtfoto’s! Zij is dan vanaf nu ook even mijn voorbeeld… Door haar zie ik ook in dat het allemaal niet zo ingewikkeld en moeilijk hoeft te zijn. Houd het natuurlijk en puur dan komt er iets geweldigs uit. Zo vond ik bijvoorbeeld ook een fotoreeks met 2 kleine mannetjes. Ze zaten op een kleed bij de zee en kregen beide een hoed op. Nou je kunt haast wel raden wat voor een leuke foto’s dat zijn geworden!

Onderstaande foto’s vond ik zo mooi, ik moest ze even laten zien hier. Met bronvermelding uiteraard!

vancouverislandphotographerBron

Echt geweldig mooi hoe er gebruik is gemaakt van de zon. Zelf had ik geen zwangerschapsshoot buiten terwijl ik dit heel graag wilde. Echter hadden wij een fotografe die daar niet gespecialiseerd in was plus het was hartje winter. Nu ben ik dus foto’s tegen gekomen van een fotoshoot in de winter en kan ik haast niet wachten om zelf zulke foto’s te mogen maken.
Bron

Is dit geen prachtig plaatje?
Aangezien ik de fotoshoots maak voor mijn portfolio zal ik ze waarschijnlijk ook hier tonen. Ben benieuwd of ik ook zulke mooie foto’s kan maken! Ik leg mijn lat wel gelijk enorm hoog, haha!

Gebruik jij Pinterest als inspiratiebron?
En zo ja, klik jij dan ook verder of hou je het bij de foto’s die op Pinterest zelf staan? 

12 reacties op “Inspiratie zwangerschapsshoot

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *