Leukste indoor attractiepark van de Randstad: KidZcity (+winactie)

kidzcity-Ballonnenmolen

Iets meer dan vier jaar geleden ben ik er zelf eens geweest samen met Fay. Bij het leukste indoor attractiepark van de Randstad: KidZcity in Utrecht. Fay was toen nog net geen drie jaar (dat werd ze een aantal dagen later) en mocht nog niet overal in. Maar ik weet nog dat we het daar erg leuk en gezellig vonden. Het is ontzettend groot en er zijn veel leuke dingen om te doen. Daarom ben ik ook zo blij dat ik van dit leuke indoor speelparadijs 4 kaartjes mag weggeven want ik gun iedereen zo’n leuk uitje!

Waarom indoor attractiepark KidZcity?

KidZcity is gelegen in een oude fabriekshal in Utrecht sinds 1999 en is met recht het grootste indoor attractiepark van de Randstad. Met een oppervlak van maar liefst 5000 m2 kunnen zowel jong als oud zich opperbest vermaken met dingen als klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen en nog veel meer. Ik zag dat ze zelfs botsauto’s hebben, die zijn me toen niet opgevallen (Fay was nog klein) maar het zou nu denk ik een van de favoriete attracties zijn van mijn kinderen. Verder zijn er dus in totaal 12 attracties en speeltoestellen waar ze zich echt uren in kunnen vermaken.

Wat ook zo fijn is aan KidZcity is dat het met het openbaar vervoer goed te bereiken is, dit heb ik vier jaar geleden zelf ondervonden. En kom je met de auto dan is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid. Dat heb je echt niet overal. Verder is er ook een groot restaurant waar je Fox Sports (nu ESPN) kunt kijken, is er airco en ook nog eens gratis WiFi. Wat wil je als ouder nog meer…

Winactie KidZcity

In samenwerking met KidZcity mag ik een van mijn lezers blij maken met maar liefst vier kaartjes, een kop koffie voor de volwassenen en een ijsje voor de kinderen. Dit wil jij winnen, dus lees snel wat je ervoor moet doen.

 • Reageer onder de blog dat je mee doet
 • Laat een geldig en werkend email adres achter. Wanneer je wint mail ik je.
 • Je maakt extra kans wanneer je de winactie deelt op Instagram. Zorg er dan wel voor dat je mij (@meisje_eigenwijsje) tagt anders zie ik niet dat je hem gedeeld hebt.

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 31 augustus. Op 1 september maak ik de winnaar bekend!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Marlieke op 26 augustus 2021 om 12:39

  Ik doe heel graag mee voor onze 2 aapjes:) toffe actie!

 2. elisabeth maria martina op 26 augustus 2021 om 14:47

  leuke actie voor de kleinkinderen

 3. Kim Aartsen op 26 augustus 2021 om 15:12

  Ik doe graag mee! Wat een leuke actie ????.

 4. Corinne op 26 augustus 2021 om 15:29

  Ha Nicole, toevallig dit ‘krijspaleis’ afg. weekend online bekeken, toen ivm met mijn zoon met ass gekozen voor iets met minder prikkels in Houten. Toch sprak het mij zeer aan en zou graag alsnog gaan met mijn 2 dochtertjes, die pro-pro-prooooo-prikkels zijn 😉 Groetjes, Corinne

 5. Stephanie op 26 augustus 2021 om 15:51

  Wat super leuk!
  Wij doen heel graag mee zodat m’n dochter met vriendin(etjes) kan gaan alsnog voor haar verjaardag.

 6. Angelique de Vries op 26 augustus 2021 om 19:47

  Hoe gaaf is dit! Ik kende het nog niet, maar ik doe graag mee met deze actie ????

 7. Jessica op 26 augustus 2021 om 22:50

  Oh leuk. Kende het tot voor kort niet. Is niet eens zo ver voor ons, dus staat zeker op de lijst nu.
  dus we spelen graag mee voor de kaartjes

 8. Saskia op 27 augustus 2021 om 07:40

  Mijn dochter zou dit geweldig vinden. Ik doen dan ook graag voor haar en d’r vriendinnetje mee.

 9. Jackelien op 27 augustus 2021 om 15:58

  Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen!

 10. Callista Langen op 27 augustus 2021 om 17:39

  Wat leuk! Dit zouden mijn jongens fantastisch vinden!

 11. G.T. op 27 augustus 2021 om 22:11

  Ik heb al in meer blogs gelezen dat het daar leuk is, dus ik maak graag kans! Mijn zoontje is dol op binnenspeeltuinen, maar we zijn er door corona al een poos niet meer geweest. Hij zou een gat in de lucht springen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje