Leukste indoor attractiepark van de Randstad: KidZcity (+winactie)

Iets meer dan vier jaar geleden ben ik er zelf eens geweest samen met Fay. Bij het leukste indoor attractiepark van de Randstad: KidZcity in Utrecht. Fay was toen nog net geen drie jaar (dat werd ze een aantal dagen later) en mocht nog niet overal in. Maar ik weet nog dat we het daar erg leuk en gezellig vonden. Het is ontzettend groot en er zijn veel leuke dingen om te doen. Daarom ben ik ook zo blij dat ik van dit leuke indoor speelparadijs 4 kaartjes mag weggeven want ik gun iedereen zo’n leuk uitje!

Waarom indoor attractiepark KidZcity?

KidZcity is gelegen in een oude fabriekshal in Utrecht sinds 1999 en is met recht het grootste indoor attractiepark van de Randstad. Met een oppervlak van maar liefst 5000 m2 kunnen zowel jong als oud zich opperbest vermaken met dingen als klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen en nog veel meer. Ik zag dat ze zelfs botsauto’s hebben, die zijn me toen niet opgevallen (Fay was nog klein) maar het zou nu denk ik een van de favoriete attracties zijn van mijn kinderen. Verder zijn er dus in totaal 12 attracties en speeltoestellen waar ze zich echt uren in kunnen vermaken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat ook zo fijn is aan KidZcity is dat het met het openbaar vervoer goed te bereiken is, dit heb ik vier jaar geleden zelf ondervonden. En kom je met de auto dan is er ook genoeg gratis parkeergelegenheid. Dat heb je echt niet overal. Verder is er ook een groot restaurant waar je Fox Sports (nu ESPN) kunt kijken, is er airco en ook nog eens gratis WiFi. Wat wil je als ouder nog meer…

Winactie KidZcity

In samenwerking met KidZcity mag ik een van mijn lezers blij maken met maar liefst vier kaartjes, een kop koffie voor de volwassenen en een ijsje voor de kinderen. Dit wil jij winnen, dus lees snel wat je ervoor moet doen.

 • Reageer onder de blog dat je mee doet
 • Laat een geldig en werkend email adres achter. Wanneer je wint mail ik je.
 • Je maakt extra kans wanneer je de winactie deelt op Instagram. Zorg er dan wel voor dat je mij (@meisje_eigenwijsje) tagt anders zie ik niet dat je hem gedeeld hebt.

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 31 augustus. Op 1 september maak ik de winnaar bekend!

11 reacties op “Leukste indoor attractiepark van de Randstad: KidZcity (+winactie)

 • Ha Nicole, toevallig dit ‘krijspaleis’ afg. weekend online bekeken, toen ivm met mijn zoon met ass gekozen voor iets met minder prikkels in Houten. Toch sprak het mij zeer aan en zou graag alsnog gaan met mijn 2 dochtertjes, die pro-pro-prooooo-prikkels zijn 😉 Groetjes, Corinne

 • Wat super leuk!
  Wij doen heel graag mee zodat m’n dochter met vriendin(etjes) kan gaan alsnog voor haar verjaardag.

 • Oh leuk. Kende het tot voor kort niet. Is niet eens zo ver voor ons, dus staat zeker op de lijst nu.
  dus we spelen graag mee voor de kaartjes

 • Ik heb al in meer blogs gelezen dat het daar leuk is, dus ik maak graag kans! Mijn zoontje is dol op binnenspeeltuinen, maar we zijn er door corona al een poos niet meer geweest. Hij zou een gat in de lucht springen.

Reageren is niet mogelijk.