In the winning mood!

De afgelopen tijd ben ik in the winning mood. Niet alleen omdat ik werkelijk allerlei leuke dingen win. Maar ook omdat ik me gewoon echt een winnaar voel. Het gaat super lekker met mijn bedrijf. Ook thuis gaat het steeds beter (al zijn er nog wel wat aandachtspunten, maar joh.. dat is ook niet meer dan normaal). Dus ik voel me onoverwinnelijk.

De afgelopen tijd krijg ik steeds vaker de vraag ‘joh Nicole, hoe doe je dat.. telkens winnen?’. Maar ik doe niets. Ja ik doe mee met ‘winacties’ en soms doe ik zelfs onbewust mee. Echter denk ik dat het winnen deels toeval is, maar deels roep je het ook op jezelf af. Ik zit namelijk best wel in een flow. Ik heb een fijne mindset waardoor ik mooie stappen neem in mijn bedrijf en dat wordt gezien. Door anderen, het universum, wat je maar wilt. Ik voel het en ik krijg er wat moois voor terug.

Lees ook: Een half jaar ZZPer: hoe is het nu?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat gewonnen?

Nieuwsgierig als een mens is wil je natuurlijk ook weten wat ik dan allemaal gewonnen heb. Nee het is geen loterij, al voelt het soms wel als een lot uit de loterij. Telt dat ook?

  • Als eerste won ik een heel leuk portretje van mezelf bij Lianneh op Instagram. Zij maakt echt hele toffe portretjes (en volgens mij nog veel meer) en doet dit zelfs af en toe live. Super tof om te zien. En eigenlijk deed ik er weinig voor, ik deelde alleen een post van haar in mijn Stories en daardoor maakte ik al kans.

portret lianneh

  • Verder deed ik samen met Carmelina mee met een winactie van Kim Jacobs op Instagram. Je zult merken, Instagram is vrijwel de rode draad vandaag haha. We wonnen een borrelpakket. Ik ben erg benieuwd hiernaar!
  • Daarnaast won ik ook nog een gratis kaartje van het event van Mega Cindy. Dit gebeurde doordat ik naar een live sessie van haar keek in de Facebook groep van Kim Buining. Dat zorgde er al voor dat ik kans maakte, plus dat er nog een aantal mede ondernemers waren die mij nomineerden. Thanks daarvoor.
  • Het grappige is, ook op het event van Cindy heb ik nog iets gewonnen. Al wist ikniet eens dat ik meedeed. Je kon blijkbaar een van haar favoriete boeken winnen door actief te zijn op Social Media tijdens het event. En dat was ik, gewoon omdat het in me zit. Omdat ik het leuk vind. En ja hoor, door mijn posts op Insta Stories won ik een mooi boek.

Ik ben dus wel blij met mijn winning mood. Al is het op dit moment meer een winnaars mentaliteit die ik heb.

2 reacties op “In the winning mood!

  • Leuk! Sommige mensen hebben gewoon geluk.

    Ik won afgelopen maand ook 2 prijzen. Bij blond en bruin een zomerpakket. En bij Marstyle bioscoop kaartjes voor de kleine heks. Een blije dochter!

    Misschien ook eens via instagram gaan mee doen, hihi

Reageren is niet mogelijk.