In één avond uit – Losing it

Sinds ik moeder ben neem ik zelden de tijd om voor een goed boek te gaan zitten. Meestal leg ik een boek op de wc (oeps TMI) en lees ik een paar bladzijdes wanneer ik even zonder publiek naar de wc kan. Dit komt echter weinig voor dus duurt het vaak eeuwen voor ik een boek uit heb. ’s Avonds blog ik meestal of geef ik mijn man wat aandacht. Dus ook dan komt ik niet toe aan het lezen van een boek. Toch nam ik vorige week de tijd om te beginnen aan een nieuw boek: Losing it. Nou ik kan je vertellen, ik had hem in één avond uit. Ik kon gewoon niet stoppen nadat ik begon! 

Over het boek

Losing It is het eerste deel van een zeer succesvolle trilogie.

“Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een einde aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed belang, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed..”

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn mening over Losing It

Het begin van het boek lijkt enorm veel op de eerste aflevering van Pretty Little Liars, een serie die ik erg leuk vind en met veel plezier volg. Dus ik had al een heel beeld van de personages. Wat ik echter het leukste aan het boek vond was dat het niet alleen ging om het verliezen van de maagdelijkheid of om de romance tussen Garreth (de sexy leerkracht) en Bliss. Het ging namelijk vooral ook om de zoektocht van Bliss naar wat ze nu wilt en haar onzekerheid daarin. Ze weet namelijk niet welke richting te kiezen na haar opleiding. Dit heeft echter veel te maken met haar eigen onzekerheid. Ze ziet zichzelf niet als een goede actrice en is teveel bezig met verstand ipv gevoel.

De reis zichzelf eindelijk te vinden maakt dat het boek mij zo aanspreekt en ik het dus in één avond uit las!

Aantal hartjes ♥ ♥ ♥ ♥ (4/5)

Het boek Losing it is te koop via bol.com

6 reacties op “In één avond uit – Losing it

Reageren is niet mogelijk.