Ik wens voor jullie..

“May your coming year be filled with magic & dreams and good madness. I hope you read some fine books and kiss someone who thinks you’re wonderful, and don’t forget to makes some art – write or draw or build or sing or live as only you can. And I hope somewhere in the next year, you surprise yourself”. – Neil Gaiman

Dat alle zorgen, verdriet en stress vannacht met de knallen en pijlen de lucht in zijn gevlogen. En dat 2015 een jaar mag worden waarin het woord “vooroordeel” niet meer in het woordenboek staat, maar waarin het wél draait om begrip, respect en medeleven.

Ik wens voor jullie al het moois toe waar je over droomt en alle kracht en liefde om je over die ene drempel te zetten.

ik wens voor jullie

De beste wensen namens mijn man, mijn dochtertje en mijzelf!

 

10 reacties op “Ik wens voor jullie..

Reageren is niet mogelijk.