Ik ga op vakantie en neem mee..

Wanneer je op vakantie gaat zijn er echt genoeg dingen die je mee moet nemen. Ik maak zelf altijd een inpaklijst en doe dat ruim op tijd zodat ik altijd nog kan aanvullen. Als ik pas op de dag zelf ga inpakken zonder lijst vergeet ik de helft. Nu is dat vaak niet zo’n ramp, omdat je veel dingen ook wel op je bestemming kunt kopen. Maar als je bijvoorbeeld de lievelingsknuffel van je kindje vergeet of je anticonceptiepil dan is dat op zn minst gezegd: niet zo handig!

Nu ga ik vandaag echt niet mijn inpaklijst met je delen, want er zijn al genoeg standaard inpaklijsten te vinden op het internet. Wat ik wel met je wil delen zijn de drie dingen die voor mij (nu) absoluut onmisbaar zijn. Twee van de items zijn bij elke vakantie onmisbaar in mijn ogen en de derde is vooral nu onmisbaar.

Inhoudsopgave

EHBO kit

Wanneer je op reis gaat is het altijd slim om een EHBO kit mee te nemen. Je weet namelijk nooit wat er onderweg, maar ook op de plaats van bestemming gebeurd. Ik zelf voeg nog wat extra dingen toe aan de kit zoals blarenpleisters, een tekentang en paracetamol. Zowel voor onszelf als voor de kleine. Oh ja en een pincet, want ik zou niet de eerste zijn die per ongeluk in een zee-egel gaat staan. (hé pap)

Bol AlgemeenBol Algemeen

Fotocamera

Als blogger en fotograaf zijnde kan ik sowieso al nooit zonder mijn camera, maar vooral op vakantie wil ik hem niet vergeten. Ik heb sinds kort de Canon 70d en samen met de lens die ik erbij kocht (18-135 mm) is hij perfect voor zowel foto’s als voor film. Echt een onmisbaar iets op mijn vakantie, want die mooie momenten en alle “eerste keren” die we met Fay gaan meemaken moeten vastgelegd worden!

tU3ptNgGSP6U2fE67Gvy_SYDNEY-162

Naast de fotocamera neem ik natuurlijk ook mijn telefoon mee en de selfiestick die ik laatst bij de Action kocht. Het lijkt mij wel handig voor foto’s met zijn drietjes.. Nu is dat altijd zo’n gedoe!

Draagzak

Dan iets wat deze vakantie echt onmisbaar is (en ook al onmisbaar was vorig jaar op Texel) en dat is de draagzak.  Natuurlijk nemen we een buggy mee en onze kleine meid kan ook al zelf lopen. Maar op sommige momenten wil of kun je niet met de buggy ergens komen en dan is het toch maar al te makkelijk om die draagzak bij te hebben. Wel moeten we nog even goed oefenen met dragen op de rug, het is niet moeilijk maar we hebben het gewoon nog niet zo veel gedaan.

Welk item neem jij elke vakantie mee? 

4 reacties op “Ik ga op vakantie en neem mee..

  • De EHBO kit (incl medicijnen die ik dagelijks slik) en de camera gaan hier ook als eerste in de koffer.
    Wat wat mij betreft verder echt niet mag ontbreken is een goed boek. (Of 2 of 3 of) haha. Het is geen vakantie voor mij zonder lekker een stapeltje boeken uitlezen!

  • Ik maakte hiervoor een inpaklijst *link verwijderd* hierop staat (zo goed als) alles wat je nodig hebt op vakantie…een selfiestick is altijd wel leuk om mee te nemen…en de draagzak ook 🙂

  • Oh een EHBO kit, dat is een hele goede! Dat vergeet ik dus weer. Wij hebben wel altijd de zonnebrand en de camera mee. Oh een een plattegrond van de stad ( bijv. in het buitenland waar je de straten dus echt niet kent) kopen we nu ook altijd gelijk. Dat was laatst in Rome echt onze beste aankoop van die week..

Reageren is niet mogelijk.