Ik ben wel weer toe aan vakantie*

ik-ben-wel-weer-toe-aan-vakantie

De zomervakantie is alweer bijna voorbij maar ik moet je eerlijk bekennen: ik ben wel weer toe aan vakantie! Begrijp me niet verkeerd, ik houd van mijn kinderen en ik ben graag bij ze. Maar zes weken zomervakantie, waarbij de mussen van het dak vielen van de hitte vond ik toch best pittig.

De meeste plannen voor de zomervakantie vielen in het (zwembad)water

Want van alle plannen voor de zomervakantie is maar weinig gekomen. Een aantal dingen hebben we wel gedaan, zoals naar de dierentuin en de bioscoop. Maar ook een hoop dingen hebben we gelaten voor wat het was omdat het echt te heet was om bijvoorbeeld een eind te gaan fietsen of naar een pretpark te gaan. En juist omdat we weinig hebben kunnen doen, vooral veel thuis in het water of voor de ventilator hebben gezeten willen we even weg.

Lang weekend met zijn viertjes

Er is gelukkig al een lang weekend gepland met zijn viertjes. In september gaan we samen van vrijdag tot en met maandag naar Duinrell in Wassenaar. Daar gaan we lekker zwemmen en vooral ook de leuke attracties testen van het pretpark. Alhoewel een lang weekend niet echt een vakantie te noemen is kijk ik er wel naar uit. Even weg uit onze eigen omgeving en weer even echt tijd voor elkaar. Ik hoop dat we dan ook een fijne nazomer hebben. Alhoewel ik niet verlang naar temperaturen boven de 30 graden ­čśë

Ook even met zijn tweetjes weg?

Maar ik wil ook even met zijn tweetjes weg. Het liefst ook een lang weekend, maar gewoon een nachtje vind ik ook al prima. Want als we ’s avonds, zodra de kinderen in bed liggen, samen zijn dan wordt er vaak gewerkt of zijn we bezig met het huishouden. Er is altijd wel iets waardoor we niet echt tijd voor elkaar nemen. En dan kun je wel een date night houden, maar doe het dan gelijk goed en houd een date weekend haha.

Dus ik ben stiekem al wat hotelaanbiedingen aan het bekijken zonder dat mijn man het weet. Want ik hoop hem eigenlijk binnenkort een keer te verrassen. Het mag overigens best nog even duren hoor. Ik hoef niet morgen al in een hotel te zitten met hem. Maar ergens in oktober bijvoorbeeld lijkt me wel mooi.

Ga jij wel eens een weekend weg alleen met je partner?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Irene op 21 augustus 2018 om 10:20

    Een paar dagen weg is ook lekker hoor. Wij gingen onverwacht 5 dagen naar Center Parcs en was heerlijk om even weg te zijn met zijn viertjes. Toch even een soort van vakantiegevoel en opladen. Toevallig gaan de meiden morgen bij opa en oma logeren en hebben wij 2 dagen voor onszelf. We overnachten gewoon thuis, maar gaan wel lekker eten en hebben dan echt even tijd voor elkaar. We doen het eigenlijk te weinig. Gelukkig hebben we wel regelmatig datenight thuis.

Laat een reactie achter

┬ę 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje