I love Action Tag

Wie mij een beetje kent weet dat ik vrij veel naar de Action ga. Ik heb dan ook al menig artikel geschreven waarin ik de Action noem (bijvoorbeeld bij weekoverzichten) of dat ik spullen van de Action gebruik voor bijvoorbeeld een DIY. Niet vreemd dus dat ik in een melige bui een aantal vragen bedacht voor een zogenoemde I Love Action tag! Normaal zet ik doordeweeks eigenlijk nooit een tag online. Ik bewaar ze speciaal voor het weekend. Echter maak ik voor deze tag een uitzondering. Want wie is er nu niet dol op de Action? 

Deze tag is (helaas) niet door de Action gesponsord.

De I love Action tag

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Ik probeer mijn bezoekjes aan de Action eigenlijk zoveel mogelijk uit te stellen. Ik weet namelijk dat het me (meestal) niet lukt om niks mee te nemen, of om me in te houden. Ik zie namelijk altijd zoveel! En krijg ook altijd enorm veel inspiratie als ik de spullen daar zie. Inspiratie om zelf wat te knutselen of om bijvoorbeeld ons huis in herfststijl te decoreren. Daarom probeer ik maar 1x per maand te gaan, maar het gebeurd wel eens dat dit toch vaker is (lees: 1x per week haha)

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Oeh dat vind ik een lastige vraag, ik kan wel een minimum aangeven. Ik kom vrijwel nooit onder de €15,- eigenlijk. Of ik moet bijvoorbeeld mijn pinpas thuis laten en slechts een briefje van 5 meenemen of iets in die trant.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Ja zeker. Ik koop bijvoorbeeld altijd billendoekjes bij de Action, zowel voor mijn dochtertje als voor mezelf haha. Dat is dus eigenlijk wel een standaard iets. Plus ik moet gewoon altijd in het creabea hoekje gaan kijken voor ik de winkel uit ga. Ook al heb ik geen portemonnee bij (dat doe ik wel eens als mijn moeder aan me vraagt om mee te gaan want samen met haar kan ik me helemaal niet inhouden hihi) dan nog neem ik een kijkje of er nog iets nieuws bij ligt of dat er iets ligt wat ik denk te kunnen gebruiken voor de blog.

Wat is je grootste miskoop?

Ik heb eigenlijk niet echt miskopen daar gedaan, behalve dat ik vaak dingen koop en dan ergens neerleg en er pas later achterkom dat ik het heb gekocht. Dan vergeet ik het gewoon. Soms is het iets in een bepaald thema en dan bewaar ik het dus voor het jaar erop (in een speciale doos waar het thema op staat, wel zo handig) en anders gebruik ik het alsnog.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Huilen, dikke tranen met een flinke snik erbij. Haha! Nee ik zou het echt jammer vinden, maar je hebt ook nog de Big Bazaar. Dat is een soortgelijke winkel waar ik ook graag kom. Echter zit deze niet hier in de buurt dus daarvoor zou ik dan eerst een half uur moeten rijden. Wel beter voor mijn portemonnee. Ik denk ook dat als de Action failliet raakt mijn hand opeens weer dichtgroeit. LOL!

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Mensen die zonder iets naar buiten lopen. Dat vind ik echt gek haha!

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Oeh dat is een lastige. Denk dat de meeste Action liefhebbers wel weten wat je daar allemaal kunt kopen. Maar misschien voor de mensen die er niet zo vaak komen.. Je kunt er echt zoveel vinden, bijvoorbeeld dierensnoepjes.. zelfs voor het konijn. En lampen, verf, schuurpapier, kleding, zelfs redbull! Ook kun je er hele leuke kaarten kopen, ze hebben er ook een kaartendoos waar heel veel verschillende inzitten. Zit er iets bij wat je nog niet wist?

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Ik kan er nooit ‘even’ naartoe. Ik ben er minimaal een half uur en als ik echt helemaal alleen kan gaan (dus zonder man of kind) dan kan ik er zelfs wel een uur rondstruinen. Ik doe dan allerlei ideetjes op en ga echt elk gangpad af. Elk vak wordt bekeken en soms zelfs wel meerdere keren haha.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Nee eigenlijk nooit. Of nou ja, ik zet wel de dingen in mijn telefoon die ik sowieso moet halve, bijvoorbeeld keukendoekjes of deodorant.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Ik heb toevallig (nou ja, hoe toevallig is het als blogger zijnde) een foto gemaakt van mijn laatste aankopen. Het was veel meer dan je op de foto ziet, maar ik heb er wat dingen uitgehaald die ik cadeau ga geven. Ook de speelgoedtrein en speelgoedmobiel voor Fay heb ik eruit gehaald want die liggen op zolder bij de andere Sint cadeaus.

IMG_7539

Omdat dit natuurlijk een nieuwe tag is wil ik toch een aantal mensen taggen. Zo weet ik in ieder geval dat ik niet de enige ga zijn die hem invult haha. Maar je mag hem natuurlijk ook gewoon overnemen. Zou het wel fijn vinden als je dan ook even een linkje naar mij (en eventueel Marij) erbij zet.

Bij deze tag ik Bregblogt, Charlotte, Janske, Monique en Laura.

Kom jij graag bij de Action?

27 reacties op “I love Action Tag

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *