I love Action Tag

i-love-action

Wie mij een beetje kent weet dat ik vrij veel naar de Action ga. Ik heb dan ook al menig artikel geschreven waarin ik de Action noem (bijvoorbeeld bij weekoverzichten) of dat ik spullen van de Action gebruik voor bijvoorbeeld een DIY. Niet vreemd dus dat ik in een melige bui een aantal vragen bedacht voor een zogenoemde I Love Action tag! Normaal zet ik doordeweeks eigenlijk nooit een tag online. Ik bewaar ze speciaal voor het weekend. Echter maak ik voor deze tag een uitzondering. Want wie is er nu niet dol op de Action? 

Deze tag is (helaas) niet door de Action gesponsord.

De I love Action tag

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Ik probeer mijn bezoekjes aan de Action eigenlijk zoveel mogelijk uit te stellen. Ik weet namelijk dat het me (meestal) niet lukt om niks mee te nemen, of om me in te houden. Ik zie namelijk altijd zoveel! En krijg ook altijd enorm veel inspiratie als ik de spullen daar zie. Inspiratie om zelf wat te knutselen of om bijvoorbeeld ons huis in herfststijl te decoreren. Daarom probeer ik maar 1x per maand te gaan, maar het gebeurd wel eens dat dit toch vaker is (lees: 1x per week haha)

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Oeh dat vind ik een lastige vraag, ik kan wel een minimum aangeven. Ik kom vrijwel nooit onder de €15,- eigenlijk. Of ik moet bijvoorbeeld mijn pinpas thuis laten en slechts een briefje van 5 meenemen of iets in die trant.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Ja zeker. Ik koop bijvoorbeeld altijd billendoekjes bij de Action, zowel voor mijn dochtertje als voor mezelf haha. Dat is dus eigenlijk wel een standaard iets. Plus ik moet gewoon altijd in het creabea hoekje gaan kijken voor ik de winkel uit ga. Ook al heb ik geen portemonnee bij (dat doe ik wel eens als mijn moeder aan me vraagt om mee te gaan want samen met haar kan ik me helemaal niet inhouden hihi) dan nog neem ik een kijkje of er nog iets nieuws bij ligt of dat er iets ligt wat ik denk te kunnen gebruiken voor de blog.

Wat is je grootste miskoop?

Ik heb eigenlijk niet echt miskopen daar gedaan, behalve dat ik vaak dingen koop en dan ergens neerleg en er pas later achterkom dat ik het heb gekocht. Dan vergeet ik het gewoon. Soms is het iets in een bepaald thema en dan bewaar ik het dus voor het jaar erop (in een speciale doos waar het thema op staat, wel zo handig) en anders gebruik ik het alsnog.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Huilen, dikke tranen met een flinke snik erbij. Haha! Nee ik zou het echt jammer vinden, maar je hebt ook nog de Big Bazaar. Dat is een soortgelijke winkel waar ik ook graag kom. Echter zit deze niet hier in de buurt dus daarvoor zou ik dan eerst een half uur moeten rijden. Wel beter voor mijn portemonnee. Ik denk ook dat als de Action failliet raakt mijn hand opeens weer dichtgroeit. LOL!

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Mensen die zonder iets naar buiten lopen. Dat vind ik echt gek haha!

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Oeh dat is een lastige. Denk dat de meeste Action liefhebbers wel weten wat je daar allemaal kunt kopen. Maar misschien voor de mensen die er niet zo vaak komen.. Je kunt er echt zoveel vinden, bijvoorbeeld dierensnoepjes.. zelfs voor het konijn. En lampen, verf, schuurpapier, kleding, zelfs redbull! Ook kun je er hele leuke kaarten kopen, ze hebben er ook een kaartendoos waar heel veel verschillende inzitten. Zit er iets bij wat je nog niet wist?

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Ik kan er nooit ‘even’ naartoe. Ik ben er minimaal een half uur en als ik echt helemaal alleen kan gaan (dus zonder man of kind) dan kan ik er zelfs wel een uur rondstruinen. Ik doe dan allerlei ideetjes op en ga echt elk gangpad af. Elk vak wordt bekeken en soms zelfs wel meerdere keren haha.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Nee eigenlijk nooit. Of nou ja, ik zet wel de dingen in mijn telefoon die ik sowieso moet halve, bijvoorbeeld keukendoekjes of deodorant.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Ik heb toevallig (nou ja, hoe toevallig is het als blogger zijnde) een foto gemaakt van mijn laatste aankopen. Het was veel meer dan je op de foto ziet, maar ik heb er wat dingen uitgehaald die ik cadeau ga geven. Ook de speelgoedtrein en speelgoedmobiel voor Fay heb ik eruit gehaald want die liggen op zolder bij de andere Sint cadeaus.

IMG_7539

Omdat dit natuurlijk een nieuwe tag is wil ik toch een aantal mensen taggen. Zo weet ik in ieder geval dat ik niet de enige ga zijn die hem invult haha. Maar je mag hem natuurlijk ook gewoon overnemen. Zou het wel fijn vinden als je dan ook even een linkje naar mij (en eventueel Marij) erbij zet.

Bij deze tag ik Bregblogt, Charlotte, Janske, Monique en Laura.

Kom jij graag bij de Action?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

27 reacties

 1. Marion op 22 oktober 2015 om 06:45

  Wat lachen een Action Tag! Ik kan me de laatste tijd goed inhouden. Is ook noodgedwongen door de financiën die even niet meezitten, maar zodra het weer kan ga ik echt even kerstshoppen daar. Oh en ik wil nog kijken naar die kerstkaarten die je zelf kan inkleuren. Oh ja en ik heb een nieuw pizzabord nodig. En…. en zo gaat dat bij de Action ja!

 2. Josan op 22 oktober 2015 om 06:58

  Ik kom er echt zelden omdat het niet bij het winkelcentrum zit waar ik normaal kom. Daardoor moet ik er echt aan denken.

 3. mamascrapelle op 22 oktober 2015 om 07:03

  Ok die moet ik overnemen! Ben echt gek op de action! Minstens zo gek als jij als ik het zo lees alleen de billendoekjes vond ik niet fijn gebruik ze zelf van de kruidvat

 4. Charlotte op 22 oktober 2015 om 07:25

  Jaaaaa leuk! Ik ❤ van de Action! Thanks voor de tag!

 5. Sas op 22 oktober 2015 om 09:41

  Leuk zeg een Action tag! Ik kom er regelmatig… Er zit er bij mij eentje om de hoek, niet goed voor mijn portemonnee 😉

 6. Jenn op 22 oktober 2015 om 09:44

  Leuke tag, ik hou van de action!

 7. Barbara op 22 oktober 2015 om 10:08

  Gelukkig niet getagd!!!! Wel grappig hoor, maar die tags, liever zo min mogelijk hier, maar lees ze wel graag bij anderen!

 8. Karen op 22 oktober 2015 om 10:11

  Haha! Ik kom er heel sporadisch, maar ik word er altijd een beetje depri van. Al die drukte en rotzooi omdat iedereen er loopt te graaien en dan spullen niet goed terugleggen. Ik ben trouwens wel fan Xenos en Tiger. Die laatste daar ben ik echt dol op.

  • Nicole op 22 oktober 2015 om 10:46

   De tiger ken ik niet! En de Xenos zit helaas niet in de buurt.. Anders zou ik daar ook veel komen denk ik ?

 9. Lifesabout op 22 oktober 2015 om 10:15

  Ja ik kom er voor verfspullen, speelgoed en decoratie voor in huis. Hebben hebben hebben, haha.

 10. Linda op 22 oktober 2015 om 10:16

  Leuke tag! Kom er regelmatig, zit ook om de hoek.
  Ga hem van het weekend invullen.

  • Nicole op 22 oktober 2015 om 10:48

   Leuk ben benieuwd naar jouw antwoorden!!

 11. Marijke I easydailyfood op 22 oktober 2015 om 10:28

  Zo leuk dit! Plaatste laatst nog een foto op instagram met 2 tassen vol action spul terwijl ik erheen ging voor een potje verf haha.

 12. Channah op 22 oktober 2015 om 10:29

  Haha wat een leuke tag, ik kende deze nog helemaal niet. Ik kom geregeld bij de action, vaak even snel er doorheen. Ik koop trouwens altijd de bollendoekjes voor mijn dochter bij de action (de teddycare sensitive) en die zijn echt super fijn!

  (Had je trouwens gezien dat je foto bij het intro stukje over jezelf de foto het niet doet? Of ligt dat aan mijn browser (safari)?)

  • Nicole op 22 oktober 2015 om 10:48

   Ik heb deze samen met Marij afgelopen week gemaakt dus daarom kende je hem nog niet denk ik ?

   Nee zie t nu ook van de foto, bedankt voor het melden!

 13. Insoon op 22 oktober 2015 om 10:50

  Leuke tag! Ik kom niet zo heel vaak bij de Action, maar als ik er kom dan ga ik niet met lege handen naar buiten, haha 😉

 14. Nicole @ Everyday-Life.nl op 22 oktober 2015 om 11:26

  haha een Action-tag. Dat vind ik wel humor. Overigens ben ik ook groot liefhebber van de Action!

 15. Gewoon Jolanda op 22 oktober 2015 om 11:45

  Ik probeer mijn bezoekjes te beperken, want ik word altijd heel “hebberig” in de Action. Maar velen met mij gezien de reacties. 🙂

 16. Bibian op 22 oktober 2015 om 12:02

  haha wat een leuke tag, ik kom ook geregeld bij de action! Misschien neem ik hem wel over!

 17. Saskia op 22 oktober 2015 om 12:31

  Whhhaaa, leuke tag. Ik loop ook nooit action uit zonder iets in een zakje. Of ja, laatst toch wel, het was zóó druk dat ik naar een ding heb gezocht, ze het niet hadden en ik dus meteen naar buiten ben gelopen..

 18. Ellen1979 op 22 oktober 2015 om 13:05

  Hahaha, ik kom net bij de Action vandaan. Ik mocht na 2 maand weer eens van mezelf 😉
  Het was er eindelijk wat rustiger. Een lamineerapparaat gehaald voor nog geen 12,00 euro. Ze kosten elders het dubbele. En ik was er al even naar opzoek.

 19. Anita op 22 oktober 2015 om 15:37

  Leuke tag meiden! Ik kom er de laatste tijd minder maar dat is uit zelfbescherming. Want anders kom ik met teveel spullen thuis

 20. Monique op 22 oktober 2015 om 15:40

  De Action is top! En altijd als ik er kom zijn er weer zooooveel nieuwe dingen (die ik dan natuurlijk MOET hebben…). Bedankt voor de tag, ik ga hem zeker overnemen!

 21. janske op 22 oktober 2015 om 22:16

  helemaal geen slecht idee die Action Tag Marij 😉 Ik ga hem snel invullen hihi

 22. Channa op 23 oktober 2015 om 14:41

  Heel leuk. Ik vind de Action ook fantastisch. Ga hem ook een keer invullen 🙂

 23. Maai op 23 oktober 2015 om 19:14

  Ik kom er eigenlijk alleen als de knutselspullen van de kinderen op zijn. Of als we een feestje naderen. Moet er nu wel weer langs want moet nog schoenendoosjes vullen. Hihi, ik ben dus zo’n miep die er minder graag komt.

 24. Jootje op 27 oktober 2015 om 19:59

  Ooh, de Action! Ik heb er nog nét geen aandelen van haha!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje