Huishouden: de was

10537177_683970391696029_441849017789628931_n-e1424421249213

Er zijn verschillende manieren waarop ik me graag ontspan. Door bijvoorbeeld een bad te nemen, of lekker een boek te lezen, door een wandeling in de natuur en nog veel meer. Net na mijn zwangerschap kon ik me ook nog erg ontspannen tijdens het vouwen van de babykleertjes. Nou daar kom ik op terug hoor! Ik denk dat het toen nog best meeviel qua wassen, want zoals het nu is….

Nee de was doen is echt geen ontspanning. Meer een stresspuntje. Want waar hang ik nu alles op? En hoe komt het dat ik opeens maar 1 sok kan vinden? Oeps, ik ben de was vergeten uit de machine te halen, kan ik hem opnieuw wassen.. En wat te denken na een vakantie? Die was puilt dan uit.

Het liefst zou ik dus iemand anders de was laten doen, maar goed hoe ik in de kraamweek dit nog wel aan mijn moeder kon vragen heb ik nu geen excuus om het niet zelf te doen. Gelukkig is er nu een bedrijf in Nederland die de was voor je doet! Ze halen de was bij je op, wassen – drogen – vouwen alles voor je en brengen het dan ook weer netjes bij je thuis. freshfoldslogo

Freshfolds is een jong bedrijf dat gestart is in 2014 en op dit moment een werkgebied heeft in Amsterdam. De plannen zijn er om dit uit te breiden naar … Ze verzorgen het was- en stoomgoed voor iedereen, zowel studenten als tweeverdieners of hele families maken er gebruik van. Ze werken met hun eigen freshfolds waszakken en daardoor betaal je dan ook niet per kilo maar per zak. En dat is inclusief het ophalen en terugbrengen.

Deze service lijkt mij in ieder geval echt ideaal. Niet dat ik er wekelijks gebruik van zou maken, maar voor na en vakantie, of tijdens de eerste kraamweken lijkt het me wel wat. Ook als cadeau voor een ander, mij zou je daar in ieder geval erg blij mee maken!

Zou het iets voor jou zijn? Zo’n was service?

Dit is een gesponsorde post. Voor meer informatie zie de Disclaimer

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. zomersproetje op 21 februari 2015 om 12:08

  Hihi ja nu blijf je wassen he ;-). En die sokjes inderdaad die blijf je zoeken… Handig concept, maar doe mijn wasjes toch het liefste zelf. x

 2. Debbie op 21 februari 2015 om 19:37

  Nou echt doe het liever zelf. Vond het al vreselijk toen kraamzorg het voor me deed. Niet zoals ik het wilde daar kan ik me nogal aan ergeren.

 3. Marjolijn op 21 februari 2015 om 23:27

  als ik aan één huishoudelijke klus geen hekel heb is het wel de was. Wij hebben 3 wasmanden, donker, gekleurd en handdoeken, alles wordt dus al door de hele week gesorteerd en op zaterdag en zondag wordt alles weg gewassen, gedroogd, gevouwen en gestreken. Vind het heerlijk als alles weer lekker schoon en fris in de kast ligt.

 4. Dineke op 22 februari 2015 om 00:49

  Zou zeker iets voor mij zijn! De was doen vind ik een verschrikkelijk werk, ik weet niet waarom. Ik laat het zo lang mogelijk liggen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje