Houten speelgoed camera | HAPPY BIRTHDAY winweek

Hoera vandaag is het startschot van de HAPPY BIRTHDAY winweek! En we beginnen met een enorm leuk product voor kinderen. Dus doe mee! Of je nu zelf moeder bent of een leuk neefje of nichtje hebt. Of misschien heeft je beste vriendin wel een kind die bijna jarig is. Deze houten speelgoed camera betekent eigenlijk gegarandeerd succes!

Houten speelgoed camera

Aangezien ik zelf dagelijks foto’s maak van mijn peuter met zowel mijn telefoon als mijn spiegelreflex is het niet vreemd dat mijn dochter ook graag een camera wilde. En tsjah, wat doe je dan? Dan geef je een houten speelgoed camera! En dan niet zomaar eentje, maar de originele camera die je onder andere vind bij Demico kids. Ik kocht deze camera zelf vorig jaar al in mei en sindsdien is het een succes. Ze gebruikt hem niet elke dag, maar wel wekelijks en kan er echt lang zoet mee zijn.

Soms gaat hij mee naar buiten, andere keren fotografeert ze haar knuffels. Maar er zijn ook al een heleboel foto’s gemaakt van mama en papa. En ik durf te wedden dat ze straks ook van haar broertje foto’s gaat maken met deze camera. Hoe schattig!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

  • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
  • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
  • Volg Demico Kids op Facebook en/of Instagram

Heel veel succes gewenst!

54 reacties op “Houten speelgoed camera | HAPPY BIRTHDAY winweek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *