Houd jij ook zo van sneakers?

sneakers

Ik ben wat je noemt een echte sneakerfanaat. Ik loop zelf het liefst op sneakers en ik vind het ook bij mijn kinderen het leukst als ze sneakers dragen. Ik heb dan niet heel veel schoenen in huis (al zegt mijn man iets anders), maar datgeen wat ik heb staan bestaat voor 80% uit sneakers. Zoals ik al zei, ik ben fan haha. Dit artikel is geschreven in samenwerking met TheSneaker.nl

Maar zoals bij vele producten tegenwoordig koop ik deze het liefst online. Niet alleen uit tijdgebrek, maar vooral ook omdat ik anders winkel in winkel uit moet voor het perfecte paar. En heb ik dan het perfecte paar gevonden zul je zien dat ze mijn maat niet hebben. Of dat ze in deze winkel opeens duurder zijn dan in die andere. Daarom koop ik ze dus het liefst online aangezien er een zoekmachine is speciaal voor sneakers. Op die manier weet ik zeker dat ik niet bedrogen uit kom qua prijs én dat de juiste maat aanwezig is.

Sneakerzoekmachine

Zoals gezegd gebruik ik tegenwoordig een sneakerzoekmachine. Waarom ik deze zo handig vind is omdat je kunt filteren. Zo kun je specifiek zoeken op maat, kleur, merk, prijs, materiaal en zo zijn er nog een aantal dingen. Mocht je dus op zoek zijn naar je gewenste paar Adidas dames sneakers dan heb je die in een mum van tijd gevonden. Wanneer je dan daarop zoekt komen er alsnog een heleboel sneakers tevoorschijn. Maar het handige van dat overzicht is dat er vrijwel bij elke sneaker staat uit welke collectie hij komt (hebben ze de sneaker bijvoorbeeld ook in kindermaten) en in welke maten ze er nog zijn. Ook zie je direct bij welke winkel je hem het voordeligst koopt. Dat kan bijvoorbeeld Sarenza zijn, maar ook Omoda of Spartoo.

Er kleeft echter wél een nadeel aan moet ik toegeven. Je wordt er namelijk erg hebberig van en ik heb nu dus echt al een behoorlijk verlanglijstje met sneakers die ik graag zou willen kopen. Oeps…..

Houd jij ook zo van sneakers?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Marije op 23 september 2017 om 07:12

    Love sneakers maar dan wel aparte.

  2. Nathalie - Volgmama op 23 september 2017 om 21:13

    Jaaa! Ik heb nog maar 2 paar en mijn kinderen al meer. Ik ben ook verkocht!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje