Houd jij ook zo van sneakers?

Ik ben wat je noemt een echte sneakerfanaat. Ik loop zelf het liefst op sneakers en ik vind het ook bij mijn kinderen het leukst als ze sneakers dragen. Ik heb dan niet heel veel schoenen in huis (al zegt mijn man iets anders), maar datgeen wat ik heb staan bestaat voor 80% uit sneakers. Zoals ik al zei, ik ben fan haha. Dit artikel is geschreven in samenwerking met TheSneaker.nl

Maar zoals bij vele producten tegenwoordig koop ik deze het liefst online. Niet alleen uit tijdgebrek, maar vooral ook omdat ik anders winkel in winkel uit moet voor het perfecte paar. En heb ik dan het perfecte paar gevonden zul je zien dat ze mijn maat niet hebben. Of dat ze in deze winkel opeens duurder zijn dan in die andere. Daarom koop ik ze dus het liefst online aangezien er een zoekmachine is speciaal voor sneakers. Op die manier weet ik zeker dat ik niet bedrogen uit kom qua prijs én dat de juiste maat aanwezig is.

Sneakerzoekmachine

Zoals gezegd gebruik ik tegenwoordig een sneakerzoekmachine. Waarom ik deze zo handig vind is omdat je kunt filteren. Zo kun je specifiek zoeken op maat, kleur, merk, prijs, materiaal en zo zijn er nog een aantal dingen. Mocht je dus op zoek zijn naar je gewenste paar Adidas dames sneakers dan heb je die in een mum van tijd gevonden. Wanneer je dan daarop zoekt komen er alsnog een heleboel sneakers tevoorschijn. Maar het handige van dat overzicht is dat er vrijwel bij elke sneaker staat uit welke collectie hij komt (hebben ze de sneaker bijvoorbeeld ook in kindermaten) en in welke maten ze er nog zijn. Ook zie je direct bij welke winkel je hem het voordeligst koopt. Dat kan bijvoorbeeld Sarenza zijn, maar ook Omoda of Spartoo.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Er kleeft echter wél een nadeel aan moet ik toegeven. Je wordt er namelijk erg hebberig van en ik heb nu dus echt al een behoorlijk verlanglijstje met sneakers die ik graag zou willen kopen. Oeps…..

Houd jij ook zo van sneakers?

2 reacties op “Houd jij ook zo van sneakers?

Reageren is niet mogelijk.