Hot mama challenge: Verwen jezelf!

Als eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor het enthousiasme waarmee deze challenge gestart is. Ik heb echt enorm veel leuke reacties gekregen op de blog, hij werd ook erg goed bekeken (vraag me alleen wel af of dat nu kwam door mijn snot foto of de hot foto haha) en ook zijn er een boel fanatieke moeders die mee doen! Echt helemaal te gek dus… Ik zelf vind het ook echt heel leuk om eraan deel te nemen en merk dat ik ook steeds vaker mijn huispak verwissel voor iets wat meer hot is. Zelfs als ik de deur niet uit ga….

Na een week vol geweldige selfies van moeders in een nieuwe outfit of nieuwe combinatie is het nu tijd voor challenge nummer twee. Eentje waarbij je tijd voor jezelf moet vinden. Voor vele moeders best een lastige taak, ook voor mijzelf. Want al werk ik dan wel niet, ik besteed wel fulltime aandacht aan mijn blog, daarnaast heb ik nog een huishouden, een kind, honden, een konijn, een man die aandacht wil, familie, vrienden, vrijwilligerswerk.. oh ja en ik was er ook nog. Daarom luidt de opdracht van komende week:

Ontspan je op je eigen manier. Bijvoorbeeld met een kop thee in bad, een boek op de bank, neem een gezichtsmasker en eventueel ook een haarmasker. Doe datgene wat JOU ontspannen maakt. Al is het maar voor 5 minuten. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met #vansnotnaarhot.

Mijn invulling

Ik heb de opdracht zowel letterlijk als figuurlijk uitgevoerd. Afgelopen weekend ben ik namelijk samen met mijn gezinnetje een weekendje weg geweest. Over dit weekend komt nog een uitgebreide blog, maar ik heb mezelf echt flink verwend (met) dit weekend! nagels lakkenZo heb ik, voor het eerst sinds de bevalling volgens mij, de tijd genomen om mijn nagels te lakken. Ik voel me altijd op en top vrouw met mooi gelakte nagels! Ik ontving van L’oréal een heel mooi kleurtje, by Doutzen. Met dit kleurtje op voelde ik me op en top model (ja handmodel dan he!) Het roze kleurtje is niet alleen geweldig, maar het kwastje lakt echt fijn. Wat uiterlijke verzorging betreft ben ik net een bouwvakker en ik durf dus ook nooit aan nagels lakken te beginnen.. Bang dat heel mijn vingers onder zitten. Echter met dit kwastje gebeurde dat gewoon niet. Ook kocht ik van Essence een top coat en druppels waarmee de nagellak snel droogt. Altijd handig, want meer dan 5 minuten heb je vaak niet als moeder zijnde!
IMG_9689Daarnaast had ik bij de Kruidvat ook een gezichtsmasker gekocht. We lieten roomservice komen en in de tijd dat mijn masker introk heb ik heerlijk wat slokjes zoete witte wijn gedronken. Mijn man hield zich bezig met onze dochter dus het was echt even me-time! Daarna ben ik onder de douche geweest, ik had stiekem enorm gehoopt op een bad maar helaas, en daar heb ik ook een masker in mijn haren gedaan. Echt een verwennerij dus. (En nee… hier geen foto’s van!)

Daarnaast zijn we ook heerlijk uit eten geweest. We gingen naar een restaurant waar het eten en drinken inclusief was en je dus kon pakken wat je wilde. De sushi werd bereid waar je bij stond en dus laadde ik uiteraard telkens een bordje vol haha. IMG_8029

Ik ben heel benieuwd naar jouw verwenmomentje(s), deel je hem?

* Volg onze challenge niet alleen via deze blog, maar ook via FacebookTwitter en Instagram!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van SupermammiesBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-LifeMamaliefde en Lifesabout.

13 reacties op “Hot mama challenge: Verwen jezelf!

Reageren is niet mogelijk.