Hot Mama Challenge – Uniek project van 9 bloggers

Hot-mama-Challenge

Zet 9 bloggers in een appgroepje en je hebt zo een kippenhok bij elkaar. Maar uit dat kippenhok komt soms ook nog wel eens wat zinnigs. Zo ook dit project. Charlotte kwam met het idee om onszelf om te toveren tot een hot mama. Aangezien we allemaal moeders zijn die hun kinderen op de eerste plek zetten en zichzelf daarbij regelmatig vergeten. Dit idee was de start van een challenge dat volgens mij nu al een succes is, aangezien onze Facebookpagina al meer dan 700 leden heeft die allemaal met smacht wachten om omgetoverd te worden tot hot mama. 

Deze unieke challenge ga ik vanaf morgen samen met Mamaliefde, Supermammies, Bregblogt, Aukjeswereld, Somama, The Mommie Diaries, Everyday-Life en Lifesabout aan. De Hot Mama Challenge! We gaan van snot naar hot!Hot mama Challenge

WAT IS DE HOT MAMA CHALLENGE?

In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project! In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij met de feestdagen er dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Iedere week staat er een ander thema centraal en we hopen dat jij met ons mee doet! Op deze manier kunnen we elkaar allemaal steunen en helpen! Jullie kunnen elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis uit te voeren is. Laagdrempelig en vooral heel leuk!
Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter met onze hashtags ‪#‎hotmamachallenge en #vansnotnaarhot‬. Uiteraard hebben we ook Instagram. Elke maandag om 06.00 uur komt er een blog online met nieuwe challenge! Ben je nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet morgen op mijn blog te kijken.

WAAROM IK MEE DOE

Je zult wellicht denken ‘waarom doe je mee?’. Want ja, ik ben natuurlijk al hot van mezelf. Just kidding! Juist omdat ik me erg kan identificeren in het ‘alleen maar bezig zijn met je kind’ vond ik het tijd worden om nu eens zelf aan de slag te gaan. Ook met alle medische rompslomp die ik achter de rug heb verdien ik dat wel. Ook is het gewoon leuk om eens samen met andere bloggers de handen ineen te slaan en samen met alle moeders ook iets te doen. Allemaal eensgezind met hetzelfde doel…. Mooi toch!

girl-161431_1280

WINACTIE

Als je fanatiek meedoet met onze challenge en ook foto’s en je ervaringen deelt op onze social media kanalen, kun je een geweldige prijs winnen! De meest actieve deelnemer belonen wij namelijk met een beautypakket ter waarde van ongeveer 200 euro, beschikbaar gesteld door een aantal van de challenge bloggers en Beauty Pillow. Naast dit beautypakket hebben we nog een leuke mini wedstrijd in gedachten om een heerlijk argan olie pakket te winnen! beschikbaar gesteld door Lovearganolie.

We hopen natuurlijk dat iedereen heel enthousiast meedoet en het een groot succes wordt! Hopelijk heeft de wereld er over een aantal weken weer een hoop hot mama’s bij!

Ga jij mee doen en/of ons volgen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Linda op 1 november 2015 om 06:49

  Het is zeker leuk om gier gewoon al aan mee te doen omdat het gezellig is.

 2. Channa op 1 november 2015 om 06:58

  Je hebt wel een punt! Iedereen is al hot op zijn eigen manier, dus eens kijken of het nu nog hotter kan 😉

 3. Miranda op 1 november 2015 om 07:22

  Leuk! Ik vind projecten van meerdere bloggers altijd heel erg leuk om te volgen. Ben benieuwd wat jullie er van gaan maken:)

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 november 2015 om 08:42

   Leuk om te horen.. Doe je ook mee?!

 4. Charlotte op 1 november 2015 om 08:24

  Woehoe zin in!

 5. Nicole @ Everyday-Life.nl op 1 november 2015 om 09:10

  Yes! Getting hot in here!!

 6. Linda op 1 november 2015 om 09:28

  We gaan er wat moois van maken 🙂

 7. Bregje op 1 november 2015 om 09:36

  Poeh hee, warm hier! Oh nee, het zijn die alsmaar hotter wordende mama’s zoals jij! 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 november 2015 om 12:32

   U are cute!

 8. Wilma op 1 november 2015 om 10:25

  haha leuk!

 9. Channah op 1 november 2015 om 12:21

  Wat spannend zeg, ik ben heel erg benieuwd!

 10. Karen op 1 november 2015 om 13:09

  Over een tijdje doe ik mee hoor 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje