Hot mama challenge: Kleding

Eindelijk is het zover! Onze Hot Mama Challenge gaat van start. Heb je onder een steen geleefd en gemist wat dit inhoud? Lees dan even mijn artikel van gisteren hierover, dan ben je weer helemaal op de hoogte. Voor de mensen die het wel al wisten: heb je ook al onze Facebookpagina geliked? Daar kun je al jouw blogs, foto’s en andere ervaringen delen! Ook vragen kun je daar stellen (net als hier of via de e-mail overigens).  Maar laat ik jullie nu maar niet in spanning houden en het hebben over de allereerste challenge. 

Deze week draait om kleding

Om van snot naar hot te gaan is het altijd erg prettig om te weten wat je allemaal in je kast hebt liggen. Veel mensen kopen nieuwe outfits speciaal voor de feestdagen, maar vaak heb je al van alles in je kast waarmee je er HOT uit kunt zien. De valkuil die de meesten echter hebben is dat ze steeds voor dezelfde combinaties kiezen. Terwijl wanneer je een andere combinatie maakt, eentje die je niet zo snel zou maken.. Je er erg mooi uit kunt zien. Of je voegt een paar leuke accessoires toe zoals een sjaal of een lange ketting. Een aparte kleur schoenen of mooie opvallende oorbellen.

De opdracht

Maak van je eigen kleding een compleet nieuwe outfit. Net een beetje netter en gekleder dan je normaal doet. Maak hier een selfie van en deel deze op social media met de #vansnotnaarhot en/of #hotmamachallenge. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn invulling

Ikzelf heb echt een enorme stapel met kleding. Het vervelende is echter dat het allemaal verschillende maten zijn. Zo heb ik kleding in maat M t/m XXL, waarvan ik de meeste kleding heb in maat L. Maar omdat ik afgelopen anderhalf jaar dus enorm veel aangekomen ben door de medicatie en slaapapneu heb ik nu maat XXL en daarvan heb ik maar bar weinig. Zo weinig dat ik bijna bang was dat ik zelf deze opdracht niet zou kunnen uitvoeren.

Zo heb ik 1 broek die past, geen spijkerbroek maar eigenlijk een soort joggingbroek maar hij lijkt heel netjes haha. Wel heb ik echt enorm veel leggings. Of nou ja, vergeleken met de broeken. Rokken draag ik niet. Jurkjes had ik nog wel, maar in de ene zit een gat en op de andere een vlek. En dan heb ik nog wat shirtjes die meestal iets te strak zitten of niet lang genoeg zijn. Best lastig om op die manier een combinatie te maken.

Maar toch ontdekte ik nog een jurkje ergens in een hoek die ik eigenlijk nooit aan heb gehad. Ik kocht hem in de zomer, maar wist toch niet goed wat ik ervan vond. Aangezien ik met de feestdagen graag een jurkje draag besloot ik dat dit mijn uitgangspunt zou worden voor een nieuwe kledingcombinatie. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb overigens ook even een ‘before’ foto gemaakt, zodat je de transformatie des te beter ziet… De foto’s zijn op dezelfde dag gemaakt ook nog eens! van snot naar hot 1VSNH outfitIk draag hier dus het jurkje, dat ik volgens mij bij de H&M heb gekocht op de plussize afdeling. De legging is van de Primark, de schoenen heb ik ooit gekregen en het jasje is van Flame? Ik heb echt geen idee haha..

Ik vind zelf dat ik best goed geslaagd ben, vooral door die rode schoenen (die ik nog maar net dicht kreeg) is het direct meer fabulous dan normaal! En dat is de bedoeling. Nu daag ik jullie natuurlijk uit om ook eens in je kledingkast te kijken en een combinatie te maken die je normaal nooit zou kiezen…

Ik ben heel benieuwd naar jouw outfit, deel je hem?

* Volg onze challenge niet alleen via deze blog, maar ook via Facebook, Twitter en Instagram!

Benieuwd hoe mijn collega bloggers de challenge hebben ingevuld? Lees dan ook even de blogs van MamaliefdeSupermammiesBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-Life en Lifesabout.

28 reacties op “Hot mama challenge: Kleding

Reageren is niet mogelijk.