Home tour

Omdat we nu een jaar in De Hei wonen wil ik jullie een kleine blik laten werpen op ons huis en de inrichting ervan. Ik moet toegeven, er zit totaal geen gedachten achter, het past ook vast en zeker helemaal niet bij elkaar.. Maar het is echt ons. Ik laat alleen de woonkamer en keuken zien.. Oh ja en een gedeelte van onze kelderkast!

Bij deze dus onze (mini) home tour.

De woonkamer
woonkamer home tourDe kast recht ben ik echt helemaal weg van. Ik heb altijd zo’n kast gewild, maar nooit de plaats gehad om hem te kopen. In dit huis past hij perfect. Ik vind hem echt ideaal omdat je gewoon dingen kunt wisselen. Andere deurtjes, laatjes, bakken, enzovoort. Ook kun je hem als roomdivider inzetten! Links onze nieuwe rode bank. We hebben ook nog een rode stoel maar die staat niet op de foto!
home tour woonkamerDe openhaard wilde mijn man bijna weg doen! Hij vond hem niks, maar ik vond hem perfect staan daar voor de vroegere schouw. Ik heb er nu een soort van herfst tafel van gemaakt en straks met kerst wordt hij weer anders! Super leuk toch?
IMG_0080En dan onze box. Daar zit Fay toch nog wel in, vooral als we bijvoorbeeld boven iets moeten doen dan laten we haar niet zomaar rondkruipen. Ze vindt het ook nog steeds leuk in de box! Ideaal dus!

De keuken

Bol AlgemeenBol Algemeen

keuken home tourDe keuken hebben we zelf uitgekozen. Hij komt ook van de Ikea af. We wonen in een oud huis dus vonden dit er wel bij passen. Ik heb er nog steeds geen spijt van want ik vind hem geweldig! Ook ben ik blij met mijn Raskog van de Ikea, ik heb er bakjes en kruiden in staan! Ook de pasta, rijst en dergelijke staan erin!
IMG_0083De koelkast kocht ik nog toen ik op mezelf woonde. Zo’n mooie grote Amerikaanse. Hij is makkelijk schoon te maken en de vriezer hoeven we niet te ontdooien eens in de zoveel tijd. Dat regelt hij zelf. Heerlijk!

De kelder

IMG_0088_2We hebben ook nog een voorraadkast in de keuken, maar dit is echt de voorraad kelder in de gang. Echt ideaal om zo’n ruimte te hebben. Wij hebben geen bovenkastjes in de keuken dus dan is dit zo handig.

Nou dit was de mini home tour. Hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

14 reacties op “Home tour

Reageren is niet mogelijk.