Hoera, we wonen hier een jaar!

IMG_1061-e1416122396193

Vorig jaar op deze datum sliepen we voor het eerst in dit huis. We hadden de sleutel gekregen op 1 november maar vandaag een jaar geleden stond ons bed er al en trokken we erin. Vrij snel, dat klopt. Maar ik wilde zo graag weg uit het huis waar we woonden. Ik was natuurlijk zwanger en de horrormonen vlogen al in het rond. Daarnaast hadden we een gruwelijke buurvrouw en een puppy.. Tsjah dan wil je wel verhuizen.

We zorgden ervoor dat de slaapkamer af was, de keuken erin zat en de rest dat kwam dan wel.

Nu een jaar later is ons huisje nog steeds niet af maar begint het wel steeds meer op ons thuis te lijken. Het is geen huis meer maar een thuis. Wel heb ik spijt van een aantal dingen die we niet gedaan hebben voordat we erin trokken. Zo hadden we de mogelijkheid om het plafond te witten in de woonkamer. Ik was hier erg op tegen want ik wilde een beetje in de stijl blijven van het huis.

Nu een jaar later maken we het toch wat moderner en lichter en merk ik dat ik me erger aan het “donkere” plafond. Ook de kozijnen zijn nog in oude staat en die wil ik toch ook graag wit hebben. Dit is gelukkig wel goed te doen, het plafond echter wordt wat lastiger. Ook zijn we eindelijk zover dat we de oude gordijnen weggooien en dat we de luxaflex weg willen halen. Echter is nog de vraag wat ervoor in de plaats komt… We hebben namelijk vrij grote ramen!

Zo blijf je bezig maar dat is juist het leuke aan een huis. Altijd in verandering, maar ook altijd een thuis.

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de beslissing om uit de grote stad te vertrekken en naar dit kleine dorp te verhuizen. Nog steeds krijgen we elke dag de vraag of het ons bevalt en of we ons al een beetje thuis voelen. Maar we hebben goede aard hier, de mensen zijn echt geweldig, als je wilt dan wordt je overal bij betrokken. Zo doe ik al vrijwilligerswerk en zit mijn man bij de Carnavalsvereniging… Fay heeft al een vriendinnetje in het dorp, de school zit op loopafstand en mijn ouders wonen om de hoek…

Wat wil ik nog meer?

‘t Is mooi om te leven in Someren-Hei
dat is hier op aarde het plekje voor mij!

 

 

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Petra op 16 november 2014 om 08:07

  Heerlijk om je ergens ook echt thuis te voelen. Ik heb dat ook met ons huis en de buurt. Dat geeft zoveel rust.

 2. Miranda op 16 november 2014 om 09:36

  Wat leuk om te lezen dat je je zo thuis voelt. Heel belangrijk en fijn!:) ben benieuwd naar de huistour!

 3. Anita op 16 november 2014 om 10:07

  Fijn dat t je thuis is geworden, hier ook al helemaal! Later willen wij denk ik ook wel in een (groot) dorp gaan wonen, maar voor nu is de stad prima.

 4. Marion op 16 november 2014 om 11:11

  Zo belangrijk om een thuis te hebben. Peter en ik wonen nu in ons vierde huisje (eerst een kamer in een studentenhuis, toen een appartementje, toen een ruime flat en nu een seniorenwoning, LOL) en dit was het huisje waar we de eerste avond elkaar aankeken en dat Peter zei: “Ik voel me nu al thuis hier.” Ik had hetzelfde en dat voelde zo fantastisch. Gelukkig maakt het me. Ons thuis. Dat heb jij nu ook en dat is zo’n topgevoel! Geniet ervan! X Ps. Bedankt voor de reminder aan mijn trouwdag!

 5. Janneke op 18 november 2014 om 20:36

  grappig! Via via kom ik op je blog en ik weet volgens mij waar je woont (dorp sowieso). Kom in t dorp ernaast vandaan maar woon er sinds sept niet meer maar ben er nog regelmatig!

  • Nicole (misseagles) op 19 november 2014 om 23:22

   Oh wat geinig inderdaad!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje