Hoera, Fay is een peuter! (+ fotoshoot)

Het is een bijzondere dag vandaag. Het is namelijk twee jaar geleden dat een klein meisje mij moeder maakte. Moeder zijn is wat mij betreft een van de mooiste dingen uit het leven, maar ook een van de moeilijkste. In twee jaar tijd zijn wij samen gegroeid. Gegroeid van onzekere moeder met een heel afhankelijke baby, naar een moeder met iets meer zelfvertrouwen wat betreft het moederschap en een peutermeisje wat de wereld heerlijk aan het ontdekken is. Wat is dit tot nu toe al een mooie reis geweest en wat ben ik benieuwd naar wat er allemaal gaat komen. 

Onlangs zag ik een oproep voorbij komen op de Facebookpagina van Femke van Houts fotografie. Er waren kindjes ziek geworden en nu had ze wat plekjes vrij voor een fotoshoot de volgende dag. Aangezien ik enorm van foto’s houd, vooral van mijn kleine meid, besloot ik om te reageren. We hebben tenslotte na de geboorte van Fay al een fotoshoot gehad (newborn) en ook op haar eerste verjaardag (met het gezin). Logischerwijs hoort er dan ook een fotoshoot rondom haar tweede verjaardag. Zo gezegd, zo gedaan. En de dag erop gingen we al heel vroeg richting Eindhoven. Ik vond het best spannend, want hoe zou ze het doen? Ze heeft natuurlijk al heel erg haar eigen willetje.

Maar ik hoefde me totaal geen zorgen te maken, want Femke wist haar binnen no time op haar gemak te stellen. Mijn man en ik hebben beide zitten genieten hoe de kleine meid bezig was. En ik wist dan ook zeker dat de foto’s prachtig zouden zijn. Slechts twee dagen later kreeg ik de foto’s al binnen en konden we genieten van het prachtige snoetje van Fay. Hieronder een kleine greep uit de foto’s.

Fay-1_lr Fay-11_lrFay-5_lr Fay-8_lr

Wij gaan vandaag genieten van dit mooie jarige meisje samen met de familie en een aantal vrienden. Laat hier je felicitaties achter voor haar, ik zal ze vandaag of morgen allemaal voorlezen aan haar!

Fijne zondag!

handtekening

67 reacties op “Hoera, Fay is een peuter! (+ fotoshoot)

Reageren is niet mogelijk.