“Hoera het is herfst” blogfeestje

herfst-blogfeestje-2

HOERA HET IS HERFST! Begrijp me niet verkeerd; ik houd echt van de zomer. Maar stiekem vind ik de herfst ook zo zijn charmes hebben. En nog stiekemer ben ik echt al weken bezig met leuke artikelen over de herfst dus ik kon eigenlijk bijna niet wachten tot hij begon. Het weer was vorige week nog echt zomers maar met de regen die er rondom deze dagen valt is de herfst toch echt begonnen. En dat betekent: een extra blogfeestje in het thema herfst!

Naast het wekelijkse blogfeestje op de zaterdag loopt vanaf vandaag ook dit herfstfeestje. Deze staat los van het wekelijkse feestje maar gaat wel, ongeveer, volgens hetzelfde principe. Namelijk dat JIJ al je mooie artikelen kunt delen met ons. Echter zit er dit keer wat verschil in, want naast het feit dat je bij dit feestje onbeperkt links mag toevoegen, MOET het wel te maken hebben met het thema. En dat is de herfst. Ga dus los met al je artikelen over die gave herfst make-up look, jouw uittips voor in de herfstvakantie of wellicht heb je een heerlijk herfstachtig recept. Het mogen overigens ook artikelen zijn van vorig jaar, of het jaar ervoor..

Ik maak van deze gelegenheid in ieder geval even gebruik om een aantal herfst artikelen te delen die ik voorgaande jaren plaatste. Zo kun je wellicht nog ideeën op doen!

Herfst herfst wat heb je mooie kleuren..

Ik ben niet zo’n hele creatieve moeder/vrouw, maar ik vind het wel altijd leuk om te freubelen. Meestal mislukken mijn DIY’s dus die krijg je vaak niet te zien, met uitzonderingen daargelaten. Maar vorig jaar maakte ik van pompoms een leuke herfstkrans. Deze ga ik dit jaar ook zeker weer ophangen. Ook kocht ik vorig jaar bij de Action een aantal leuke herfstdecoratie waardoor ik de herfst in huis haalde. Een hele simpele budget manier om wat sfeer in huis te brengen.

Ook kun je wat betreft eten en drinken ook erg veel in de herfstsferen doen. Hoe een smoothie doorgaans bij de zomer hoort, kun je ook een heerlijke pompoen-appel smoothie maken. Typisch herfst toch? En lekker voor bijvoorbeeld het ontbijt! Een ander typisch herfstdrankje is de pumpkin spice latte. Voor de Starbucks liefhebbers vast een bekend drankje, maar je kunt hem dus ook heel makkelijk zelf maken.

Verder gaf ik vorig jaar een aantal fijne tips voor in de herfstvakantie en vertelde ik over de pompoendagen in Asten en over de appelplukdagen. Deze appelplukdagen zijn er komende zaterdag voor het laatst bij de Philips Fruittuin dus grijp je kans.. Ook is het maken van een herfstwandeling eigenlijk wel een must. Met alle mooie herfstkleuren kun je bijna niet anders dan genieten van dit seizoen!

Herfst bij mijn co-hosts!

Ook mijn lieve co-hosts vieren het herfstblogfeestje mee, dus bezoek ook hun websites zeker even.

14322633_1102181946540790_2442034355102015687_n

Fleur heeft ook al een aantal hele leuke herfst gerelateerde artikelen geschreven waaronder over deze herfsttaart.

Je kunt Fleur volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

14364790_1102181939874124_1340570375066039266_n

Esmeralda kwam met 12 weetjes over Halloween (ja ook dat mag je bij het herfstfeestje toevoegen, het is tenslotte een echt herfst gerelateerd feest!)

Je kunt Esmeralda volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

14390914_1102181943207457_6446174505414459466_n

Janske heeft een hele leuke fotoserie online staan van de eerste herfstwandeling met Lola. Hoop dat er dit jaar eentje komt met Coco erbij!

Je kunt Janske volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

En nu jij!

Zoals je ziet kun je vrij veel met dit seizoen en misschien heb jij dus ook nog wel wat artikelen onder het stof liggen. Of je hebt een aantal herfst gerelateerde artikelen klaar staan voor de komende tijd. Alles is mogelijk. Dit blogfeestje duurt dan ook geen week, maar je hebt iets meer dan een maand de tijd om jouw artikelen met ons te delen.

14329927_1101840296574955_6821085607400938897_n-1

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 21 september 2016 om 06:17

  Leuk! Echt een van mijn favoriete seizoenen. Ik ben dol op de herfst. Ik doe graag mee met je feestje al moet ik wel zeggen dat het wat oudere artikelen zijn. Volgens mij zijn 2 artikelen zelfs de eerste artikelen die ik ooit geschreven heb.

  • Nicole op 21 september 2016 om 08:56

   Joh mijn pumpkin spice latte artikel is ook al 2 jaar oud haha. Dus geen probleem! Mag allemaal… En blijf ze maar toevoegen hoor, zodra je weer nieuwe hebt 🙂

 2. Charlotte op 21 september 2016 om 08:19

  Ik heb eigenlijk nog geen echte herfstartikelen. Tijd om daar eens verandering in aan te brengen!

  • Nicole op 22 september 2016 om 03:16

   Dat vind ik nou ook! Herfst outfits tellen ook al mee heb?

 3. tineke op 21 september 2016 om 08:40

  Houd van herfst! <3 En ik blog weer dus kan EINDELIJK eens meedoen met jullie blogfeestje! Heb alleen nog geen herfstblogs online, dus nog even geduld XD

  • Nicole op 21 september 2016 om 08:55

   Jeeeh fijn dat je weer blogt! Je hebt gelukkig nog 5 weken de tijd, dus komt vast goed 😀

 4. Ilse van Kreanimo op 21 september 2016 om 08:53

  Héél leuk.
  Ik ging kijken tussen mijn herfstartikelen, maar hahahahahaha die durf ik niet meer te plaatsen!
  Ik blog pas vanaf december of zo serieus en dat is duidelijk aan de stijl en de inhoud van de artikelen te zien.
  Wel grappig, want nu zie ik wel hoeveel ik heb bijgeleerd! 😉
  Maar ik hou het in het oog voor de volgende weken.
  Misschien ook een idee om die oude artikels waarvan ik de SEO nog moet aanpassen en zo even aan te passen en dan te linken? Even nadenken!

  • Nicole op 21 september 2016 om 08:55

   Weet je, dat heb ik ook gedaan! De blog over de pumpkin spice latte bijvoorbeeld had hele lelijke foto’s en dus heb ik die al aangepast bijvoorbeeld 😉

 5. Linda op 21 september 2016 om 10:58

  Hmm, moet even goed gaan nadenken over een herfstblog maar ik deel zeker je mening. Ik vind herfst (zolang het niet regent) stiekem heel fijn. Lekker met leuke lampjes een kaarsjes aan. Onder een dekentje en lekker series kijken 😀

  • Nicole op 22 september 2016 om 03:17

   Kan vanalles zijn he, van een outfit in de herfst tot aan DIY of een make up look met herfst kleuren..

 6. Jeske op 21 september 2016 om 11:49

  Oh, wat leuk! Thema bloggen is zoveel makkelijker… Was gister bezig met een leuk recept 😉 Ben zo’n slechte planner ;-( Die latte lijkt me wel wat btw.

  • Nicole op 21 september 2016 om 12:06

   Haha ja thema bloggen is makkelijker en leuk! Zie dat recept nog wel verschijnen dan 🙂

 7. Falderie op 21 september 2016 om 11:52

  Toevallig, ik schreef begin deze week toevallig ook een blogpost over de herfst! 🙂

  • Nicole op 21 september 2016 om 12:06

   Leuk! Heb je hem al toegevoegd?

 8. Els op 21 september 2016 om 18:50

  Leuk leuk leuk! Wat een feestjes de laatste tijd!

 9. Cindy - levenalsmama.nl op 21 september 2016 om 21:24

  Ik vind de herfst een prachtig seizoen! Leuk om een blogfeestje te houden in dit thema. Heb nog wat artikeltjes op de planning die ik zeker zal gaan delen. Mijn eerste staat er in ieder geval al in 🙂

 10. Ilse van Kreanimo op 5 oktober 2016 om 19:49

  Ik heb er ook nog één toegevoegd die vandaag verscheen op mijn blogje 🙂

 11. Jenny op 10 oktober 2016 om 15:09

  Wat leuk! Ik heb twee blogs over de herfst

  • Nicole op 10 oktober 2016 om 15:12

   Leuk Jenny! Deze mag je via de kleine blauwe knop toevoegen die je onderaan het artikel ziet staan 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje