Hoe je de man overhaalt om werkkleding eens te laten liggen

kleding-man

Het moment wanneer de partner op vrijdagmiddag op de bank landt en de rest van zijn weekend de werkkleding niet meer uittrekt, wordt er alarm geslagen. Werkkleding wordt steeds comfortabeler gemaakt, tot op het niveau dat het qua comfort te evenaren is aan een gewone broek of een gewoon shirt. Prachtige overhemden staan te verstoffen in de kledingkast. Mannen denken vaak functioneel. Dus waarom nog andere kleding dragen, als dit zo heerlijk zit? Voor iedere vrouw die nu denkt: dit is bij mij thuis het geval, er is een tactiek om de man in het weekend iets moois te laten dragen. Dus niet getreurd, het einde is nog niet nabij. 

Waarom zit werkkleding zo lekker

Voordat je de strategie in gang zet, is het belangrijk om jouw partner te begrijpen. Waarom zit werkkleding zo lekker? Mannen houden vaak van simpel, degelijk en functioneel. Dit zijn de kernwaarden van elk kledingstuk die speciaal is ontworpen voor het dragen tijdens het werken. Er zitten veel zakken in, ideaal voor het opbergen van alle kleine spullen die je bij je hebt. Verder is de pasvorm altijd recht. Een werkbroek heeft namelijk altijd meer dan genoeg ruimte om te bewegen. Dit is misschien wel de grootste reden waarom mannen vaak geen nette herenkleding thuis dragen. Tijdens het werken is het namelijk erg irritant om aansluitende broeken te dragen, met alle benarde posities waarin je je soms begeeft. Deze irritatie draagt bij aan het laten liggen van een mooie outfit in het weekend, een bron van ergernis. 

Bovendien ziet het er ook gewoon stoer uit. Het geeft een coole uitstraling met de uitgesproken accenten en details van de broeken en shirts. Het zit negen van de tien keer als gegoten, dus wat wilt een man nog meer? Niets dus. 

De tactiek van het overhalen

Het begin is taai. De man wijkt niet graag van zijn gewoontes af. Het zijn kleine gebaren die hem over de streep trekken. Logischerwijs zal de man een nette outfit steeds meer waarderen, wanneer het vaker wordt geprobeerd. De ene keer is het belangrijkst. Bel desnoods vrienden of familie op om te helpen met overhalen. De feestdagen bieden een perfecte mogelijkheid om tijdens het rijmen of cadeautjes kopen een grap te verbergen die mannen aan het denken zetten. Naast de feestdagen zijn verjaardagen van familieleden hier ook perfecte gelegenheden voor. Het zal even werk zijn, maar al is de man een keer over de streep getrokken, dan is de kans groot dat dit een positief effect heeft om zijn outfitkeuze in het weekend. 

Het samenstellen van een mooie outfit

Maar wat is dan een mooie outfit voor de man in het weekend? Denk bijvoorbeeld aan een chique poloshirt in de zomer of een prachtige coltrui in de winter. Let bij het kopen hiervan wel op de pasvorm. Er bestaan voor beide categorieën namelijk rechte modellen en modellen die aansluiten aan het lichaam. De eerstgenoemde zorgt voor een losse en ontspannen look, terwijl het tweede een strakke en aangesloten look geeft. Het opmeten van de borst- en buikomvang bepaalt welke maat je nodig hebt. Maak altijd gebruik van een maattabel voor het vaststellen van de juiste maat. Van terugsturen wordt niemand vrolijk. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje