Hoe gaat het met..

Fay? Met kleine Fay gaat het eigenlijk hartstikke goed! De eerste twee dagen leek ze nog erg te moeten wennen aan het “thuis zijn”. Ze heeft dan ook erg lang in een ziekenhuis bedje gelegen en als ze dan opeens veel bij papa en mama kan liggen en ook nog in een box, een wiegje en het grote bed dan is dat allemaal wel erg spannend! Toch bleef ze goed eten en slapen deed ze ook genoeg. Het is nu zelfs zo dat we ermee bezig zijn om naar de 5 voedingen te gaan. Zo heeft ze al 2 nachten doorgeslapen tot 6 á 7 uur en 1x tot 5 uur. Erg knap dus van dat kleine ding.

Lucky? Met de hond gaat het ook goed, hij is echt enorm verliefd op Fay en wil het liefste de hele tijd bij haar zijn. Dat kan uiteraard niet en al helemaal niet op de manier die hij graag wil.. En dat is bovenop, haha. Dus het is wel goed oppassen, maar dat gaat ons goed af. Lucky is gelukkig een hond die goed luistert en in plaats van op Fay liggen neemt hij ook graag genoegen met tegen Fay aan liggen en af en toe haar handjes en voetjes kussen.
20140405_194954

Manlief? Manlief is inmiddels alweer een tijdje aan het werk, ook toen Fay nog in het ziekenhuis lag, en dat bevalt hem heel goed. Hij vindt het fijn om zijn collega’s weer te zien en spreken maar het valt hem ook wel wat zwaar zo de combinatie van werk en een baby. Maar hij doet het super goed en ik probeer zoveel mogelijk voor hem op te vangen wat betreft het huishouden, al lukt dat ook niet altijd omdat ik zelf nog herstellende ben. Waar hij ook enorm van geniet zijn de wandeluurtjes met Fay, als ze namelijk haar huilbuitjes heeft dan is niets fijner dan in de armen van papa de kamer door lopen. Dus die man van mij maakt zijn kilometers wel hihi!

Jeroentje? Met het konijn gaat het super goed. Hij lijkt niet echt door te hebben dat er nog een klein mensje erbij is gekomen, maar hij is wel een enorm blij en gelukkig konijn. Dit zien we doordat hij veel binkies (= sprongetjes in de lucht) maakt, vaak gezellig bij ons komt snuffelen en knuffelen en omdat hij nog altijd erg blij is om ons te zien. Dit toont hij door naar ons toe te rennen en op zijn achterpootjes te gaan staan. Vandaag krijgt hij overigens zijn jaarlijkse vaccinatie weer tegen 2 konijnenziektes.

Project Life? Ik was tijdens de zwangerschap begonnen met project life en dat heeft uiteraard een lange tijd stil gelegen. Toch ben ik gisteren weer geleidelijk aan begonnen door een hoop foto’s uit te zoeken die ik ga bestellen. Zodra ik de foto’s heb kan ik weer verder. Deels dan want ik ben van plan toch een groter album aan te gaan schaffen zodat ik daar het eerste jaar van Fay in kan verwerken. Het kleine albumpje is dan dus voor de zwangerschap alleen.

Zo, heb ik jullie weer grotendeels bij gepraat! Hoe gaat het met jullie?

10 reacties op “Hoe gaat het met..

 • Happy Lioness zegt:

  En hoe gaat het met jou? Het is niet niks wat er allemaal de afgelopen weken is gebeurd. Ik vind je iig een kanjer!

  Met mij gaat het inmiddels beter. Bleek.een dubbele longontsteking te hebben waarvan ik nu herstellende ben. Werk nu halve dagen.

 • Lieve mamsje,

  Super te lezen dat jullie kruimeltje het zo goed doet.
  Een enorm hectische tijd ligt nu hopelijk voor goed achter jullie.
  Zo fijn dat Lucky zo beschermend is want dat is vaak toch even afwachten.
  En grinnik Jeroentje lekker laten huppelen kan straks een onbetaalbare lach en giechel op het snoetje van Fay toveren.
  Manlief Bart maar ook mamsje lief denk ook even aan jullie saampjes want dat is o zo belangrijk.
  En lieve Nicole ik weet dat jij goed van je af kunt schrijven maar vergeet je eigen emotionele achtbaan niet eant lieve meis ik weet waar je doorheen bent gegaan en pfff dat is niet misselijk.

  Dikke kus
  Jell

 • Fijn te horen dat alles goed gaat. En hoe gaat het met jou? Want je vergeet jezelf nu helemaal. Ik hoop het weekend jullie kaartje af te maken! En ik ga ook weer aan een groot album. Heb ook teveel foto’s hihi.

 • Nicole (misseagles) zegt:

  Goede tip! Alleen even uitzoeken hoe, heb al even vlug gekeken en kon het zo niet vinden!

 • Leuk zo’n overzichtje en fijn om te lezen dat het met iedereen goed gaat. Lief zoals Lucky daar dicht tegen Fay aanligt ♥ En Jeroentje kan er weer een jaartje tegenaan met zijn vaccinatie.

  Ik ben gisteren naar m’n vriendin geweest die ook vorige maand is bevallen. Heb de fles gegeven en nog een poosje met dat kleine hummeltje op schoot gezeten. Zo lief en ontzetten klein (3500 gram)!

Reageren is niet mogelijk.