Hippie Chic stijl

IMG_6866

Gisteren was ik samen met Linda, haar dochtertje en een hoop andere bloggers naar het Fabulous Mama of the Year Awards waarbij het thema Hippie Chic was. Dat het qua opstelling een festival zou zijn was voor mij een totale verrassing, maar wel een goede! Met het weer hadden we ook enorm veel geluk, wat ervoor zorgde dat het festival gedeelte ook wel redelijk geslaagd was! Wij waren er wel behoorlijk vroeg, we hadden best wat later kunnen gaan. Maar ach, zo waren we ook de eersten die alles konden zien en proeven…

Mijn outfit

Zoals ik gisteren al aangaf is mijn outfit mede tot stand gekomen door hele lieve mede bloggers en Yolande. Omdat laatstgenoemde graag een outfit foto wilde zien vroeg ik Judith om even wat kiekjes te maken. Gelukkig was het niet druk want voel me dan zo ongemakkelijk! hippie chic outfitIk droeg dus een lange maxidress, iets wat erg past bij het hippie chic gebeuren. Daarbij droeg ik een vest die ik echt al lang in mijn kast heb hangen en die ook perfect in dit plaatje past. De ketting daar dacht ik zelf gisterenochtend pas aan en maakt het denk ik wel af. Daarbij had ik gewoon mn birkenstocks aan. Ik wilde wel sandaaltjes aantrekken maar besefte me dat ik veel moest lopen en ging voor comfort! Oh ja ik had ook make up op maar als ik lach knijp ik altijd met mn ogen haha!

Foods & Drinks

Of dit echt bij de hippie chic stijl past weet ik niet, maar het eten en drinken was echt heerlijk. Sowieso stond er op elke tafel een fles wijn en fles water met glazen erbij. Dus je kon pakken wat je wilde. Daarnaast was er een cocktailbar waar je zelf cocktails kon maken. Ook stonden er twee stands met heerlijk (vegetarisch) eten. Jaja, we hebben echt genoten hiervan! food and drinksZe hadden overigens ook mini hamburgers die we ook hebben geproefd natuurlijk, maar die heb ik niet op de foto gezet. Al met al best wel hippie chic of niet al dat lekkers?!

Hippie lifestyle markt

Een festival is geen festival als er geen leuke standjes staan met spulletjes. Zo ontdekte ik een aantal hele leuke nieuwe shops en items en kregen we van een stylist advies over lippenstift waarbij we ook nog eens een lippenstift mee naar huis mochten nemen uit de nieuwste collectie van L’Oreal. hippie chic lifestyleDe armbanden, haarbandjes met bloemen en het gave tasje met die stierenkop erop komen allemaal van de webshop Chica Bonita. Ik ben echt fan van hun spulletjes geworden! Heb enorm getwijfeld om ook niet een haarbandje voor Fay mee te nemen maar uiteindelijk niet gedaan. Overigens zijn de stoel met het stierenhoofd ook gewoon te koop. Super gaaf voor in je interieur!

Meer outfits

Natuurlijk was ik niet de enige die gekleed was in de Hippie Chic stijl. Iedereen had echt zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Omdat ik zelf niet zomaar vreemde mensen fotografeer (durf ik niet haha) heb ik een aantal foto’s van mede bloggers en natuurlijk de redactie van Fabulous Mama (die overigens voortaan door het leven gaan als Fabulous Mama & Family). (Heb helaas niet van alle mede bloggers foto’s dus voel je aub niet gepasseerd als je er niet tussenstaat!)Linda SamanthaAls eerste lieve Linda natuurlijk, zij had een mooie outfit van Didi en die mocht ik fotograferen. Deze foto is overigens met mn mobiel gemaakt. Dan rechts Samantha, ik had haar nog nooit in het echie gezien maar ze heeft een leuke eerste indruk achtergelaten! bloomon blogdamesDan links de dames van Bloomon, leuk dat ze ook aandacht aan hun outfits hebben besteed en hun bloemenconcept is sowieso erg gaaf. Wellicht binnenkort meer hierover. Dan in het midden de dames Judith en Rory, twee super mama’s die ik al eens eerder had ontmoet. Omdat Judith haar leuke rokje niet op de foto stond heb ik haar rechts ook nog eventjes op de rode loper *wink*. IMG_8032En de dames van het magazine zelf. Allemaal op en top in hippie chic stijl gekleed. Super leuk zo’n thema!

Het festival was dus enorm geslaagd!! Het draaide natuurlijk om de awards maar daarover komt vanmiddag nog een aparte blog met daarin de winnaressen. Ze zijn natuurlijk al bekend, maar ik heb een paar mooie foto’s kunnen maken en die deel ik graag met jullie!

Wat vind jij van de Hippie Chic Stijl?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

17 reacties

 1. Marion op 10 september 2015 om 06:57

  Jaaaaa, dit is helemaal mijn ding! En ik vind jouw outfit supermooi staan! Dat motiveert mij weer om ook gewoon te dragen wat ik mooi vind, ook al heb ik geen maatje 38. Super! Ik vind de jurk van Judith of Rory (de rechtse dame) ook echt supermooi! Ik hou steeds meer van jurken de laatste tijd. Misschien toch maar één aanschaffen voor de winter.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 september 2015 om 10:00

   Ja doen!!

 2. Jen op 10 september 2015 om 07:09

  Leuk setje heb je aan. En ook nog lekker comfortabel.
  Ook de anderen zien er super uit.
  Ik ben sinds afgelopen zomer ook dol op maxi rokken en jurken.

  groetjes Jen

 3. Barbara op 10 september 2015 om 07:58

  Het is een leuke outfit geworden Nicole! En super leuke foto’s van het festival!

 4. Josan op 10 september 2015 om 09:17

  Waar ben ik?! Nee grapje ik vond je outfit super. Mooie foto’s ook.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 september 2015 om 10:00

   Jij was telkens weg met baby 😛 Haha nee ik heb gewoon niet iedereen op foto helaas 🙁

 5. Sas op 10 september 2015 om 09:17

  Oh dat zier er erg gezellig uit! Ik vind je vest echt super tof<3

 6. Tamara op 10 september 2015 om 09:54

  Ahhhh wat zag iedereen er superleuk uit! Ik vind je vest echt gaaf! Vaker dragen!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 september 2015 om 09:59

   Dank je! Vind hem ook erg gaaf!

 7. Laura op 10 september 2015 om 09:56

  Harstikke leuk dat je erbij was op ons feestje! Wij hebben ook erg genoten en leuk je even gesproken te hebben.
  Groetjes,
  van de redactie van Fabulous Mama & Family

 8. Anita op 10 september 2015 om 10:42

  Wat een leuke jurk, ik durf zoiets niet te dragen! Ketting past er inderdaad goed bij 🙂

 9. Romy op 10 september 2015 om 13:07

  Mooie outfit, de kleuren staan je ook erg goed! Ziet er gezellig uit, jammer genoeg was ik niet uitgenodigd. 😉

 10. Judith op 10 september 2015 om 14:43

  Leuk!!! Ik vond het mega gezellig gisteren, zin in de volgende meet up in oktober 🙂

 11. Cindy op 10 september 2015 om 20:44

  Wat heb je een ongelofelijk toffe outfit aan, echt helemaal hippie chic!

 12. Martine op 10 september 2015 om 22:52

  Deze outfit staat je heel erg leuk Nicole!

 13. Jeske op 10 september 2015 om 23:38

  Gaaf vest! Klinkt als een geslaagde dag. 🙂

 14. Kim | AlleenPuur.nl op 11 september 2015 om 07:55

  Oh dit vind ik echt zoo mooi! Draag het ook steeds meer in outfit shoots. Love it!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje