Hippie Chic stijl

Gisteren was ik samen met Linda, haar dochtertje en een hoop andere bloggers naar het Fabulous Mama of the Year Awards waarbij het thema Hippie Chic was. Dat het qua opstelling een festival zou zijn was voor mij een totale verrassing, maar wel een goede! Met het weer hadden we ook enorm veel geluk, wat ervoor zorgde dat het festival gedeelte ook wel redelijk geslaagd was! Wij waren er wel behoorlijk vroeg, we hadden best wat later kunnen gaan. Maar ach, zo waren we ook de eersten die alles konden zien en proeven…

Mijn outfit

Zoals ik gisteren al aangaf is mijn outfit mede tot stand gekomen door hele lieve mede bloggers en Yolande. Omdat laatstgenoemde graag een outfit foto wilde zien vroeg ik Judith om even wat kiekjes te maken. Gelukkig was het niet druk want voel me dan zo ongemakkelijk! hippie chic outfitIk droeg dus een lange maxidress, iets wat erg past bij het hippie chic gebeuren. Daarbij droeg ik een vest die ik echt al lang in mijn kast heb hangen en die ook perfect in dit plaatje past. De ketting daar dacht ik zelf gisterenochtend pas aan en maakt het denk ik wel af. Daarbij had ik gewoon mn birkenstocks aan. Ik wilde wel sandaaltjes aantrekken maar besefte me dat ik veel moest lopen en ging voor comfort! Oh ja ik had ook make up op maar als ik lach knijp ik altijd met mn ogen haha!

Foods & Drinks

Of dit echt bij de hippie chic stijl past weet ik niet, maar het eten en drinken was echt heerlijk. Sowieso stond er op elke tafel een fles wijn en fles water met glazen erbij. Dus je kon pakken wat je wilde. Daarnaast was er een cocktailbar waar je zelf cocktails kon maken. Ook stonden er twee stands met heerlijk (vegetarisch) eten. Jaja, we hebben echt genoten hiervan! food and drinksZe hadden overigens ook mini hamburgers die we ook hebben geproefd natuurlijk, maar die heb ik niet op de foto gezet. Al met al best wel hippie chic of niet al dat lekkers?!

Hippie lifestyle markt

Een festival is geen festival als er geen leuke standjes staan met spulletjes. Zo ontdekte ik een aantal hele leuke nieuwe shops en items en kregen we van een stylist advies over lippenstift waarbij we ook nog eens een lippenstift mee naar huis mochten nemen uit de nieuwste collectie van L’Oreal. hippie chic lifestyleDe armbanden, haarbandjes met bloemen en het gave tasje met die stierenkop erop komen allemaal van de webshop Chica Bonita. Ik ben echt fan van hun spulletjes geworden! Heb enorm getwijfeld om ook niet een haarbandje voor Fay mee te nemen maar uiteindelijk niet gedaan. Overigens zijn de stoel met het stierenhoofd ook gewoon te koop. Super gaaf voor in je interieur!

Meer outfits

Natuurlijk was ik niet de enige die gekleed was in de Hippie Chic stijl. Iedereen had echt zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Omdat ik zelf niet zomaar vreemde mensen fotografeer (durf ik niet haha) heb ik een aantal foto’s van mede bloggers en natuurlijk de redactie van Fabulous Mama (die overigens voortaan door het leven gaan als Fabulous Mama & Family). (Heb helaas niet van alle mede bloggers foto’s dus voel je aub niet gepasseerd als je er niet tussenstaat!)Linda SamanthaAls eerste lieve Linda natuurlijk, zij had een mooie outfit van Didi en die mocht ik fotograferen. Deze foto is overigens met mn mobiel gemaakt. Dan rechts Samantha, ik had haar nog nooit in het echie gezien maar ze heeft een leuke eerste indruk achtergelaten! bloomon blogdamesDan links de dames van Bloomon, leuk dat ze ook aandacht aan hun outfits hebben besteed en hun bloemenconcept is sowieso erg gaaf. Wellicht binnenkort meer hierover. Dan in het midden de dames Judith en Rory, twee super mama’s die ik al eens eerder had ontmoet. Omdat Judith haar leuke rokje niet op de foto stond heb ik haar rechts ook nog eventjes op de rode loper *wink*. IMG_8032En de dames van het magazine zelf. Allemaal op en top in hippie chic stijl gekleed. Super leuk zo’n thema!

Het festival was dus enorm geslaagd!! Het draaide natuurlijk om de awards maar daarover komt vanmiddag nog een aparte blog met daarin de winnaressen. Ze zijn natuurlijk al bekend, maar ik heb een paar mooie foto’s kunnen maken en die deel ik graag met jullie!

Wat vind jij van de Hippie Chic Stijl?

17 reacties op “Hippie Chic stijl

Reageren is niet mogelijk.