Hip pockets – SuusCreatief

image1

Vandaag staat er weer een leuke, creatieve webshop in de spotlight. Dit keer de webshop van Suus oftewel Suzan. Hij bestaat al 7 jaar en Suus verkoopt alleen maar dingen die zij zelf leuk vindt. Logisch eigenlijk. Je kunt hierbij denken aan papierwaren, kadoverpakkingen, post en wens kaarten, huisteil portemonnees, DIY pakketten en nog veel meer. De reden dat ik SuusCreatief nu in de spotlights zet is haar nieuwste product; de Hip Pockets van Urban Hippies. Deze super gave leuke tasjes zijn niet alleen als handtasjes te gebruiken, maar ook om je heup. 

 

Tassen fanaat

Ik ben een vrouw, dus ik houd van tassen. Nu moet ik zeggen dat het nog wel meevalt qua aantal wat ik heb. Ik heb zelfs afgelopen kofferbakmarkt een aantal tassen weggedaan. Ja echt, met heel veel moeite en pijn in mijn hart, maar vooruit. Het stomme is echter dat ik vaak een en dezelfde tas gebruik. Ik vind het namelijk veel te veel gedoe om telkens alles over te zetten van ene tas naar de ander. Nu gaat dat dus vooral om de grote tassen, want bij kleine tasjes kost dat niet zoveel tijd.

Echter heb ik dus eigenlijk amper kleine tasjes. Terwijl ik die juist zo fijn vind. Dat komt denk ik door mijn dochter. Ik moet namelijk altijd een hoop spul meenemen voor haar en tsjah, dat past niet in zo’n klein tasje. Toch was ik wel weer op zoek naar een hip en klein tasje, voor de dagen zonder kind. En toen kwam Suus met haar goede nieuws dat ze de Hip Pockets ging verkopen. Perfecte timing gewoon! De tasjes zijn enorm kleurrijk en uiteraard heb ik al 2 favorieten op het oog:

Hip Pockets

Waarom de hip pocket?

Omdat je hem als schoudertasje kunt gebruiken maar ook om je heup kunt dragen. Omdat de hip pocket mooi afkleedt als je hem om je heup draagt. Omdat hij uitwasbaar is (op 30 graden en in een waszakje). Omdat hij heerlijk licht is en een fijn maatje heeft. Omdat er aan de achterkant ook een zakje zit met rits. Omdat hij zo lekker fleurig is. Omdat je hem kunt gebruiken tijdens de wandeling met je hond (lees: voor beloningsbrokjes en poepzakjes). Omdat het een perfect stap-tasje is. Omdat hij ideaal is voor een festival. Omdat je als vrouw zijnde jezelf best eens mag verwennen met een nieuw tasje.

Hip Pockets 1

De tasjes kosten €27,90 of wanneer er een borduursel op zit €29,90. Met code HipPocket wordt je tasje gratis verzonden, bestel je meerdere artikelen? Dan worden deze uiteraard ook gratis verzonden! *Gratis verzenden geldt helaas alleen voor Nederland*

Enthousiast geworden? Je koopt de tasjes hier!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties

 1. Jeanine op 8 oktober 2015 om 14:36

  Wat leuk deze tasjes. Handig dat ze ook om je heup kunnen. De prijs valt me ook mee.

 2. Urban Hippies op 9 oktober 2015 om 11:37

  Hee wat leuk dat SuusCreatief als verkoopadres van de Hip Pockets hier in de schijnwerpers staat! En wat een leuk blog! Groetjes van femke

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 9 oktober 2015 om 17:24

   Dank je! Ja ze zijn geweldig.. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje