Hip en mama box + winactie

Als het gaat om leuke cadeaus voor (aanstaande) moeders, vaders of oma’s dan is het soms nog best lastig om iets unieks te vinden. En daar komt Hip en Mama Box om de hoek kijken. Want zij hebben niet alleen hele gave cadeauboxen voor de (aanstaande) moeders, maar dus ook voor de papa’s (to be) en nu zelfs ook voor oma’s!

Over Hip en Mama Box

De Hip & Mama box is een creatie van Carola, moeder van Tess. Tijdens haar zwangerschap bedacht ze het concept van de Hip & Mama box; een mooie verrassingsbox waarmee je de (aanstaande) moeder in allerlei fases van de zwangerschap en na de bevalling kunt verwennen. Wat dus begon met een idee is nu een goedlopende webshop waar je maar liefst kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende cadeaupakketten. Zo is er onder andere eentje speciaal gericht op de Newborn, eentje die je kunt geven tijdens de kraamperiode, maar ook eentje voor oma.

De Hip & Papa box

Vaders worden doorgaans nogal snel vergeten als het gaat om een nieuw kindje op komst. Maar niet bij hipenmamabox.nl, want zij hebben speciaal voor de vaders twee boxen ontwikkeld. De Papa to be box en de Papa box. De eerste is echt gericht op de eerste momenten van een vader met zijn kind, dus bijvoorbeeld tijdens het in bad doen. En de Papa box is gericht op de moment tussen vader en kind wanneer het kindje al ouder is. Bijvoorbeeld tijdens het voeden, spelen of voorlezen.

Hip en papa box

De inhoud van de Hip & Papa box

Het hele concept van deze leuke cadeauboxen is dat je niet weet wat je geeft. Het is en blijft een verrassingsdoos, met allerlei mooie producten. Deze producten worden door Carola met zorg uitgekozen en er zijn dan ook een aantal partners waar zij graag mee samenwerkt. Zo kunnen er bijvoorbeeld producten in zitten van Sophie de Giraf, Jollein, Naif Babycare, Deem Design en Zoet&Stoer.

Wat ze wel kan beloven is dat er altijd vier (soms zelfs vijf) producten in zitten en de box altijd een hogere totaal waarde heeft dan het bedrag wat je ervoor betaald.

inhoud hip en papa box

Mijn man heeft de Papa box mogen ontvangen en was blij verrast over de inhoud. We zullen niet helemaal verklappen wat erin zit omdat elke doos een andere inhoud heeft, maar als ik zeg dat hij er weer iets bij heeft om samen met zijn zoontje te lezen dan weet je genoeg. Daarnaast zaten er nog drie andere fijne producten in waar we zeker veel plezier van gaan hebben.

De Hip en Mama Box kopen?

De cadeaupakketten zijn zowel los als in een abonnement te koop. Het leuke van een abonnement is dat je op die manier jezelf (of een ander) in iedere fase weer opnieuw een cadeautje geeft. Hoe leuk is het om eens in de zoveel tijd verrast te worden?! En het fijne van het abonnement is, je kunt stoppen wanneer jij wilt!

De boxen los zijn €37,50 en neem je een abonnement dan betaal je €34,95. Wil je meer weten over de Hip & Mama box of de Hip & Papa box ga dan naar deze website.

Win een Hip & Mama box of Hip en Papa box naar keuze!

Omdat ik jarig ben vandaag EN omdat mijn blog deze maand tien jaar bestaat mag ik in samenwerking met Hip en Mama Box een cadeaudoos naar keuze weggeven. Ben je zelf zwanger of pas bevallen en wil je jezelf iets cadeau doen? Of heb je misschien een zwangere of pas bevallen vriendin/kennis in de omgeving? Of misschien ken je wel een papa (to be) die wel een cadeau kan gebruiken. Doe dan mee met deze winactie!

Wat moet je doen om kans te maken op een verrassingsbox naar keuze?

Laat in een reactie achter voor wie je dit cadeau zou willen winnen.

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je Hip en Mama box gaat volgen op Instagram, maar het is geen verplichting. De actie loopt tot en met 27 april 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

22 reacties op “Hip en mama box + winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *