Hip en mama box + winactie

Hip-en-mama-box

Als het gaat om leuke cadeaus voor (aanstaande) moeders, vaders of oma’s dan is het soms nog best lastig om iets unieks te vinden. En daar komt Hip en Mama Box om de hoek kijken. Want zij hebben niet alleen hele gave cadeauboxen voor de (aanstaande) moeders, maar dus ook voor de papa’s (to be) en nu zelfs ook voor oma’s!

Over Hip en Mama Box

De Hip & Mama box is een creatie van Carola, moeder van Tess. Tijdens haar zwangerschap bedacht ze het concept van de Hip & Mama box; een mooie verrassingsbox waarmee je de (aanstaande) moeder in allerlei fases van de zwangerschap en na de bevalling kunt verwennen. Wat dus begon met een idee is nu een goedlopende webshop waar je maar liefst kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende cadeaupakketten. Zo is er onder andere eentje speciaal gericht op de Newborn, eentje die je kunt geven tijdens de kraamperiode, maar ook eentje voor oma.

De Hip & Papa box

Vaders worden doorgaans nogal snel vergeten als het gaat om een nieuw kindje op komst. Maar niet bij hipenmamabox.nl, want zij hebben speciaal voor de vaders twee boxen ontwikkeld. De Papa to be box en de Papa box. De eerste is echt gericht op de eerste momenten van een vader met zijn kind, dus bijvoorbeeld tijdens het in bad doen. En de Papa box is gericht op de moment tussen vader en kind wanneer het kindje al ouder is. Bijvoorbeeld tijdens het voeden, spelen of voorlezen.

Hip en papa box

De inhoud van de Hip & Papa box

Het hele concept van deze leuke cadeauboxen is dat je niet weet wat je geeft. Het is en blijft een verrassingsdoos, met allerlei mooie producten. Deze producten worden door Carola met zorg uitgekozen en er zijn dan ook een aantal partners waar zij graag mee samenwerkt. Zo kunnen er bijvoorbeeld producten in zitten van Sophie de Giraf, Jollein, Naif Babycare, Deem Design en Zoet&Stoer.

Wat ze wel kan beloven is dat er altijd vier (soms zelfs vijf) producten in zitten en de box altijd een hogere totaal waarde heeft dan het bedrag wat je ervoor betaald.

inhoud hip en papa box

Mijn man heeft de Papa box mogen ontvangen en was blij verrast over de inhoud. We zullen niet helemaal verklappen wat erin zit omdat elke doos een andere inhoud heeft, maar als ik zeg dat hij er weer iets bij heeft om samen met zijn zoontje te lezen dan weet je genoeg. Daarnaast zaten er nog drie andere fijne producten in waar we zeker veel plezier van gaan hebben.

De Hip en Mama Box kopen?

De cadeaupakketten zijn zowel los als in een abonnement te koop. Het leuke van een abonnement is dat je op die manier jezelf (of een ander) in iedere fase weer opnieuw een cadeautje geeft. Hoe leuk is het om eens in de zoveel tijd verrast te worden?! En het fijne van het abonnement is, je kunt stoppen wanneer jij wilt!

De boxen los zijn €37,50 en neem je een abonnement dan betaal je €34,95. Wil je meer weten over de Hip & Mama box of de Hip & Papa box ga dan naar deze website.

Win een Hip & Mama box of Hip en Papa box naar keuze!

Omdat ik jarig ben vandaag EN omdat mijn blog deze maand tien jaar bestaat mag ik in samenwerking met Hip en Mama Box een cadeaudoos naar keuze weggeven. Ben je zelf zwanger of pas bevallen en wil je jezelf iets cadeau doen? Of heb je misschien een zwangere of pas bevallen vriendin/kennis in de omgeving? Of misschien ken je wel een papa (to be) die wel een cadeau kan gebruiken. Doe dan mee met deze winactie!

Wat moet je doen om kans te maken op een verrassingsbox naar keuze?

Laat in een reactie achter voor wie je dit cadeau zou willen winnen.

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je Hip en Mama box gaat volgen op Instagram, maar het is geen verplichting. De actie loopt tot en met 27 april 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties

 1. trotsema fati op 19 april 2018 om 13:19

  Geweldig ik doe graag mee voor mij zelf ik ben in juli uitgerekend.

  • trotsema fati op 19 april 2018 om 13:21

   Trouwens van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 2. Lindsey Roosen op 19 april 2018 om 16:12

  Gefeliciteerd!!!!!!
  En wat een leuke winactie! Ik zou deze graag winnen voor mijn beste vriendin! Zij is eind augustus uitgerekend van haar eerste kindje (jongetje)!!

 3. Goele H op 19 april 2018 om 16:33

  Gelukkige verjaardag!
  Ik ben bijna 4 weken geleden bevallen van een zoontje, en doe graag mee voor mezelf. We hebben er al een heel traject opzitten met hem, en hopelijk kunnen we nu écht beginnen genieten.

 4. Anja op 19 april 2018 om 18:21

  Gefeliciteerd, graag zou ik de papa box voor mijn collega , waar de derde nu op komst is

 5. Diana op 19 april 2018 om 20:56

  Mijn vriendinnetje is zwanger en het is haar eerste..!! Doe mee voor haar ❤️

 6. Anna op 19 april 2018 om 21:06

  Ik doe mee voor een lief vriendinnetje die binnenkort moet bevallen..

  Facebook: An Na

 7. Kim op 19 april 2018 om 21:30

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik ga even heel egoïstisch doen,
  Maar ik zou hem heel graag voor mezelf winnen!

 8. Marian Zw op 19 april 2018 om 21:51

  Ik zou heel graag een box cadeau doen aan mijn dochter, zwanger van haar eerste kindje, en mijn eerste kleinkindje.

 9. Erika van koert op 19 april 2018 om 22:17

  Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee voor mijn zusje die in mei voor het eerst moeder wordt

 10. G.T. op 19 april 2018 om 22:53

  Leuk! Ik zou wel een kraamcadeau voor mijn nieuwe achterneefje van 3 dagen oud en zijn ouders willen winnen!

 11. Gera op 19 april 2018 om 23:35

  Gefeliciteerd!
  Ehh voor mezelf? Om re voorkomen dat de kinderen niks te geven hebben met moederdag 🙂

 12. Elle op 20 april 2018 om 09:02

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat super leuk dat je zo’n box naar keuze weg geven mag! Ik doe graag voor mijzelf mee omdat ik hoogzwanger ben, de newborn box lijkt me dan leuk zodat ik niet alleen mijzelf maar ook mijn kleintje verwen! Ik ben super benieuwd naar de inhoud van dit pakket, hopelijk word ik door winnen van deze actie in het zonnetje gezet!

 13. marion poeste thomas op 20 april 2018 om 16:25

  gefeliciteerd
  ik maak graag kans voor onszelf als kersverse ouders van ons 2weken oude meisje. ben erg nieuwsgierig nu ik steeds vaker over deze boxen hoor.

 14. Jeanet Thomas Pels op 20 april 2018 om 17:35

  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter en schoonzoon, die zich sinds 2 weken trotse ouders van een dochter mogen noemen.

 15. erika panjer op 20 april 2018 om 22:24

  ik maak graag kans op de mamabox omdat ik elf in verwachting ben van een meisje en deze boxen erg mooi zijn zoals ik an lezen in je blog

 16. Helga Verdoorn op 20 april 2018 om 23:07

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

  Ik doe graag mee voor de papa (to be) box voor mijn man!
  Ik ben in verwachting van ons 2e kindje (uitgerekend eind augustus)

  Het lijkt me super leuk om mijn man met de papa (to be) box te verassen.

 17. Saskia op 22 april 2018 om 11:07

  Leuk! Ik wil er graag eentje winnen voor mijn beste vriendinnetje<3

  • Nicole op 24 mei 2018 om 06:51

   Hoi Saskia,

   Had je al gezien dat je gewonnen hebt? Stond op mijn FB pagina (in april al).
   Kun je nog de gegevens doorgeven zodat ik deze kan doorgeven aan Hip en Mama Box?

   Groetjes Nicole

   • Saskia op 26 mei 2018 om 21:11

    Had jij m’n emailtje gehad met adres? 🙂

    • Saskia op 2 juni 2018 om 10:17

     Ik hoop dat hij is aangekomen, anders hoor ik het uiteraard graag. Ben namelijk aankomende week op vakantie en offline 🙂

 18. Regina op 25 april 2018 om 18:46

  Wat ontzettend leuk. Meestal worden alleen de mama en baby in het zonnetje gezet. Super leuk dat er nu een papabox is. Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin die zwanger is. Deze papabox kan ze dan mooi aan haar vriend geven.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje