Hiep hiep hoera!

HIEP-HIEP-HOERA

Vandaag een extra blogje want ik wil even mijn lieve man in het zonnetje zetten!
Hij is vandaag namelijk jarig! Lieve schat,

We kennen elkaar inmiddels alweer een jaar of 7 en daarvan zijn we iets meer dan 3 jaar samen. Wie had dat gedacht toen.. ik niet in ieder geval. Maar al was het (vooral voor mij) geen liefde op het eerste gezicht: je bent echt mijn soulmate, mijn beste maatje, mijn partner en mijn minnaar geworden.

Toen we een jaar geleden trouwden dacht ik nooit gelukkiger te kunnen worden en nooit meer van jou te kunnen houden als man. Maar ik had weer eens ongelijk, ja dat heb ik steeds vaker, haha! Want nu je naast al die andere dingen ook nog eens de vader van mijn kind bent, hou ik nog meer van je dan ik ooit voor ogen had. Je bent mijn steun en toeverlaat in de moeilijke tijden die we hebben gehad, maar ook nu nog.. nu ik zo in de knoop zit. Je weet precies wat je wel of juist niet moet zeggen en gunt mij de tijd om hier bovenop te komen.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat je me vertelt hoeveel je van me houdt. Maar ook zonder die woorden zou ik het weten. Want dat laat je me voelen en zien elke minuut van de dag. Vandaag word je alweer 32 zomers jong, maar zoals je me regelmatig “inwrijft” lijk je nog geen spat ouder dan 25! Of dat altijd goed is laat ik even in het midden *wink*. We vieren jouw verjaardag vandaag voor het eerst als gezinnetje samen, hoe bijzonder is dat… En zaterdag gezellig met alle dierbare familie en vrienden.

Lieverd, gefeliciteerd en ik hoop dat we samen nog vele verjaardagen mogen vieren!

Dikke kus en knuffel van je vrouw

 

ps. Vergeet mijn andere blog van vandaag niet.. inclusief leuk Fay filmpje!

 

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. Petra op 15 juli 2014 om 13:08

  Nou bam, dat komt bij mij al binnen. Laat staan bij je mannetje. De boodschap is ongetwijfeld overgekomen. De liefde spat er van af. Mooi! Gefeliciteerd. Maak er samen een leuke dag van vandaag en zaterdag.

 2. Gwen op 15 juli 2014 om 13:22

  Smelt, zo lief geschreven! Een soulmate is zo fijn om te hebben, fijne dag samen!

 3. Linda op 15 juli 2014 om 13:24

  Gefeliciteerd hoor, dat verdient zeker een extra blogje. Veel plezier!

 4. Nicky op 15 juli 2014 om 13:58

  Wat een prachtig en oprecht briefje aan je man. Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie heel veel gezonde en gelukkige jaren samen.

 5. Insoon op 15 juli 2014 om 14:02

  Van harte gefeliciteerd met Bart! Een gezellige dag gewenst 🙂

 6. Maike op 15 juli 2014 om 14:12

  Wat mooi! Daar is je man vast heel blij mee :).

 7. Tamara op 15 juli 2014 om 15:34

  Gefeliciteerd Bart met je verjaardag. Fijne avond met je meisjes!

 8. Bianca op 15 juli 2014 om 15:46

  Ik lees het een beetje laat aangezien de halve dag al voorbij is, maar van harte gefeliciteerd met je lieve man 🙂 x

 9. Eline op 15 juli 2014 om 16:10

  Gefeliciteerd !!

 10. De Zuinige Student op 15 juli 2014 om 16:31

  Wat een lief stukje heb je geschreven voor je man 🙂
  Hartelijk gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je man als vader 🙂
  Ik wens jullie een hele gezellige dag.

 11. Marjo op 15 juli 2014 om 16:51

  Lief

 12. Michelle op 15 juli 2014 om 16:59

  Gefeliciteerd en ik wens jullie een hele fijne dag toe samen.

 13. denise op 15 juli 2014 om 17:09

  Van harte gefeliciteerd! Geniet van deze speciale dag!

 14. Monique op 15 juli 2014 om 18:01

  Wat ontzettend lief geschreven! Heeft hij het al gelezen? Een hele fijne avond nog samen en een gezellig feestje zaterdag!

 15. Eline op 15 juli 2014 om 22:16

  ahhhh <3

 16. Sas op 16 juli 2014 om 07:41

  Lief geschreven. Nog gefeliciteerd 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje