Hiep hiep hoera!

Vandaag een extra blogje want ik wil even mijn lieve man in het zonnetje zetten!
Hij is vandaag namelijk jarig! Lieve schat,

We kennen elkaar inmiddels alweer een jaar of 7 en daarvan zijn we iets meer dan 3 jaar samen. Wie had dat gedacht toen.. ik niet in ieder geval. Maar al was het (vooral voor mij) geen liefde op het eerste gezicht: je bent echt mijn soulmate, mijn beste maatje, mijn partner en mijn minnaar geworden.

Toen we een jaar geleden trouwden dacht ik nooit gelukkiger te kunnen worden en nooit meer van jou te kunnen houden als man. Maar ik had weer eens ongelijk, ja dat heb ik steeds vaker, haha! Want nu je naast al die andere dingen ook nog eens de vader van mijn kind bent, hou ik nog meer van je dan ik ooit voor ogen had. Je bent mijn steun en toeverlaat in de moeilijke tijden die we hebben gehad, maar ook nu nog.. nu ik zo in de knoop zit. Je weet precies wat je wel of juist niet moet zeggen en gunt mij de tijd om hier bovenop te komen.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat je me vertelt hoeveel je van me houdt. Maar ook zonder die woorden zou ik het weten. Want dat laat je me voelen en zien elke minuut van de dag. Vandaag word je alweer 32 zomers jong, maar zoals je me regelmatig “inwrijft” lijk je nog geen spat ouder dan 25! Of dat altijd goed is laat ik even in het midden *wink*. We vieren jouw verjaardag vandaag voor het eerst als gezinnetje samen, hoe bijzonder is dat… En zaterdag gezellig met alle dierbare familie en vrienden.

Lieverd, gefeliciteerd en ik hoop dat we samen nog vele verjaardagen mogen vieren!

Dikke kus en knuffel van je vrouw

 

ps. Vergeet mijn andere blog van vandaag niet.. inclusief leuk Fay filmpje!

 

 

16 reacties op “Hiep hiep hoera!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *